Copenhagen with Dior pt. II

Palataan vielä viime viikkoiseen Köpikseen ja Diorin tilaisuuteen viimeisten kuvien kera. Meillä oli seuraavaksi tosiaan vuorossa uuteen Miss Dior -tuoksuun tutustumista. Itselleni Miss Dior ei ollut yllättävää kyllä entuudestaan tuttu, joten minulla ei oikeastaan ollut mitään ennakko-odotuksia tälle uudistetullekaan tuoksulle. Miss Dior Eau De Parfum oli kuitenkin juuri makuuni – raikas, kukkainen ja aavistuksen makea, mutta kuitenkin hillitty. En siis panisi pahitteeksi alemman kuvan kaltaista jättipulloa tätä ;)

Diorevent2 Diorevent12 missdior-45-large

Kiitos kuvalainasta Kiralle!

Diorevent7 Diorevent9 Diorevent6

Paikalla olivat myös pohjoismaiden meikkitaiteilijat, ja Suomen oma Kati teki meille tytöille pikaiset freesaukset meikkiin. Katin olinkin tavannut aiemmin, sillä hän on muutamia vuosia sitten meikannut minut Diorin Stockan pisteellä. Täytyy palata Katin penkkiin taas toistekin! Voin kyllä suositella, jos kaipaa taitavaa meikkaajaa Helsingistä – Stockallahan saa kolmen Diorin tuotteen ostaja meikin kaupan päälle. Oman meikkini myötä innostuin Diorin uusista metallinhohtoisista Liquid Rouge -huulipunista, klassinen punakin sai hieman uutta hohtoa.

Diorevent8 Insta2 Diorevent5 Insta1

Tuotteisiin tutustumisen ja meikin jälkeen syötiin illallinen Kokkedal Slotin ravintolassa upeissa puitteissa. Toistelimme useasti tyttöjen kanssa, kuinka linna olisi ihan täydellinen hääpaikka! Löytäisipä jonkin vastaavan paikan sitten joku päivä täältä Suomesta käsin.

Diorevent3 Diorevent10 Diorevent13 Diorevent14

Seuraavana päivänä olikin aamupalan jälkeen jo aika lähteä takaisin kotiin. Kimpsut ja kampsut kasaan ja kohti lentokenttää. Oli kyllä niiin ihana reissu ja mieletön lokaatio, tällaiseen paikkaan tuskin olisi Köpiksessä ollessa tullut muuten eksyttyä. Kiitos vielä Dior kutsusta!

3 thoughts on “Copenhagen with Dior pt. II

  1. Hei! Tää ei nyt liity aiheeseen mut tuli vaan postausaihe mieleen. Voisiko sun poikaystävä kirjoittaa susta muutamia faktoja tai yksityiskohtia, joita esim. sun luonteesta tai tavoista tulee mieleen? Tai jos ei poikaystävä, niin toki perhe tai ystävät myös ok! Näitä on musta niin hauska lukea:D

    1. Hei tämähän on hauska idea! Olen viime vuonna toteuttanut vastaavan postauksen silloisten vaihtokämppisteni kertomana, mutta tämän voisi uusia poikaystävän kynästä ;) Katsotaan saanko hänet suostuteltua hih, kiitos postaustoiveesta Sara!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *