Mornings Lately

Tämä viikko meni aivan hujauksessa! Vietin muutaman päivän Helsingissä työjuttujen parissa, mutta ehdin samalla myös useammille kahvitteluille, käymään kampaajalla, syömään vanhempieni luo sekä moikkaamaan pitkästä aikaa siskoani ja tämän lapsia. Yritän yleesä aina yhdistää Helsinki-visiiteilleni mahdollisimman paljon kaikkea, jotta ajan saa käytettyä hyödyksi :) Nyt on kuitenkin kiva olla taas hetki aloillaan Tampereella. Täällä on vieläpä tällä hetkellä ihan mielettömän ihanan näköistä – lumiset huurteiset puut ovat yksi kauneimmista talvinäyistä!

Kohta laittautumaan valmiiksi päivään, tässä muutamia viime viikkojen kuvia aamutunnelmissa. Näistä toki puuttuvat ne hetket, kun taistelen silmät ristissä herätyskellon kanssa, kahvinpurut leviävät lattialle tai aamupalan virkaa toimittaa kuiva leivänkannikka, mutta keskitytään näihin kivempiin otoksiin, hehe ;)

Aamu1

Viime viikonloppu ja mieletön auringonpaiste. Tämä taisi olla ensimmäisiä aurinkoisia päiviä aikoihin ja valo antoi niiin paljon energiaa!

Aamu3

Tämän päivän aamupala – soijajogurttia, viikonlopun kunniaksi ostamiani tuoreita marjoja, loraus hunajaa ja kookoshiutaleita!

Balmuir kylpytakki

Uusissa Balmuirilta joululahjaksi saamissamme nimikoiduissa Portofino -kylpytakeissa*. Aikaisempi vuosia vanha kylpytakkini oli jo parhaat päivänsä nähnyt, ja onhan tuo nimikirjailu superkiva idea! Meitä vähän nauratti, kun perjantai-iltana hipsimme saunavuorolle mätsäävissä kylpytakeissamme kuin mikäkin vanha pariskunta.

Pancakes

Yhtenä viikonloppuna olimme molemmat olleet ulkona ja aamulla ei olisi millään jaksanut tehdä aamiaista, mutta pannarihimo iski. Muistin Café Pispalan löytyvän Woltista, joten testattiin tilata pannarit tuona sunnuntaiaamuna kotiin. Toimi loistavasti kotioloissakin!

Aamu5

Ihanaa sunnuntain jatkoa!

This week has gone by sooo fast!  I spent a few days in Helsinki as I had some meetings there but also had a chance to spend time with my friends and family. I was so happy to see my sister and her kids after a long time! Now I’m back in Tampere and if there’s something that I definitely like more here than in Helsinki is the fact that we have snow and a lot of it. It’s so beautiful outside, maybe you’ve seen some sneak peeks on my Insta Stories? Now I should start getting myself ready as I’ll meet up with a friend for coffee soon. Enjoy your Sunday, babes!

10 thoughts on “Mornings Lately

  1. Aivan ihana postaus <3 Niihin viikon parhaisiin juttuihin on hyvä keskittyä, niistä saa niin hurjasti energiaa!

    1. Voi ihana Emilia, kiitos! Niinpä juuri, parempi ammentaa energiaa niistä positiivisista jutuista :) Rentoa sunnuntain jatkoa <3

  2. Nyt on kyllä niin upeat kuvat, että piti moneen kertaan katsoa. Wou!
    Tämän viikon valoisuus on kyllä ollut virkistävää. Toivottavasti jatkuisi vielä ensi viikolla.

    1. Voi kiitos Johanna, tulinpa hyvälle mielelle <3 Toivotaan tosiaan, että valosta saataisiin nauttia tälläkin viikolla, onneksi koko ajan mennään parempaan päin :) Ihanaa viikon alkua!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *