Ensimmäisiä kevätpäiviä

Nämä ensimmäiset oikeasti kevään tuntuiset päivät ovat kyllä jotain niiin siistiä. Etenkin kun viime viikkojen aikana ehti iskeä sen verran monta takatalvea ja kevät tuntui koko ajan kovin kaukaiselta ajatukselta, on tämä lämpö ja auringonpaiste mitä parhain palkinto pitkästä odottamisesta. Miten paljon aurinko voikaan mielialalle tehdä!

Olen muun muassa fiilistellyt ensimmäisiä parvekkeella vietettyjä hetkiä, vihreitä nurmia, leveähymyisiä ihmisiä ja kaupungin täynnä olevia terasseja. Uskokaa tai älkää, mutta kävimme toissapäivänä ensimmäistä kertaa Löylyssä. Vuosihan siihen meni, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan, haha. Terassilla tarkeni hyvin kahvitella auringossa ja ihasteltiin merinäköalaa pitkä tovi, Telmalla taas riitti ihmeteltävää ympärillä parveilevien lokkien kanssa. Ai että! Eikä edes haittaa ensi viikolle luvatut viileämmät ilmat kun sai jo esimakua siitä, että kyllä se kesäkin sieltä tulee. Nyt ihanaa viikonloppua!

Löyly3 Löyly7 Löyly1 Löyly2

 

Löyly6 Löyly4

4 thoughts on “Ensimmäisiä kevätpäiviä

  1. Hei postaukseen liittymätön kommentti: mitä mieltä oot sun Billi Bi:n loafereiden koosta? Onko pientä kokoa, otitko esim kokoa isomman? :) Harkinnut samoja kenkiä, mutta toi koko arveluttaa kun ei oo saman merkin kenkiä aikaisemmin ollut.

    1. Moikka! Otin loaferit normaalikoossani ja silloin kotona sovitellessa tuntui hyvältä, nyt parin ensimmäisen koeajon jälkeen pakko sanoa että vähän kyllä jännittää menikö metsään :D Terävän kärjen takia olisi ehkä kannattanut ottaa yhden koon isompi, mutta elättelen toiveita, että nahka antaa vielä myöden ja eivät käytön myötä enää kiristä. Muuten ne on niin mukavat jalassa ja pehmeä pohja! Jos mietit kahden koon välillä, niin itse ottaisin ehkä isomman. Kengät on muuten nyt alessa, huomisen postauksessa juuri alekoodia!

  2. Tiedätkö, että saat kuvata ihmisiä, mutta et saa julkaista kenenkään kuvaa kysymättä lupaa. Hlön ovat tunnistettavissa suurentamalla. Tuskin olet kysynyt lupaa kaikilta! Jos leikkii oikeilla asioilla, pitäisi vähän perehtyä asioihin.

    1. Toki olen tietoinen minkälaisten asioiden kanssa “leikin”, kiitos vaan. Julkisella paikalla saa kuvata ja sisältöä saa jakaa, kunhan se ei loukkaa kohteen kunniaa tai yksityisyyttä. En ikinä julkaise kuvia, joissa muut ihmiset ovat selkeästi tunnistettavissa ja näin mielestäni toimin tämänkin kohdalla, jos kuva kuitenkin sinua harmittaa voin sen mieliksesi poistaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *