Kohteessa

Täällä me ollaan, perillä pienessä ja idyllisessä Vinišćen kylässä! Näin muutamien päivien jälkeen en voi kuin ylistää Kroatiaa, minne tahansa sitä meneekin on ympärillä aivan mielettömät maisemat. Ehdottomasti yksi kauneimpia paikkoja, joissa olen ollut! Onneksi jäljellä on vielä monta päivää, ihana kun ei tarvitse miettiä kotiinlähtöä ihan hetkeen. Ollaan tehty jo useampia kivoja päiväretkiä, mutta kertoilen niistä sitten vielä tarkemmin omissa postauksissaan.

Tämä ensimmäinen majoituspaikkamme sijaitsee tosiaan Vinišće, joka on herttainen ja rauhallinen kylä puolisen tunnin ajomatkan päässä Splitin lentokentältä. Vuokrasimme Airbn:n kautta huoneiston villasta, jonka muut huoneistot sattuvat olemaan tyhjillään, joten saamme nauttia allasalueesta ja terassista ihan kaksin. Aika luksusta! Villa sijaitsee poukamassa aivan meren äärellä ja suoraan edessä on ranta, jonka laiturilta nämäkin kuvat on otettu. Todella onnistunut ensimmäinen majoitusvalinta siis, toivottavasti kaksi seuraavaakin tulevat olemaan hyviä :) Nyt on ollut pikkuisen pilvistä, mutta peukut pystyyn että loppulomasta säät suosisivat. Ihanaa perjantaita!

Vinisce1 Vinisce2 Vinisce3 Vinisce2

10 thoughts on “Kohteessa

 1. Hei! Näyttää ihanalta paikalta. Saanko kysyä mistä tuo ihana punainen mekkosi on?

  1. Heippa! Tämä on kyllä mieletön paikka :) Mekko on H&M:stä ihan vastikään ostettu.

 2. Ai että, olin jo vähän luovuttanut loppukesän Kroatian matkan suhteen, mutta sun instan viimeaikaisten kuvien vuoksi päätin, että tuonne on päästävä :D Odotan innolla matkavinkkejä! Lensittekö Splitiin vai jonnekin muualle? Ihanaa lomaa! <3

  1. Hihi, pahoittelut matkakuumeen aiheuttamisesta! :D Voin kyllä niin suositella Kroatiaa, toivottavasti kohdevinkeistä on hyötyä jahka pääsen niitä kunnolla kirjoittelemaan :)

   Meillä oli lennot Splitiin. Näin jälkikäteen ajateltuna olisi voinut olla fiksua ottaa esimerkiksi meno Splitiin ja paluu Dubrovnikista, niin olisi ehtinyt reissaamaan myös tuonne etelämmäksi ja käydä samalla Montenegrossakin, mutta hyvä ratkaisu varmasti näinkin :)

 3. Ihastuttava paikka, tuolla kyllä rentoutuu ja pääsee irti arjesta <3 Ihanaa lomaa teille vielä kerran ja nauttikaa :-*

 4. Kiva että osui mieluinen majapaikka, ja Kroatia on kyllä ihana <3 Mutta hei, mistä olet löytänyt nuo olkipohjaiset flip flopit? Olen yrittänyt juuri tuollaisia metsästää vanhojen ja risojen suosikkieni tilalle!

  1. Kroatia on mieletön, ei voi muuta sanoa! Tämä seuraavakin majoitus osui onneksi nappiin :) Flipflopit ovat H&M:stä mutta jo useampia vuosia sitten hankittu, ehkä samanlaisia voisi kuitenkin olla siellä taas myynnissä!

 5. Oih mitä kuvia! Varattii eilen matka Kroatiin, ihan Dubrovnikin lähelle, joten kaikki matkavinkit otetaan vastaan! Tuskin maltan odottaa, että pääsen noihin maisemiin! ?

  1. Hih, kiitos! Oi ihana kuulla – mahtavaa kun on jotain mitä odottaa :) Toivottavasti olisi jotain hyötyä matkavinkeistä, jos vaikka on suunnitteilla lähteä tänne vähän pohjoisempaan Dubrovnikista tai saarille päin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *