Metallic Slip-On Dress

Diorin tilaisuudessa pääsin käyttämään uudelleen tätä Flow’ssa korkattua pliseerattua metallinhohtoista mekkoa. Silloin asu jäi ikuistamatta, joten onneksi nyt oli pieni hetki aikaa kuvata ja tallentaa asu kokonaisuudessaan linssin läpi. Mekko on edelleen mielestäni niiin päheä ja metallinhohtohan on yksi tämän hetken trendeistä. Mietin jo Flow’n jälkeen, koska pääsisin käyttämään tätä näyttävää vaatekappaletta uudelleen, joten mahtavaa että tilaisuus tuli näinkin nopeasti. Festariasuuni verrattunahan tässä ei oikeastaan muuttunut kuin tennarit korkkareiksi, kiharat hiukset ja punaiset huulet, joten näinkin pienellä muutoksella sai ihan erinäköisen lookin aikaan :)

Insta5 Asu4 Asu5 Asu3 Asu6

Jacket / All Saints
dress / &Other Stories
bag / Saint Laurent
shoes / Mango

For the Dior event in Copenhagen I wanted to wear something special, and this pleated metallic dress was the perfect choice! I already wore this to the Flow Festival a few weeks back and couldn’t wait for the next opportunity to put this on, as it’s not exactly an everyday dress ;) Metallic hues are a really big trend at the moment and I love the simple spaghetti-strap slip-on model. How do you like it? :)

Photos: Kira Kosonen / Edit by me

4 thoughts on “Metallic Slip-On Dress

  1. Ihania nää kuvat, toi miljöö on super kaunis! :) Millä kameralla nää on otettu? :) Haaveilen uudesta kamerasta ja mietiskelen vaihtoehtoja! :)

    1. Voi kiitos Katja! Miljöö oli kyllä niiin upea. Nämä on itse asiassa otettu Kiran kameralla, en muista tarkalleen hänen kameransa mallia, mutta hänen blogistaan varmasti selviää, linkki postauksen lopussa. Itselläni kuitenkin on Nikonin täysikennoinen D750, jolla olen kuvannut muutaman viime vuoden ajan :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *