3 x ihana kuorinta

Kasvojen ihon kuorinta on yksi tärkeimmistä ihonhoitorutiineistani. Pitkää vaikutusaikaa vaativille naamioille ei aina löydy kiireessä aikaa, mutta muutaman minuutin kuorinnan ehtii suorittamaan vähintään viikottain. Säännöllinen kuorinta säilyttää ihon kuulaana ja poistaa kuolleita ihosolukkoja, lisäksi sen ansiosta hoitotuotteet imeytyvät paremmin. Näin kesän lähestyessä kuorinta auttaa myös tasaisen rusketuksen aikaansaamiseen tai päivettävien tuotteiden käytössä. Olen kokeillut useita kuorintatuotteita ja tässä kolme hyväksi todettua, mutta keskenään varsin erilaista vaihtoehtoa!

Kuorinnat2

Dior Hydra Life – Time to Glow Ultra-Fine Exfoliating Powder*, Lancôme Énergie de Vie – The Illuminating & Purifying Exfoliating Mask*, Mádara – Exfoliating Oil-to-Milk Scrub

Aloitetaan tuoreimmasta ja jännittävimmästä kokeilustani. Sain testattavakseni Diorin uusia ihania Hydra Life -sarjan tuotteita, joista kiinnostuin erityisesti tästä jauhemaisesta kuorinnasta. Time to Glow Ultra-Fine Exfoliating Powderia hierotaan ensin kosteisiin käsiin, minkä myötä koostumus muuttuu vaahtomaiseksi ja se levitetään kasvoille. Kovat raastavat rakeet eivät yleensä ole paras vaihtoehto kaikille ihotyypeille, tämä sen sijaan sopii erityisen hyvin herkälle iholle. Iho jää kauniin kuulaaksi ja pehmeäksi. Superkosteuttavan Hydra Life -sarjan muihin tuotteisiin täytyy palata vielä omassa postauksessaan!

Toinen kiinnostava uutuus tulee Lancômelta. Tutustuin Énergie de Vie -sarjaan viime kesänä ja rakastuin ikihyviksi käyttäen putelit viimeiseen pisaraan asti loppuun, siksi ilahduin kun sain kokeiluuni tämän sarjan uutuuden – The Illuminating & Purifying Exfoliating Maskin. Kuorinnassa on sama tuttu virkistävä tuoksu ja koostumus on jännän geelimäinen pienillä hellillä rakeilla varustettuna. Mikä tästä tekee erityisen mielenkiintoisen on sen viilentävä ominaisuus – iho todella jää kuorinnan jäljiltä paitsi hehkuvaksi myös viileän tuntuiseksi. Ihan paras tuote virkistämään väsyneitä kasvoja!

Kolmantena vielä ekokosmetiikkaa Mádaralta – kirjoitinkin jo viime syksynä blogiyhteistyönä tästä Exfoliating Oil-to-Milk Scrubista. Ehdin ennen näiden kahden muun kuorintatuotteen tuloa tilaamaan itselleni uuden purkin tyhjäksi kulutetun tilalle Mádaran taannoisesta 24h alennuksesta. Öljypohjainen vaahtoava kuorinta on kaikkien kehujen arvoinen, joten halusin ottaa senkin mukaan tähän kolmikkoon, vaikkei mikään uutuus olekaan.

Kuorinnat1

Siinä siis kolme loistavaa kuorintaa! Pieni ekstrahehku ei tosiaankaan ole vappujuhlintojen jälkeen pahitteeksi, joten taidanpa aloittaa aamuni tuolla virkistävällä Lancômen geelikuorinnalla ;)

4 thoughts on “3 x ihana kuorinta

  1. Täytyykin pitää nämä tuotteet mielessä kun uusia kuorintatuotteita hankkii! Mun suosikkeja ovat hellävaraiset, mutta tehokkaat Dermalogica daily microfoliant ja V10 water based peeling (apteekeista). :)

    1. Dermalogican kuorinnasta olen kuullut kehuja muiltakin, mutten ole itse testannut. Tuo V10 kuorinta taas itse asiassa odottaa kaapisaa kokeilua, täytyykin korkata se pikimmiten, kiitos siis muistutuksesta ;)

  2. Mulla itsellä on ollut jo jonkun aikaa käytössä Lumene pikanaamio, joka annetaan olla iholla vain 1min. Se toiminut mulla tosi hyvin ja hintakaan ei päätä huimaa nii raaskii tehdä naamioita vähän useamminkin. :)
    Tuota Diorin jauhemaista versiota voisi kokeilla joskus, koska jauhemaista olenkin etsinyt. Kasvohoitajani suositteli minulle jauhemaista, juurikin siksi ettei se olisi niin tujua.
    Noita kaikki voisi kyllä kokeilla, sen verran hyvin perusteltu. :)

    1. Kiva kuulla suosituksia Lumenelta! Monet merkin ihonhoitotuotteet on hyväksi todettuja muutenkin :) Jauhemainen on varmasti tosiaan herkälle iholle hyvä, kun ei ole liian kovia ja raastavia rakeita. Täytyisipä muuten itsekin mennä pitkästä aikaa kasvohoitoon, edellisestä kerrasta on vierähtänyt aika pitkä tovi, kääk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *