Winter Parka Outfit

Heti ilmojen taas kylmettyä on asuinspiraatio ollut tyystin hukassa. Eilen jo Insta Storiesin puolella, jonne olen muuten pikkuhiljaa siirtynyt Snapchatista ainakin toistaiseksi, totesin kuinka alan olla jo ihan kypsä talvitakkeihin ja -kenkiin. Ei kuitenkaan auta itku markkinoilla ja onneksi eilen oli niin kaunis aurinkoinen pakkaskeli, että hymy kirposi huulille päivän mittaan väkisinkin! Vielä kestetään siis tovi paksuja tamineita, kyllä se kevät sieltä taas tulee ennemmin tai myöhemmin.

Inspistä (ja niitä lämpimämpiä säitä sekä kuivia katuja) odotellessa ajattelin laittaa jakoon yhden vähän rennomman arkiasun. Tällaisia ihan tavallisia kaupassakäyntiasuja tai koiranulkoilutusvaatteita tulee harvemmin blogissa esiteltyä, mutta vaihtelu virkistää ja onpahan ainakin todenmukaista! Lisäksi halusin näyttää uudet lämpöiset talvikenkäni, joiden hankintaa miettiessä kysyin teiltäkin neuvoja postauksessani jo viime syksynä. Moni liputti Soreleiden puolesta, ja onnistuinkin tammikuun alennusmyynneissä tekemään huippulöydön törmättyäni Tivoli II -malliin alennettuna puoleen hintaan. Nämä mustat karvavuorelliset bootsit ovat paitsi lämpimät ja tukevat myös jopa ihan söpöt, vaikka poikaystäväni nimesikin ne lautailumonoiksi. Olkoot sitten monot, mutta eipä ainakaan varpaat jäädy ulkoillessa ;)

Ulkoiluasu1 Ulkoiluasu4

Söpö on Telmakin uudessa siskon reissutuliaisina tuomassa tikkitakissaan!

Ulkoiluasu2 Ulkoiluasu5 Ulkoiluasu3 Ulkoiluasu6

Beanie / Global
jacket / JC
knit / Ginatricot
jeans / Zara
boots / Sorel

PS. Olette ehkä jo törmänneet blogissa esille ponnahtavaan lukijatutkimukseen. Olisin oikein kiitollinen, jos ehditte käyttää muutaman minuutin tutkimukseen vastaamiseen :) Kiitos jo etukäteen!

15 thoughts on “Winter Parka Outfit

 1. Olet jo omaksunut perus koiranomistajan talviasun ;) Sorelit ja UGGit ihan parhaita koiran kanssa, paksua toppatakkia unohtamatta! Ja ihana takki Telmalla <3

  1. Tottakai, heh ;) Tästä asusta poiketen tosin yleensä jalassa farkkujen sijaan kauhtuneet verkkarit tai lämpötrikoot. Telman takki on kyllä supersöpö, tuliaisia Jenkeistä!

 2. Aivan ihania kuvia ja tuo teidän yhteiskuva (toiseksi alin) voi että <3
  Meillä on kans kotikotona ollut joskus maltankoira kun oltiin pieniä ja kovasti oon poikaystävälle tätä rotua yrittänyt ehdotella joskus tulevaisuutta varten, ehkä ehkä… ;)

  1. Hih kiitos! Voi että, sittenhän tämä ihana rotu on jo tuttu ;) En voisi kyllä kuvitella maltankoiraa parempaa vaihtoehtoa meille, rotu tuntuu niin omalta!

 3. Siis niin ihana tuo takki, näyttää just niin paksulta ja lämpöiseltä noille takas tulleille talvikeleille ♥ ja voi että miten ihania nää kuvat muutenkin, ihana Telma ja tuo sen puku :’)♥

  1. Kiitos Emilia! Tykkäisin takista kovasti mallin ja värin puolesta, mutta harmi ettei se ole untuvaa, niin ei ole mikään superlämmin. Ehkä joku talvi raaskin panostaa vastaavaan laadukkaampana yksilönä ;) Telma on kyllä ihana näky uuden pusakkansa kanssa!

   1. Oletko tutustunut untuvan tuotantoon? Itse tutustuttuani asiaan olen nimenomaan välttänyt untuvaa, untuvantuotanto on jotain aivan karmivaa! Olkoon lämmin, mutta eettinen se ei missään nimessä ole!

 4. Vitsi, kiva nähdä välillä hieman arkisempikin asu! :) Tykkään kovasti! Ja Telma on kyllä maailman söpöin <3 Jos minulla on kamala matkakuume, niin nämä kuvat eivät helpota yhtään ainaiseen koirakuumeeseen! ;)
  Ihanaa viikon jatkoa! :)

  1. Kiitos Johanna! Hih, Telma on aiheuttanut lähipiirissäkin jo monta varsin vakavaa koirakuumetta ;) Mutta en ihmettele, on se vaan ihana pakkaus! Kivaa viikon jatkoa sinne myös :)

  1. Tämän olen ostanut varmaan kolme neljä vuotta sitten, joten en valitettavasti osaa sanoa olisiko vastaavaa vielä myynnissä :/

 5. Miksi sulla on takki auki? Ihmettelen tätä bloggaajien takki auki poseeraamista ihan kaikissa asukuvissa nykyään. Koiraa ulkoiluettaessasi pidät varmasti takkia kiinni ja aidomman näköistä olisi olla sillä tavalla myös kuvissa. Mielestäni tämäkin asu näyttäisi paremmalta ja normaalimmalta takki kiinni, koska sillä tavallahan sitä varmasti pidät. En tiedä olenko ainut, joka tätä ihmettelee :-D Toivon, että et ota tätä kommenttia pahalla.

  1. No worries, en ota pahalla! Ihan rehellisesti sen vuoksi, että näytti mielestäni kuvassa kivemmalta ja näkee muutakin kuin pelkän takin, vaikka realistisempaa toki olisi takki kiinni :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *