Ensimmäinen ravintolapäivä

Blogi päätti eilen taas koetella hermojani ja kaatua, mutta nyt sivu onneksi taas pelaa. Nämä tällaiset tekniset ongelmat ovat aina yhtä ärsyttäviä, toivottavasti niiltä vältyttäisiin jatkossa! Nyt kuitenkin postaukseen jonka piti tulla ulos jo eilen aamulla. Jo useampana vuotena olen harmitellut Ravintolapäivän menemistä sivu suun. Tapahtuma on aina yhtäkkiä ilmestynyt jostain nurkan takaa ilman että olen lukenut siitä etukäteen, tai ajankohta on muuten vaan ollut huono. Tänä vuonna kaverit onneksi sattuivat mainitsemaan Ravintolapäivästä suunnitellessaan laittavansa oman mehukojunsa pystyyn, joten kerrankin laitoin päivän kalenteriin ja ilmoitin poikaystävälle, että tuonne mennään! Eipä tarvinnut toista ruuan intohimoista ystävää paljoa suostutella – vielä kun viime lauantaille osui mitä upein kesäkeli. Eikun mekko päälle ja kohti aurinkoista ruokakojujen täyttämää Ruttopuistoa.

Lopulta meitä lähtikin liikkeelle isompi kööri ystäväporukkamme innostuttua ja mukana oli lisäkseni muitakin ensikertalaisia. Tapahtumassa oli kyllä kaikki kohdillaan – aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta, ihmiset olivat hymyä täynnä ja kojuista löytyi jokaiseen makuun jotakin. Kaikki meidän maistamat ruuat olivat superhyviä – kokeiltiin muun muassa ehtaa thaimaalaista, falafel-avokadorullaa ja raakakakkuja. Miten olenkin voinut missata Ravintolapäivän kaikkina aikaisempina vuosina – seuraavaa kertaa jo odotellessa!

Raflapäivä6 Raflapäivä9 Raflapäivä5

 

Raflapäivä4 Raflapäivä7 Raflapäivä2 Raflapäivä1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *