White Lace & Denim

Viimeisen Milano-asun vuoro! Tämä sopii onneksi jo Suomen keleissäkin käytettäväksi, lisää vaan nahkatakin niin pärjää jo hyvin. Tämä pitsipaita on ollut kevään yksi ehdoton lempparini ja sitä on tullut käytettyä ihan hurjasti, milloin iltamenoissa ja milloin ihan vaan arkena kuten tässä asussa. Kyllästymisestä ei kuitenkaan ole tietoakaan, tuo on niin kaunis! Revityt rennosti istuvat farkut ovat minusta täydellinen pari herkälle pitsille ja tämä sama kokonaisuus onkin eksynyt ylleni monesti.

Perinteisten tennareiden ja baltsujen lisäksi olen muuten innostunut tänä keväänä loafereista. Nämä Billi Bin mokkaiset teräväkärkiset loaferit hankin aikaisemmin alennusmyynneistä, mutta kiinnostuneille tiedoksi, että samoja* on yhä myynnissä nahkaisina. Halusinkin vinkata, että niistä kuten muistakin kengistä* saa tämän viikonlopun ajan -20% alea käyttämällä koodia EXTRA20 :) Eikun kevätkengät siis tilaukseen!

Lace5 Lace9 Lace10 Lace4 Lace3 Lace11 Lace2

Shirt / H&M
jeans / Zara
bag / Saint Laurent
sunglasses / Ray-Ban
flats / Billi Bi (find here*)

Time for the last outfit from Milan! This is something that could be worn also here in Finland though now that it’s starting to get a little warmer. This beautiful white lace shirt has been one of my favourites this spring and I’ve been wearing it a lot – both night time and day time as well. I love the combination of edgy ripped jeans and lace together, since I think it’s a nice contrast. How do you like it? Hope you have a lovely weekend!

*adlink / mainoslinkki

6 thoughts on “White Lace & Denim

  1. Ehkä Helsingin mutta en ehkä sanois että Suomen keleissä käytettäväksi ellei halua itelle keuhkokuumetta ? Suomi on aika pitkä maa ja vaan täällä puolessa välissäkin Suomea ainaki seuraaviksi päiviksi luvattu lumisadetta ;)

    1. Haha, ehkä tosiaan huono ilmaisu ? Eikä tosin Helsingissäkään enää taida pärjätä, pari päivää oli ihanan lämmintä! Toivotaan että kevät tulisi jo pikkuhiljaa koko Suomeenkin.

  2. Siis mitä ihmettä! Noi kengät oli vielä sillä extra20 -koodilla alennuksessa eilen mut ei sit enää tänään. Outo myyntitaktiikka Boozt.comilla… :D Mutta kiitos kun vastailit eilisen postauksen kommenttien kokokyselyyn!

    1. Eikä, mitä ihmettä! Tuo koodi kun on voimassa nimenomaan koko viikonlopun.. Jos jäi kalvamaan niin kannattaa laittaa Booztille vaikka viestiä. Ja eipä mitään, toivottavasti siitä oli jotain apua :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *