Mom Jeans with Sneakers

Ensinnäkin valtava kiitos edelliseen postaukseen tulleista kommenteista! Sain niin paljon uutta virtaa teidän antamasta palautteesta, moni kommentti herätti myös ajatuksia ja oli avartavaa pohtia asioita eri näkökulmista. Keskustelua käytiin todella fiksuun sävyyn, mistä olen äärimmäisen kiitollinen – ystävänikin laittoi eilen viestiä, että vitsi mitä kommentteja ja paljon hyvää asiaa. Olette ihan kultaa, kuten olen saanut vuosi toisensa jälkeen todeta! Niin ja hei, tykkäysnappi on koodarini Idan mukaan kuulemma jo suunnitteilla, joten sitä odotellessa ;)

Arkisille jutuille sekä asupostauksille tuntuu olevan runsaasti kysyntää, joten jatketaan taas niillä jälkimmäisillä ja tällä kertaa asuhaasteen muodossa. Lämpesin pienen kypsyttelyn myötä ja hyvän mallin löydettyäni mom jeanseille eli mammafarkuille – ne kaikista löysimmät ja ysäreimmät versiot eivät ole ihan oma juttuni, mutta tällaiset istuvammat sitten sitäkin enemmän. Kuten myös vaalea denim, joka näyttää niin virkistävältä mustien housujen aikakauden jälkeen. Innostuin farkuista niin, että kuvasin useammankin asun niiden ympärille, tällaisia monta tapaa pukea yksi vaate -juttuja kun on usein kovasti toivottu. Tällä viikolla siis luvassa pitkästä aikaa pienimuotoinen asuhaaste – kolme eri tapaa pukea mom jeansit :) Tämä ensimmäinen on sieltä rennoimmasta päästä, mutta vitsit että tykkään raitojen ja vaalean denimin yhdistelmästä. Ihanaa alkavaa viikkoa!

Momjeans5 Momjeans2 Momjeans1 Momjeans3 Momjeans7 Momjeans4

Leather jacket / All Saints
knit / Samsoe&Samsoe (on sale here*)
jeans / Ginatricot (sponsored)
bag / Givenchy
watch / Daniel Wellington (sponsored)
sneakers / Adidas

21 thoughts on “Mom Jeans with Sneakers

 1. Apua, aivan täydellisen näköiset farkut! ? Olen itse vannoutunut tummempien farkkujen käyttäjä, mutta noissa sun farkuissa on niin täydellinen vaalea sävy, että täytyy nyt kevään aikana käydä testaamassa jotain vaaleampaa mallia. Kiitoa asuinspiraatiosta, odotan kahta seuraavaa postausta noiden farkkujen kanssa innolla!

  1. Kiitos itsellesi Iida! Nämä on kyllä super freesin näköiset ja omaan silmään just kiva kulutuskin – ei oikein nappaa ne joissa näkyy puoli reittä :D Eikun siis testaamaan!

   Onpa kiva kuulla! Kolmas asu on itse asiassa vielä kuvaamatta, kun viikonlopun lumimyräkät muuttivat suunnitelmia, mutta varmasti saadaan loppuviikkoon mennessä sekin vielä purkkiin ;)

 2. So casual, but oh so nice! I can’t wait to hide the winter clothes and get the spring things out of the closet. The weather is still fluctuating here – saw that it was even snowing in Finland?!? -, so the very summery things still have to wait a little longer. Your outfit combo is perfect for this time of the year when it can be too warm for knits, but too cold for just a blouse. Have a wonderful week! – xx Carian

  1. Thank you dear! Last week when we took these photos there was definitely spring in the air but during the weekend it did snow once again, rarrgh! Now it’s starting to look better again, haha ;) Hope you have a wonderful week too! <3

 3. Osu ja upposi ;)
  Lähti tuo raitaneule tilaukseen, toivottavasti näyttää yhtä hyvältä, kuin tässäkin asussa.
  Taisin ginassa sovitella noita farkkuja. Tämä asu on kyllä juuri semmoinen, missä itsekin viihtyisin. Täysi kymppi siis :)

  Mukavaa alkanutta viikkoa!

  Kirsi

  1. Hih mahtava kuulla, kiitos paljon Kirsi! Ostin neuleen itse asiassa jo viime kesänä, mutta on tullut käytettyä rutkasti :) Etenkin juuri kesällä se on ihana kun on niin kevyttä matskua. Kivaa viikon alkua sinnekin!

 4. Noihan on hei kivat farkut! Luulin jo näkeväni just sellaiset ysärimallin liian isot mammafarkut, mitä on näkynyt vähän siellä sun täällä ja ne sattuvat suorastaan verkkokalvoihini, haha. :D

  Vaaleat farkut pitäis itsekin taas hankkia. Mulla oli aivan ihanat, ne istui hyvin ja oli tosi mukavat jalassa, mutta joskus kuukausi sitten huomasin niissä olevan reiän persauksissa. Ja minulla kun ei farkut muuten hajoile, höh! Ei vaan jaksaisi sitä sovitusrumbaa. Samaa mallia ilmeisesti edelleenkin myydään, mutta kun oman kokemukseni mukaan farkuissa se koko saattaa vaihdella yksilöiden välillä, vaikka kokolapussa sama luku olisikin. No, ehkä sen sovituksen kestää jos vaan saa ihanat housut taas omaan kaappiin. ;)

  1. Haha juu ei hätää, sellaisia ei ainakaan näillä näkymin ole tiedossa :D Nämä on tosiaan tällainen “nössön” vaihtoehto mammafarkuille! Eikä, niin inhottavaa kun jokin lempivaate hajoaa. Nyt vaan uhrautumaan ja kaupoille sovittelemaan, niin saat uudet vaaleat farkut kevääksi :)

 5. Tosi kiva asu, ja mielettömän hyvän malliset noi farkut! :) Jään odottelemaan mom jeans-postausta. Musta tuntuu et ne näyttää muiden päällä niin hyvältä, mutta itse en vielä ole uskaltanut kokeilemaan.

  1. Kiitos paljon Suvi, minustakin nämä oli hyvä löytö! Ja mietin samaa itsekin ennen kuin sovitin mallia, joten rohkeasti vaan kokeilemaan :)

 6. Uu mikä hottis oot noissa farkuissa ja tää asu on muutenkin super cool! Noi farkut istuu kyllä todella hyvin ja itselläkin on ollut hakusessa juuri tuollaiset ei niin ysärit momssit :D Mikähän ginan malli mahtaa olla kyseessä? Noita kun haluaisin sovittaa itsekin :)

  Luin vasta nyt edellisen pohdinta postauksesi. Siihen liittyen haluaisin sanoa, että itseäni kiinnostaa asukuvien jälkeen eniten sellaiset syvällisemmät postaukset, joissa lukija saa bloggaajasta jotain enemmän irti ja tutustuu luonteeseen ja bloggaajaan ihmisenä enemmän. Ymmärrän että kaikki eivät välttämättä halua itsestään antaa liian paljoa ulos, mutta olen huomannut, että asukuvista ja kaikista muista pinnallisista jutuista tulee vielä sata kertaa parempia, kun “tuntee” henkilön kuvien takana ja tietää hänen luonteestaan jotain enemmän. Kommentoin juuri Mariannallekkin, että olen ihastunut hänen blogiinsa aivan uudella tavalla sen jälkeen, kun hän on alkanut avata itseään hieman enemmän ja kirjoittelemaan syvällisempiä ja pohdiskelevia postauksia itsestään.

  1. Haha ihana kiitos paljon! Tämä malli on Leah Highwaist Jeans – näyttää olevan tässä värissä nettikaupan puolella ainakin nyt loppu, mutta kannattaa etsiä liikkeistä :) Toivottavasti onnistaa, nämä on kyllä superr coolit!

   Kiva kun osallistuit vielä keskusteluun, on ollut niin mielenkiintoista lukea teidän ajatuksista. Syvällisemmät postaukset ovatkin aina olleet suosittuja, niitä vaan on usein vähän korkeampi kynnys kirjoittaa. Tällä hetkellä mieleni päällä on useampikin eri aihe, joista voisin tänne kirjoittaa ja joita yritän hiljalleen saada puserrettua sanoiksi :) Ja olen samaa mieltä – minustakin Mariannan blogi on ollut viime aikoina entistä kivempi kun hän on raottanut enemmän pinnan allekin! Ehdottomasti blogissa pitää siis olla mukana persoonaa ja omia ajatuksia :)

 7. Mie ostin tossa syksyllä vaaleat täydellisesti istuvat farkut, mutta ekan pesun jälkeen ne on LIIAN LYHYET!!! Mähän voinkin nyt ilmojen lämmettyä kääntää niitä ja kas, taas saan ne käyttöön!

  1. Eikä, voi kurja! Onneksi tosiaan näin kevään tullen voi hyvin käyttää vajaamittaisiakin. Koitan muuten itse pestä farkkuja mahdollisimman vähän säilyttääkseni ne hyvässä kunnossa, jos ei ole ihan likaa niin useimmiten vaan tuuletan tai laitan pakastimeen :)

 8. Hei! Vanhoihin postauksiin ei ilmeisesti voi enää kommentoida? Olisin kysynyt liittyen aikaisemmin mainitsemaasi Elizabeth Ardenin värilliseen huulirasvaan, että mikä sävy sinulla on siitä? :) Juuri se taitaa olla nimittäin hulluilla päivillä tarjouksessa. Ja kiva asua tämän päivän postauksessa!

  1. Heippa Kata! Olen joo sulkenut kuukauden takaisiin postauksiin kommentoinnin siksi, ettei spämmiä kertyisi niihin niin järkyttävä määrä. Ja toisaalta parempikin, niin huomaan myös juuri tällaiset kysymykset ajankohtaisissa postauksissa ettei vaan unohdu vastaaminen :)

   Olisin kirjoittanut sävyn jo siihen postaukseen, mutta hitsivie kun sitä ei näe purtilon pohjasta ja pahveja minulla ei ole enää tallella. Veikkaisin kuitenkin kun katsoin Elizabeth Ardenin sivuilta värivaihtoehtoja että tämä olisi Blush, sillä sävy on enemmän pinkki kuin punainen :) Toivottavasti tästä on apua!

   1. Täysin ymmärrettävä syy, eikä se siis itseäni haitannut, pistin vaan merkille :D

    Kiitos paljon vastauksesta ja kun selvitit asian! Huulipunia on niin vaikea tilata netistä, kun sävystä ei oikein tiedä.

    Täytyy ehkä pistää tuo tilaukseen :)

 9. Nyt on kyllä taas kerran täys kymppi!! Ihan sairaan kiva asu! :)
  Yleensä itse käytän tummia farkkuja, tällä hetkellä mustat on liimautuneet jalkoihin kiinni, mutta vitsi että vaalea näyttää kivalta. :) Ja tuo malli on tosi kiva!

  1. Voi kiitos Johanna, ihana kuulla että tykkäsit! Sama juttu, mustat housut tuppaavat liimautumaan jalkaan talvikausina, joten nyt on virkistävää käyttää taas vaaleampiakin :)

 10. Tosi kiva asu, niin perus, mutta kuitenkin tyylikäs! Tykkään muutenkin tosi paljon sun tyylistä, täältä saa aina kivaa asuinspistä!:)
  Mietin heti kuvia katsellessani, miten kiva asu on, ja olin jo siirtymässä seuraavaan postaukseen, kunnes havahduin tajuamaan, että tää on just sitä mistä eilen kirjoitit, että kommentointi vähenee. Usein itsekin miettii mielessään juurikin miten kiva joku asu on tms, mutta se kommentin jättäminen sitten jää. No nyt sen tein, ja yritän alkaa tekemään useamminkin!
  Kivaa kevättä sulle ja keep up the good work!!:)

  1. Ihana Kiia kiitos paljon piristävästä kommentistasi! Niin se vaan jää usein muiden blogeihin kommentointi itsellänikin kun lukee niin useita samanaikaisesti, mutta täytyisi skarpata sen suhteen. Tietää kuitenkin miten hurjasti kommenteista aina ilahtuu, kuten tälläkin kertaa :) Kiitos vielä ja ihanaa kevättä sullekin <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *