Pink Lace

Asukuvia ei ole tullut kuvailtua sitten reissusta paluun, mutta eipä ole tuo viimeaikainen sää siihen juuri inspiroinutkaan. Viikonloppuna taivaalta tuli kaikkea mahdollista rännästä lumeen, joten toiveet kevään lähestymisestä ovat ajoittain varsin kaukana. Kunhan nyt enää toukokuussa ei tarvitsisi herätä lumisiin maisemiin – not asking much, huh ;)

Onneksi näiden kuvien myötä voi palata Italian aurinkoon ja lämpöön keräten inspiraatiota pukeutumisen varalle tulevaa kesää ajatellen. Pitsi on ollut vähintään yhtä pinnalla kuin viime vuonnakin – tämän hetken trendiväristä vaaleanpunaisesta puhumattakaan, olen ihan hurahtanut! Pitsipusero on uusi hankinta, sille kivasti kontrastia tuovat nahkashortsit taas jo useamman vuoden takaa, mutta yhä yksi kesän lempivaatekappaleistani. Milanossa sitä tosiaan pärjäsi näin keveällä varustuksella, samaa odotellessa näillekin leveysasteille! Mukavaa uuden viikon alkua :)

Pitsi8 Pitsi4 Pitsi5 Pitsi3 Pitsi6 Pitsi1 Pitsi7 Pitsi2

Top / Zara
leather shorts / Mango
bag / Saint Laurent
watch / Daniel Wellington (sponsored)
sunglasses / Ray-Ban
sneakers / Adidas

I haven’t been shooting any outfits since these ones taken during our trip in Milan. Luckily I still have a couple of these to share! The weather here in Finland is something so confusing that I don’t always know whether it’s winter or spring. It did snow yesterday for example, ugh! Just wish it could be as warm in here as it was in Italy – can’t wait to be able to wear something like this soon again. Have a great beginning of the week!
Photos: Essi / Edit by me

12 thoughts on “Pink Lace

 1. Oi mikä asu! Ihana!?Olen etsinyt täydellistä pitsipaitaa/mekkoa jo useamman vuoden, mutta ei ole napannut… Jos tätä paitaa olisi vielä liikkeessä, haluan ehdottomasti kokeilla. Kivaa alkavaa viikkoa! :)

  1. Hih kiitos paljon Emmi! Kuvaan aika harvoin vastavaloon mutta lopputulos on kyllä oikeastaan paljon kivempi niin kuvattuna. Ja laukku on, vaikka itse sanonkin! ;)

 2. Moikka! Ehkä vähän typerä kysymys mutta mitä käytät tuollaisten pitsipaitojen alla? Ihastelen noita aina kaupassa, mutta mietin että kuuluukoo alla olla toppi vai riittääkö pelkät rintsikat :D Ihana asu joka tapauksessa! Voi kun Suomessakin jo vähän lämpenis…

  1. Moikka! Eipä mitään, olen joskus itsekin ihmetellyt asiaa kaupassa joten ymmärrän hyvin :D Kerran jätin yhden ihanan puseron juuri siksi kauppaan, mutta näinkin saman kaverillani ja toimi ihan hyvin vaan ihonvärisillä rintsikoilla, joten palasin itsekin ostamaan sen. Tämänkin paidan kanssa siis pelkät ihonväriset ja ei ne sieltä kauheasti vilku ainakaan omaan silmään :)

   Kiitos paljon, tulisipa tosiaan ne lämpöiset kelit jo pikkuhiljaa tännekin!

 3. Ovatko nuo nahkashortsit hiostavat kesällä? Ovatko siis oikeaa nahkaa? Kiva asu :)

  1. Kiitos! Ovat oikeaa nahkaa. Eivät musta ole mitenkään superhiostavat (tekonahkaiset varmaan kuumemmat), olen käyttänyt ihan helteilläkin Suomessa :)

 4. Aivan ihana asu!! Toi paita – ihanan värinen ja pitsinen <3

  Mä olen tuskaillut yhen ongelman kanssa nyt jo lähemmäs viikkoja.. Miten saan blogin pysty- ja vaakakuvat saman levyisiksi? Mua häiritsee se niiin paljon, mut en vaa osaa tehdä asialle mitään :/

  1. Kiitos kaunis! :)

   Nyt on vaikea neuvoa, kun en tiedä millä alustalla blogisi on. Bloggerissa homma menee kuitenkin ainakin muistaakseni yksinkertaisesti niin, että pienentäessäsi kuvaa kuvanmuokkausohjelmalla asetat leveyden sekä pysty- että vaakakuvissa samaksi. Siitä on aikaa kun olen itse käyttänyt Bloggeria joten en valitettavasti muista oliko siellä puolella muuta, mutta asiaa googlaamalla löytyy varmasti apuja :)

 5. Ihanan naisellinen ja tyylikäs asu. Kyllä voi olla ylpeä Suomalaisesta nuoresta naisesta Milanon muotimekassa. Toivottavasti lämpö saapuu pian meillekin.

  1. Voi kun ihanasti sanottu, kiitos Susanne! Ja niinpä, malttamattomana täällä jo odottaa koska saisi heivata villakangastakit varastoon ja ottaa kevyemmät vaatteet tilalle. Mukavaa loppuviikkoa sinne! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *