Colorful Snapshots

Ihanaa toukokuun alkua kuomat! Joko siellä on selvitty vapun hulinoista? Aikamoinen vappu oli kyllä taas ja oli superhauskaa kokoontua vielä kerran opiskelijakavereiden kesken Vaasassa. Kaksi iltaa meni juhlien, joten nyt tekee enemmän kuin hyvää palata arkeen ja takaisin terveellisten elämäntapojen äärelle – niistä kun ei voi puhua vapun kanssa edes samassa lauseessa. Tänään heräsin kyllä ihmeen virkeänä, enkä saanut Telman aamuviennin jälkeen enää uudestaan unta. Liekö syy tuossa mielettömässä auringonpaiteessa vai missä, mutta tätä ei yleensä ikinä tapahdu!

Tälle viikolle on paljon ohjelmaa ja agendalla on useampia kamppiskuvauksiakin, puhumattakaan parista yhä listallani roikkuvasta kouluhommasta. Niiden suhteen täytyy nyt todellakin ottaa itseä niskasta kiinni – Helsinkiin paluun jälkeen olen nimittäin kadottanut opiskelumoodin ihan tyystin, vaikka millään lomalla ei vielä ollakaan. Jospa tästä viikosta tulisi hieman tuotteliaampi! Ihanaa että on luvattu myös keväisempää säätä ja tarkoitus olisi ottaa niistäkin ilo irti. Ehkä täällä vihertää pian yhtä kauniisti kuin näissä värikkäissä Milanon kuvissa :) Mukavaa viikkoa kaikille!

Mehu4 Mehu7 Mehu6 Mehu1 Mehu2 Mehu3 Mehu8

Time for a new week again! It feels like Monday today since yesterday was a public holiday here in Finland. We were celebrating May Day on Sunday (and on Saturday as well, tough weekend haha) with our student friends and had so much fun. This was probably the last time we were all together since we’ve now moved back to our home towns so it was a bit sad too. I’m more than happy about moving back to Helsinki though!

I have a lot of things planned for this week and I should also finish a few of my assignments. Feels like I’d be on a holiday already even though I still have a couple of deadlines coming up before the summer break! Hope this week will be a productive one after being a bit lazy for the past days. Have a great week you all!

7 thoughts on “Colorful Snapshots

 1. Ei nyt ihan postauksen aiheeseen liity, mutta saako kysyä millaisia alusvaatteita käytät =D Okei, kuulostaa nyt vähän kornilta, mutta siis sinulla usein ohuita puseroita etc. eivätkä alusvaatteiden rajat näy ikävästi vaatteiden läpi. Ottaisin vinkkejä mielelläni vastaan :)

  1. Haha, eipä mitään :D Suosin eniten ihonvärisiä, jotka ovat käytännöllisimpiä kun nimenomaan eivät paista ohuiden puseroiden alta. Kaikista ohuimpien paitojen kanssa paras vaihtoehto on ihan sileäpintaiset liivit.

 2. Mä oon taas huomannut, että kun yliopistohommia ei oo niin paljon niin niiden loppujenkin aloittaminen on todella vaikeaa. Eihän tässä oo mitään järkeä, mutta näin se tuntuu menevän :D Kun hommaa riittää jokaiselle vuorokauden tunnille, tulee niitä tehtyä myös todella tehokkaasti, mutta kun hommaa on vähemmän on aloittaminen super vaikeeta ainakin mulle… :D

  1. No sepä juuri! Kun ei ole koko ajan sellaisessa moodissa ja paineen alla, niin on vaikeampi saada itseään niskasta kiinni. Nyt täytyisi vaan ryhdistäytyä ja rykäistä hommat pois alta :D Mutta lohduttavaa kuulla, etten ole ainoa!

  1. Voi kiitos :) Se on Zarasta, asupostaustakin sen kanssa löytyy muutamia postauksia taakse päin!

 3. Juu ei tosiaan sovi vappu ja terveelliset elämäntavat samaan lauseeseen, sen verran tuli puputettua eri sorttia herkkuja että huh. :D

  Kouluhommia täälläkin vielä riittää, käytännön töitä koululla ja kotona sitten niiden raportteja. Alkaa kieltämättä vähän puuduttaa, mutta sieltä se loma lähestyy. :)

  Ihania kuvia, tuo hedelmäkoju näyttää houkuttelevalta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *