Housewarming Party

Kaupallinen yhteistyö: Asennemedia & Social Wines

Kuten jo mainitsin vietimme viime lauantaina uuden kotimme tupareita ja olipahan tosiaan ilta! Tätä hetkeä oli odotettu kuin kuuta nousevaa – että koti olisi jo siinä pisteessä valmis, että voi kutsua ystävät koolle. Poikaystäväni olisi malttamattomana halunnut pitää tuparit jo kuukausi takaperin, mutta onneksi toimin järjen äänenä sanoen, että kivempi jos täällä on silloin edes huonekalut paikoillaan :D Nyt innokkaan isäntäparin odotus kuitenkin palkittiin!

Oli ihan mahtavaa saada molempien ystävät saman katon alle ja olimme otettuja, miten moni oli tullut Helsingistäkin asti tänne juhlistamaan. Ehkä tylsintä toisaalle muutossa onkin ollut se, ettei ole päässyt jakamaan kaikkea lähipiirin kanssa muuten kuin virtuaalisesti kuvien välityksellä, etenkin kun on tottunut heidän olevan niin vahvasti läsnä. Minulle merkitsikin ihan mielettömän paljon, että pääsin nyt viimein näyttämään ystävilleni, missä me tätä nykyä oikein asumme. Vielä kun koko perhe saataisiin tänne pian kylään, niin my life is complete!

Tuparit6 Tuparit7 Tuparit2 Tuparit5

Koti siistinä, isäntä ja emäntä valmiina ja tarjoilut paikoillaan, joten eikun vieraat sisään!

Tuparit1 Tuparit11 TUparit8

Takaisin kuitenkin itse iltaan. Tarjoilujen kanssa meinasi mennä tiukille, mutta onneksi saimme kuin saimmekin kyhättyä syötävää kasaan armaita vieraitamme varten. Yllättäen rakastan itse juhlia joissa on ruokaa (muutakin kuin sipsiä ja karkkia), joten päätettiin tehdä pari peltiä pizzaa nälkäisimmille. Niin helppo tarjottava isompiin juhliin, kun pienellä vaivalla saa tehtyä suuren satsin, ja pizza nyt maistuu aina kaikille! Pikkusuolaisiksi tehtiin poronappeja tällä Julian ohjeella, makeina tarjottavina taas meillä oli Kinuskikissan reseptillä leivottuja miniporkkanakakku-cupcakeseja sekä kuvista puuttuvat briejuustoherkut mansikoilla. Sekä tietysti sitä sipsiä ja karkkia! 

Juomapuolesta taas meillä vastasi Jaume Serra ja alkuun vieraille tarjottu Cava Brut -kuohuviini, joka on monille ystävilleni tuttu aiemmin järjestämistäni juhlista. Joka ikinen kerta kuohari saa vierailta kehuja, ja aina edullista mutta laadukasta Cavaa kaivatessani olen itsekin tätä useat kerrat ostanut. Vahva suositus! Lisäksi meillä oli valkkarin ystäville hanapakkaus Devil’s Rock Rieslingia.

Tuparit3 Tuparit9 Tuparit4

Ilta kului niiin nopeasti, eikä läheskään jokaisen kanssa ehtinyt jutella kunnolla, mutta ilmeisesti kaikki tuntuivat viihtyvän. Jatkettiin vielä meiltä iltaa keskustaan ja jatkopaikaksi valikoitui eräs karaokebaari, joka oli tällaisella isolla porukalla aivan sairaan hauska. Ei mitään turhaa pönötystä ja koko poppoo pysyi hyvin koossa, joten loistava valinta ;)

Vielä kerran KIITOS kaikille ystäville! <3 

Valviran ohjeistuksen mukaan alkoholia koskevia kommentteja ei julkaista.

11 thoughts on “Housewarming Party

 1. Onnea uuteen kotiin, ihanalta näyttää. Itselläkin on kuukauden päästä muutto edessä, kunhan saadaan remppa valmiiksi. Kiva oli siis lukea teidän tupareista, kun omiakin jo odottaa innolla. Teidän juhlia oli myös hauska seurata instan puolella ja ne kylpyammekuvat oli hauskoja :D Sisustuspostauksia odottelen ja kysynkin jo nyt, että kuinka hyvin valoa tuo makkarin kattovalaisin tuo huoneeseen? :)

  1. Kiitos paljon Anna! Oi sielläkin jännät ajat siis edessä, onnea uudesta kodista jo näin etukäteen :) Hahah, kylpyammeohjelma oli kyllä great success, kiitos vaan sitä luotsanneen kekseliään ja yliaktiivisen ystävämme :’D

   Sisustuspostauksia on paljon luvassa, kiva kuulla että niille on kysyntää! Makkarin kattolamppu ei ole kyllä mikään valaisevin mahdollinen. Alunperin sitä ei sinne itse asiassa edes kaavailtu, mutta kun sieltä puuttui lamppu niin laitoimme ainakin väliaikaisesti tämän Köpiksestä ostamani sinne. Seinään sängyn vieruksille on tulossa vielä aika hyvin valaisevat yövalaisimet, joten ne tietysti tuovat sitten lisävaloa :)

 2. Hi! This is lovely, great taste, gratulations :-)
  MaybI ask where is the golden candleholder on the window from (6th picture, near the wine)?

  1. Hi Lupe, thanks so much! Sure you can, it’s from a gardening store called Plantagen. I think you might find similar ones from H&M Home or Ellos for example :)

 3. Yay, I hope the new place is starting to feel like home already!! The big smile you both have on your faces just tell more than thousand words! Wish you lots of luck!!

  I like your top and earrings btw. Can you tell me where the top is from? I seems like the earrings aren’t available in the webshop of & Other Stories anymore.. such a pity. :(.

  xx Carian

  1. It really does feel like home already! I’ve spent the past couple of days laying on the sofa since I’m sick, so I’ve had a plenty of time to get used to being here 24/7, hahah :’D That’s kind of you – thank you dear!

   The top is from Massimo Dutti but unfortunately bought already like five or six years ago. Oh what a pity that they don’t have them anymore! Have you checked a store, in case you have &Other Stories in your country? Top Shop also has a lot of beautiful earrings, sold for example on Zalando :)

   1. Oh no!! So sad to read that you’re not feeling well. Hope you had a good night sleep and that you’re feeling a lot better by now.

    Thanks for the tips, I’ll check it!

    Get well soon dear! xx

 4. Onnea uuteen kotiin! Niin ihanan näköinen tuo teidän koti. Mistä olet löytänyt kauniin toppisi?

  1. Kiitos kovasti! :) Toppi on Massimo Duttin, mutta valitettavasti jo jostain viiden kuuden vuoden takaa. Toivottavasti löytyy jotakin vastaavaa!

 5. Hei aluksi onnea uuteen hienoon kotiinne? haluaisin kysyä mistä on noi isot tarjoilulautaset? On kivannäköset?

  1. Heippa Henna ja kiitos kaunis! :) Tuo hopeinen on poikaystäväni äidiltä lainattu ja hänen tekemä antiikkilöytö, valkoiset taas olen aikoinaan ostanut muistaakseni Prismasta tai Cittarista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *