4 x Spring Jacket

Eräs lukija kyseli tovi sitten kommenttiboksissa kevättakeista – mitkä ovat suosikkejani ja minkälainen takki tänä keväänä kannattaisi hankkia. Kommenttiin vastaamisen jälkeen innostuin tekemään aiheesta ihan oman postauksensa, josko joku muukin pohtii juuri nyt kevättakin hankintaa. Tässä neljä eri kevättakkia, joista jokaisesta valitsin kollaasiin kaksi vaihtoehtoa panosta & pihistä -tyyliin.

Takkiopas1

1. Nahkatakki, 2. keinonahkatakki, 3. vaalea trenssi, 4. musta trenssi
5. cargotakki, 6. cargotakki, 7. vaaleanpunainen bomber, 8. vihreä bomber

Omaan kaappiini on tänä keväänä muuttanut vihreä bomber, joka on viime kevään lailla tänäkin vuonna yksi hittitakeista. Vihreä on helppo valinta, rohkeampi sen sijaan pukeutuu tänä keväänä ruusukultaiseen tai pinkkiin bomberiin.  Oma valikoimani on varsin hyvällä mallilla ja sieltä löytyy eri tarkoituksiin ja fiiliksiin sopivia takkeja. Ehdoton suosikkini on nahkatakki, joka on helppo yhdistää niin rennosti farkkuihin kuin säiden lämmetessä mekkojenkin kanssa. Välissä oli aikakausi kun en nuoruuden pukeutumistraumojen jälkeen kokenut nahkatakkia omaksi, mutta nyt parin viime vuoden aikana siitä on jälleen tullut yksi vaatekaapin peruspilareista. Viime kesänä satsasin vihdoin aitonahkaiseen yksilöön, sitä ennen tekonahkatakki toimitti virkaansa hyvin. Aitonahkaisiakin löytää hieman huokeampaan hintaan ketjuliikkeistä esimerkiksi Mangolta tai Zarasta.

Nahkatakin lisäksi yksi klassisimmista kevättakeista vuodesta toiseen on trenssi, jota on saatavilla useissa väreissä ja istuvamman version lisäksi myös trendikkäänä liehutakkina. Liehutrenssi on hyvä vaihtoehto, jos perinteinen beige napeilla varustettu takki tuntuu liian klassiselta. Viimeisenä vielä vihreä cargotakki, joka on tänäkin keväänä pinnalla. Mikäli et ole ihan varma istuuko cargotakki omaan tyyliin löytyy tästä onneksi budjettiversioita monilta eri ketjuliikkeiltä. Cargotakista pyydettiinkin asuhaastetta, ehkä tartun siihen vielä lämpimämpien ilmojen myötä! Mikä on sinun suosikkitakkisi tänä keväänä? :)

One of my followers left me a comment asking which spring jackets are my favourites. I got an idea to make a post about it since there might be some others too thinking about buying a new jacket for spring. I listed four favourite jackets including two different options in each – whether you want to skimp or spend on it.

Leather jacket is definitely one of the key pieces in my wardrobe nowadays – it’s so easy to combine with both jeans and dresses. If you’re not willing to spend on a genuine leather jacket you can start with a faux one. Another classic is a trench coat, I’m especially loving the flowy trench coats. Two trending pieces this spring are also the green cargo jacket and a bomber – if you’re wild enough try one in pink or rose gold! What’s your favourite jacket this season?
Linkit mainoslinkkejä / Adlinks

2 thoughts on “4 x Spring Jacket

  1. Kiitos vinkeistä! Olen yrittänyt jo useamman kuukauden etsiä itselleni uutta vaaleaa kevättakkia, mutta vielä on ole löytänyt mieleistä. Toivottavasti sellainen löytyisi tämän viikon lopussa Tukholman reissulta.

    1. Eipä mitään, kiva jos oli avuksi! Ja toivotaan että Tukholmassa tärppää :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *