Winter Outfit

Tällä viikolla Tampereella saatiin nauttia täydellisistä talvikeleistä. Kaupungin peitti kaunis lumikerros, aurinko paistoi täydeltä siniseltä taivaalta ja mittari näytti pientä pakkasta – voiko olla parempaa! Kelien myötä ahkeraan käyttöön pääsi myös yksi tekemistäni alelöydöistä, löysin nimittäin pari viikkoa takaperin Timberlandit alennuksesta. Olen pohtinut popojen hankintaa jo viime talvesta lähtien – uskomatonta muuten mutta tuolloin marraskuussa kirjoittamani postaus on edelleen vielä viime vuodenkin luetuimpien postausten listalla. En siis selvästikään ole ainoa, joka on pohtinut lämpimien ja tukevien talvikenkien hankintaa!

Tuona talvena ostin niinikään alennuksesta Sorelit koiranulkoilutusta varten, mutta kaappiini jäi yhä kaupunkikelpoisten talvikenkien aukko. Niin monta kertaa olen liukastellut matkalla keskustaan tai jäädyttänyt varpaani nilkkureissa, mutta nyt on asianmukaiset talvikengät! Pidin Timberlandeja pitkään liian jykevinä omaan makuuni (tietenkin edes sovittamatta niitä jalkaan), mutta ne tuovat kivasti rouheutta arkiasuihin. Harkitsin myös alkuun harmaiden Timskujen ostamista, mutta päädyin kuitenkin tähän perinteiseen väriin. Kyllä kelpaa nyt talsia lumisilla kaduilla! Ihanaa viikonloppua tyypit :)

Timberlandit3 Timberlandit_asu4 Timberlandit_asu2 Timberlandit_asu1 Timberlandit_asu5

Coat / Zara
knit / Samsoe & Samsoe
scarf / Lexington (sponsored)
bag / Gucci
faux leather pants / Twist & Tango
shoes / Timberland

What a beautiful winter weather we’ve had here for the past days! The air has been crispy, it’s been snowing and even the sun has been out, which is quite rare here in Finland at this time of the year, haha! So a perfect winter weather if you ask me. Thus I’ve had a chance to use my new pair of shoes which I bought from sales a couple a weeks ago. Some of you might remember my post about winter boots from last November. Back then I ended up buying a pair of Sorels for walking out Telma but I still needed warm and comfy shoes to wear in the city as well. I’m so happy with my sale purchase!
Photos: Magicpoks / Edit by me

12 thoughts on “Winter Outfit

 1. Voi miten kauniit kuvat ja ihana asukokonaisuus! Kuviesi sävymaailma on ihan täydellinen..? sullakin taitaa olla aika pieni jalka? Itellä on 35-36 riippuen mallista. Välillä hankala löytää kokoja ja sittenkun löytää niin täytyy hamstrata! ?

  1. Kiitos ihana Riikka! Joo mullakin on kyllä pieni jalka, jopa 36 voi olla joskus reilu. Toisaalta viime aikoina sovittamani 36-kokoiset kengät ovat olleet jopa pieniä, Zarassa olisi ollut ihanat nahkanilkkurit, mutta lesti oli auttamatta liian kapoisa! Ota näistä nyt siis sitten selvää :D

   1. Mistä muuten löysit nuo timbet? :) Juu, kuulostaa hyvin tutulta! ostin viimeksi mk:n ballerinat 35 kokosena, mutta lesti oli liian kapea! vaikka oma jalka on monesti liian kapea moniin kenkiin…:D ootko muuten minkä pituinen? ite oon 158 cm ja muutama rautanen milli päälle :D

    1. Tampereen Sokokselta ostin. Haha, tuttua siis! Täältäkään ei löydy pituutta kuin huimat 160cm :)

 2. Voi kuinka ihana talvimaisema näissä kuvissa! Timskut on kyllä juuri loistavat talvikengät, muistan kun käytin omani puhki joskus silloin teiniaikoina :) Täällä Briteissä ei ole oikein tarvetta noin talvisille kengille mutta ne on kyllä tosi kauniit. Sorelit taitaisi taas olla viisas sijoitus näihin kurakeleihin….Mukavaa viikonloppua!

  1. Täällä on ollut kyllä nyt kelit niin kohdillaan, ihan mielettömän kaunista. Briteissä ei varmaan juu ole pahemmin tällaisille talvikengille tarvetta ;) Ihanaa viikonloppua sinnekin!

 3. Crispy air, snowy weather and the sun’s out… that’s indeed the perfect winter weather! I really like the color combo of your outfit!

  Have a lovely snowy weekend!

  xx Carian

  1. Perfect winter weather indeed! Thanks dear, you can never go wrong with grey and camel, right ;) Hope you have a lovely weekend too <3

 4. Voi jösses kuinka ihana asu <3 Mä tykkään timberlandeista ihan mahottomasti, tosin vielä mennään kopioilla.. Sopii mun mielestä tähän asuun ihan täydellisesti!
  Ihanaa viikonloppua :-)

  1. Kiitos Jessika, ihana kuulla että tykkäät asusta! Nyt en kyllä voi kuin ihmetellä, miten mulla kesti näin kauan lämmetä Timberlandeille, olisi pelastanut monet menneet talvet ? Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Ihanaa viikonloppua sinnekin <3

 5. Aivan ihana asu! Ja kuvat, jälleen kerran. Kaikki sopii niin hyvin yhteen?
  Timberlandit ovat olleet paras hankinta moneen vuoteen. Olen niillä nyt kolme talvea tallannut. Eivät enää ihan yhtä siistit ole kuin nuo sinun, mutta virkansa toimittavat erinomaisesti. Haaveilen samaa mallia vielä mustana.

  1. Kiitos ihana Johanna! Olet aina oikea päivien piristäjä ? Mahtava kuulla, että Timberlandit ovat palvelleet jo useamman talven, uskon että näistä tulee omatkin luottopoponi tulevia vuosia ajatellen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *