Croatia Travel Plan

Woopp, vihdoin koittaa meidän pitkään suunniteltu reissu lämpöön ja aurinkoon! Postauksen tullessa ulos odottelemme varmaan jo kentällä konetta kohti Splitiä. Seuraavat kymmenen päivää vietetään tosiaan Kroatiassa, jonne on luvattu oikein kelpokelejä – aurinkoa ja 25 astetta on juuri sitä mitä tähän hetkeen kaipaamme. Matkalaukku on täynnä värikkäitä ja keveitä kesävaatteita, farkkushortseja ja bikinejä. ‘

Matkasuunnitelmastamme näin lyhyesti – vietämme ensimmäiset yöt pienessä Viniscen kylässä, josta olemme vuokranneet asunnon kivannäköisestä villasta Airbnb:n kautta. Sieltä tehdään varmasti muutamia päiväreissuja, mutta alkulomasta otetaan aikaa myös ihan vaan löhöilylle ja kiireettömälle vaeltelulle lähiympäristössä. Sen jälkeen jatketaan pariksi yöksi Hvarin saarelle, mistä vielä loppulomaksi Brelaan. Karttaa tutkiessa iski kauhea valinnanvaikeus ja jotain piti karsia alkuperäisistä suunnitelmista, kun aika ei olisi yksinkertaisesti riittänyt kaikkeen (ellei olisi halunnut istua autossa puolet lomasta). Uskon kuitenkin että saimme lopulta oikein kivan reissusuunnitelman kasaan! Raportoin tietysti sitten täälläkin – parin ajastetun postauksen jälkeen palaan langoille reaaliajassa :)

Kroatia2

Shorts – Levi’s (find here*), sunscreen – Lierac*, hat – Balmuir (find here*), sunglasses – Ray-Ban, bikini top – H&M

We’re off to Croatia today! I’m so excited – it’s been a while since we’ve been on a holiday together with my boyfriend and we’ve been planning this trip for months already. We will be traveling for ten days and it was actually quite difficult to decide where to go in Croatia as there are so many beautiful places to choose. We ended up booking an Airbnb apartment from a small town called Vinisce to begin with and after that we’ll continue to Hvar island for a couple of nights and last but not least to Brela. In addition we will go for some day trips for sure! Can’t wait, yaaay!! Stay tuned :)

*sponsored product / adlink

6 thoughts on “Croatia Travel Plan

  1. Superia matkaa! :) Mä niin oottelen pientä infopakettia ja pakollisia nähtävyyksiä paikasta, sillä kattelin just matkoja tonnepäin eilen ;)

    1. Täällä on nautittu kyllä täysin rinnoin! Ehdottomasti jaan vinkkejä tännekin :)

    1. Kiitos Tanja hieman näin jälkijunassa, täällä on kyllä nautittu! Onneksi on vielä muutama päivä jäljellä :)

  2. Moikka Jonna! Miten te muuten teitte suunnitelman? Musta aina tuntuu, etten osaa suunnitella lomia :D googletitko vaan?

    1. Moikka! No kyllä siinä meinasi välillä turhautua, kun jätimme suunnittelun ihan viime tippaan ja iski valinnanvaikeus kaikkien kivojen vaihtoehtojen äärellä. Silloin olisi tehnyt mieli turvautua viikko yhdessä majoituspaikassa -korttiin :D Nyt ei kuitenkaan kaduta, tähän asti suunnitelma on toiminut täydellisesti ja majoitukset olleet ihania! Googleteltiin paljon eri kokemuksia, luin täältä lukijoiden vinkkejä ja muutamia blogeja, tutkailtiin etäisyyksiä miten olisi järkevää liikkua ja niin edespäin :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *