Today’s Snapshots

Insta1

1. Kutakuinkin koko viikonlopun asuni – vihreä bombertakki, kevyt neule, rennot farkut ja tennarit. Tässä lookissa olin tänäänkin liikenteessä, vitsit miten ihanaa oli kun ensimmäistä kertaa tarkeni tyystin ilman huiviakin! Takki on viime vuodelta, kaivoin sen innoissani esiin ja olen lähes asunut siinä viime päivät.

2. Iltapäivälenkin maisemat – tuttuja lempikortteleita ja sininen taivas. Vielä kun saisi kunnolla kuivat lakaistut kadut, sillä Telma ei yhtään tykkää kävellä hiekoitetuilla teillä. Eikä omistaja niinkään tykkää pestä koiraa pölystä ja kurasta joka ikisen lenkin jälkeen, haha.

Insta2

3. Kävin tällä viikolla poikkeuksellisesti kaksi kertaa sushilounaalla, mutta hyvin maistui! En tietenkään voinut tänään kieltäytyä, kun poikaystävä perheineen ehdotti Kauppahallin ylistettyä Umamia. Nigirit olivat aivan törkyhyviä ja tuore kala oikein suli suuhun – makit taas eivät tällä kertaa olleet ihan lemppareita. Olen muuten tekemässä kattavan Tampereen ravintolaoppaan suosikeistani, jahka saan vielä hieman kerättyä kuvamatskua sitä varten.

4. Miksi Kauppahallissa tuleekin käytyä niin harvoin? Tänne pitäisi useammin poiketa lounaalle, sillä monta kehuttua ravintolaa on vielä testaamatta. Tekisi myös mieli jäädä norkoilemaan vihanneskojujen ääreen – kaikki näyttää niin tuoreelta ja freesiltä!

Insta3

5. Lounaan jälkeen poikettiin pitkästä aikaa INCH Storeen, kun se nyt oli sopivasti siinä kulmilla. Mulla oli tavoitteena löytää täydelliset farkkushortsit. Omistan ennestään kahdet Levikset, mutta toiset ovat hieman liian suuret ja toiset vaaleammat taas liian pienet, kröhöm. Nyt löysin juuri haluamassani vaaleassa rikotussa denimissä hieman pidempilahkeisemman mallin- pöörfekt! Ei kiitos vilkkuville pakaroille.

6. Shortsien lisäksi ostin ylläni olevan Samsoe & Samsoen puseron ja sovitin sitä myös samankuosisten leveiden housujen kanssa. Setti näytti niin kivalta ja housut olivat tosi hyvät päällä, mutta jäin vielä pohtimaan pöksyjä.

Insta4

7. Viikonlopun paras – kevään ensimmäiset kahvit ulkona terassilla! Kaffilan edustalta löytyi sopivasti yksi vapaa auringossa kylpevä pöytä, emme todella olleet ainoat ulos kahvittelemaan lähteneet. Auringossa tuli jopa ihan kuuma ja teki mieli ottaa takkia pois – olin ihan yhtä hymyä!

8. En ole moneen viikkoon ostanut tuoreita kukkia, mutta perjantaina kipaisin kotimatkalla lähikukkakaupan kautta. Herkät vaaleanpunaiset hortensiat piristävät nyt tuossa pöydällä. Hortensia on muuten siitä mahtava lajike, että ne näyttävät kauniilta kuivuneinakin – osa asunnosta löytyvistä kukista on ostettu joskus viime vuoden puolella.

Nyt pitäisi vielä viimeistellä viikonloppusiivous ja illalla tehdään porukalla ruokaa. Mitä teidän viikonloppuun kuuluu? Toivottavasti huomennakin saadaan nauttia kivasta säästä :) Ihanaa viikonlopun jatkoa!

14 thoughts on “Today’s Snapshots

 1. Hei vinkkinä, Tamperelle on avattu vasta Kauppuri 5 niminen burgermesta, joka on Oulusta lähtöisin. Kannattaa testata jos ette ole vielä testanneet, ihan törkeän hyvät burgerit! Suosituksen aura burgerille ja chili originale burgereille!

  1. Kiitos vinkistä Linda! En ollut kuullutkaan, että Kauppuri on tullut Tampereelle, tunnistan nimen kyllä Oulusta :) Täytyy käydä joku kerta testaamassa, burgeri toimii aina!

 2. Ihailin nuita shortseja jo instassasi, todellakin täydellinen malli! ? ja juurikin tuo pituus näyttää niin hyvältä, eikä liian lyhyeltä. Mikähän tuo malli on nimeltään?

  1. Juuri tällaisia shortseja olen etsinyt jo pitkään, olen niin iloinen löydöstäni! Tämä malli on 505C :) Nimenomaan pituuden puolesta on vaikea löytää sopivaa mallia, niin monissa vilkkuu puoli pakaraa. Vinkkinä, että Tampereen INCH postittaa myös tuotteita ja heiltä ainakin kyseistä mallia löytyy.

 3. Oi, mäkin join kevään ensimmäiset terassikahvit viikolla. Niin ihanaa! Kyllä tuota lämpöä ja valoa onkin taas kaivattu. Nyt vielä pitäisi saada vaatekaappikin kuntoon?
  Kivaa alkavaa viikkoa!

  1. Miten ihana fiilis, kun ensimmäistä kertaa tarkeni kahvitela ulkona ? Tätä on todellakin ollut ikävä. Munkin pitäisi käydä vaatekaappi kunnolla läpi ja pakata kaikki talvijutut varastoon, täytyy ottaa se tulevien päivien agendalle.

   Kivaa alkavaa viikkoa sinnekin ja hei ihana kun jaksat kommentoida niin usein, kiitos siitä! ❤️

 4. Hei, oon yrittäny ettiä sun snapchattia, mutta en vaan löytäny. Miten sut sieltä löytää? (:

  1. Moikka kaima! En ole käyttänyt snäppiä enää aikoihin, kun olen siirtynyt päivittelemään Instagram Storyjen puolelle :) Sieltä niitä höpinöitä sun muita löytyy, eli eikun @jonnalepp seurantaan, jos ei vielä ole!

 5. Siis tää kevät, lämpö ja aurinko <3 Ei voi kun hymyillä! Parasta on kyllä ollut, kun on saanut viedä paksut toppatakit varastoon ja tuoda tilalle kaikki ihanat kevät takit ja ohuet huivit. Tuo raitapaita näyttää just siltä, millaista oon jo pidemmän aikaa etsinyt, onko se mistä? Nuo farkkushortsit näyttää super kivoilta sun päällä :) En tosiaan voi ymmärtää että joku haluaa vilkkuvat pakarat…

  1. Sanos muuta, ei voi kuin hymyillä! Munkin pitäisi käydä kunnolla läpi vaatekaappi ja vaatehuone, niin saisi vietyä kaikki talvitamineet varastoon. Saa vähän enemmän säilytystilaakin, kun kaikki paksuimmat takit ja neuleet voi viedä pois! Raitapusero on Samsoe & Samsoen, sekin lähti mukaani Inchiltä :)

 6. Oon pidemmän aikaa miettinyt, että pitäis joskus käydä INCHissä ku oot sitä niin kehunut. No, lauantaina se sattu sopivasti reitin varrelle, ja poikkesin siinä. Hetken siinä pyörittyäni huomasin, että sinäkin olit juuri siellä kyselemässä noiden shortsien perään :D En tohtinut häiritä sua, mutta pakko sanoa, että vaikutit luonnossa kyllä yhtä herttaiselta, kuin mitä bloginkin kautta välittyy :)

  1. Eikä, mikä sattuma! :D Voi hitsi, olisit vaan tarttunut hihasta – on aina yhtä ihana saada kasvot lukijoille :) Löytyikö mitään INCH’stä? Se on kyllä vaarallinen paikka – lähes mahdotonta lähteä tyhjn käsin ja myyjät ovat ihan liian hyviä työssään, hih ?

   Kiitos vielä kauniista sanoista, jäi niin hyvä mieli tästä <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *