Kevättä kotona

Kevät on saapunut rytinällä myös sisustukseen. Heti valoisuuden lisääntyessä tekee mieli raivata kaikki paksuimmat viltit pois varastoon, päivittää koristetyynyt keväisempiin, lisätä pikkuisen jotain väriä ja hankkia kotiin paljon viherkasveja. Kotona näyttää nyt niin ihanan raikkaalta! Olen sanonut tämän kyllä jo sata kertaa aikaisemminkin, mutta rakastan meidän asunnon valoisuutta. Valkoiset pinnat, talon ylin kerros ja ei juurikaan vastapäisiä rakennuksia samalla korkeudella tekevät sen, että täällä riittää valoa aamusta iltaan. Enpä edes muista, koska olisimme viimeksi käyttäneet olohuoneen kattolamppua!

Springhome1 Springhome2

Pari pientä uutta juttuakin tänne on tullut hankittua, niiden Marokon tuliaisten lisäksi, mutta niistä vielä myöhemmin. Tampereella oli muutama viikko sitten erään sisustusliikkeen loppuunmyynti, josta ostimme eteiseen superhalvalla tämän mustan hyllyn. Minusta tuo on niin makea! Tuo sopivasti särmää eteiseen ja sopii tälle paikalle paremmin kuin aikaisemmin seinällä ollut messinkinen kehikko. Haluaisin hankkia tähän jonkin pienen roikkuvan viherkasvin, sellaista jo viimeksi kukkakaupoilla käydessäni silmäilin, mutta ehkä ensi kerralla nappaan mukaani. En ole muuten enää ihan niin toivoton tapaus viherkasvien suhteen, sillä lähes kaikki viime kesän lopulla ostamistamme kasveista ovat ihme kyllä yhä elossa. Ruksi seinään!

Springhome3

Hyllyn lisäksi samoista poistomyynneistä mukaan lähti samettityynyt vitosella kappale harmaana ja hmm, aprikoosiin taittavan roosan sävyisenä? Minusta tuollainen poltettu sävy sopii hyvin asunnon ruskeisiin yksityiskohtiin aina apteekkipulloista nahkatuotteisiin – toisaalta siihen on myös helppo mätsätä leikkokukkia tai muita yksityiskohtia. Pienikin ripaus väriä piristää jo sisustusta, nyt itse asiassa harmittaa etten ostanut kahta näitä värikkäitä tyynynpäällisiä.

Näin kevään tullen pitäisi saada kyllä pari projektia täällä kotona kuntoon, kuten hyllyjen kiinnitys ja vihdoin keittiön nurkan maalaus – eihän sitä ole kuin kohta puoli vuotta lykätty :D Sitten voisin viimein kuvata sen kovasti toivomanne kämppävideonkin!

6 thoughts on “Kevättä kotona

  1. Näyttääpä ihanalta! ?☀️ Ja tuo teidän koti on kyllä niin ❤️ Saako vielä udella, mikä tamperelainen sisustusliike lopetti? ?

    1. Kiitos Alisa! ? Poistomyynnit oli Pispalan Sisustus Severiinassa. En tosin ole ihan varma, oliko heillä jotkin uudet tilat tiedossa vai mikä oli homman nimi. Toivottavasti liike jatkaa vielä jossain muualla, heillä on tosi kivoja sisustusjuttuja!

    1. Voi kiitos Sanna! Valoisuus on kyllä yksi tämän asunnon parhaita puolia. Ihanaa viikonlopun jatkoa sinne :)

  2. Teillä on kyllä tosiaan ihanan valoisaa, niin kuin aina sanon :-D Viherkasvit tekee kodista niin kodikkaan, ite oon myös haalinut niitä vähän joka nurkkaan. Ihastelen sun sisustustyyliä hurjasti, saisit tulla meillekkin <3

    1. Kiitos Emilia ? Nuo valkoiset pinnat tekevät ihan hirveästi valoisuuden kannalta. Ja sanos muuta, tekisi mieli käydä ostamassa vielä pari viherkasvia vehreyttä tuomaan ;) Voi ihanasti sanottu! ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *