Viikonloppukuulumisia

Perjantai4

Suuntasin eilen aamusta Asennemedian kuvauksiin BohOm Yogan upean valoisiin ja seesteisiin tiloihin. Saatiin uudet kuvat kaikille purkkiin ja ehdittiin kaiken tohinan keskellä syödä aamupalaa ja vaihtaa kuulumisia. Aina yhtä kiva nähdä näitä energisiä kollegoitani!

Perjantai1

Kuvausten jälkeen hain kotoa Telman ja hurautin käymään vanhemmillani. Olen kahvitellut heidän kanssaan jos en nyt ihan jokaisena iltana mutta melkein – niin kivaa olla taas lähellä perhettä. Iltapäivästä kotiin ja sohvalle päikkäreille, inhottava kevätflunssa tuli kylään, joten olen makoillut viltin alla ja juonut monta mukia inkivääriteetä. Toivottavasti tämän saisi nopeasti taltutettua! Toisaalta olen ollut pari viikkoa ihmeen väsynyt ja olo on ollut vetämätön tuntuen jo pitkään että tulisin kipeäksi, joten josko tämä toimisi eräänlaisena purkautumisena.

Perjantai2

Ystäväni tuli meille ja ajatuksena oli tilata Fafa’sista – iloitsin syksyllä kun Wolt alkoi vihdoin toimittaa tänne peräkyläänkin. Vaan eipä näköjään toimita enää, ärh! Ei auttanut falafelien himossa kuin lähteä itse hakemaan, mutta oli sen arvoista. Bataattiranut ja falafelsalaatti kaikkine muljuineen on aina yhtä hyvä valinta! Myöhemmin illalla pari muutakin ystävää liittyi sohvajoukkoomme ja katseltiin samalla sivusilmällä Vain elämää.

Perjantai5 Perjantai3

Telma vietti illan tiiviisti kanssamme sohvalla välillä leikkitaukoja pitäen :) Pikkuinen kävi toissapäivänä vihdoin trimmauksessa – pitkä turkki oli aika tuskaa kaiken katupölyn keskellä, joten tämä lyhyt helpottaa elämää taas kummasti. Telma on taas turkin karsimisen jälkeen niiin pikkuriikkinen ja pehmoinen, että tekisi koko ajan mieli paijailla! Täytyypä kirjoitella pitkästä aikaa tänne enemmän Tepan kuulumisia.

Tänäänkin on tiedossa vaan rentoilua ja lepäilyä, niin saa flunssankin karistettua nopeammin. Mitäs teillä on ohjelmassa? Ihanaa viikonloppua, tyypit!

4 thoughts on “Viikonloppukuulumisia

  1. Onko Telman silmät vuotaneet ollenkaan? Meillä on 2 bolognesea ja harmittavasti toisella vuotaa..ollaan kahlattu kaikki mahdolliset ruokavaliot jne;(

    1. On kyllä, sen kanssa mekin kamppaillaan! Trimmissä siistivät aina silmänalusetkin niin nyt ei vielä näy, mutta muuten ikävä kyllä. Ajattelin nyt kokeilla kanan jättämistä pois, kun olen lukenut sen vaikuttavan joillain värjäämiseeen, ja tehostaa silmien putsaamista entisestään pyyhkien aluset siihen tarkoitetulla aineella vähintään kerran päivässä. Välillä näkee niin kauniin kauttaaltaan valkoisia maltalaisia, että toivottavasti löytyisi jokin ratkaisu :)

  2. Voi Telma – hän näyttää niin pieneltä ja niiin suloiselta trimmauksen jälkeen! <3
    Mistähän tuo ihana kultainen kynttelikkö mikä on sohvapöydällä? :)
    Ihanaa viikonloppua ja paranemisia!

    1. Se on kyllä sellainen rimpula trimmauksen jälkeen, vaikea taas uskoa samaksi koiraksi :D Kynttelikkö on H&M:ltä joskus muistaakseni alkuvuodesta ostettu, tsekkaa josko olisi nettikaupassa vielä :) Kiitos ja ihanaa sunnuntaita sinne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *