Ripped Polo Knit

Muistan joskus lukeneeni bloggaajan tekstiä siitä, kuinka on hyödyllistä esimerkiksi lainata showroomeilta sesongin vaatteita, jotta blogissa eivät vilkkuisi ne samat vanhat asut. Ja koska olisi tylsää vastata kyselyyn jostain vaatteesta, kuinka sitä ei ole enää kaupoissa. Minusta taas ihan lukijan näkökulmasta on positiivista huomata blogissa vilahtelevan samoja vaatekappaleita, ei sillä niin väliä pystynkö löytämään tismalleen samaa juuri nyt kaupasta, mutta siitä saa joka tapauksessa inspiraatiota etsimään jotain vastaavaa tai muuten kehittelemään asun omasta kaapista.

Entä mitä mieltä te olette? Aihe tuli mieleeni tämän asun tiimoilta, kun joka ikinen vaatekappale pooloa ja takkia myöten on näkynyt täällä jo ties kuinka moneen kertaan. Tulevatko ne siis jo korvista, vai onko vaan kiva nähdä useampia eri yhdistelmiä samojen elementtien ympärillä? Tykkään muuten itse hurjasti tuosta hiekanruskean ja harmaan yhdistelmästä! Pitkästä aikaa saatiin myös kaunis valo taustalle kuviin auringon suvaitessa pilkahtaa, näin ollen kaivoin myös heti innoissani aurinkolasit esiin. Olisi niin tehnyt mieli laittaa jalkaan nilkkureiden sijaan freesit valkoiset tennarit, mutta vielä pitäisi hetki malttaa, ettei tarvitse väristä nilkat paljaana. Mukavaa helmikuun ensimmäistä!

Poolo7 Poolo8 Poolo3 Poolo5 Poolo4 Poolo1

Coat / Zara
knit / Ginatricot
jeans / Zara
sunglasses / Ray-Ban
bag / Givenchy
boots / Vagabond

Some bloggers think it’s useful to lend clothes of the season from showrooms so that their outfits won’t be all the same every day. As a reader I think the opposite – it’s nice to see different combinations of the same clothes and get some inspiration for your own wardrobe. What’s your opinion on this? This came to my mind when editing these photos, since all of the elements of this outfit have been seen here for so many times already. So are you bored with the same old grey coat? ;) I really like the combo of grey and brown, would have liked to change the boots to fresh white sneakers though! Still a couple of months to wait to be able to wear them again without freezing outside.
Photos: Essi / Edit by me

28 thoughts on “Ripped Polo Knit

 1. Ehdottomasti vanhoja, jo “nähtyjä” vaatekappaleita lisää!! Mielestäni bloggaajien tulee jopa vähän liiallisuuksiin ostettua uusia vaatteita, ja näin ollen harvoissa blogeissa näkyy samoja vaatteita, takkeja lukuunottamatta, toiseen kertaan. On inspiroivaa nähdä aamuisin sun blogista uusi asuinspis, jonka osat löytyvät jo omasta kaapista. Lisäksi innolla odotan aina miten yhdistelet eri värejä ja materiaaleja toisiinsa, kun taas itse tyydyn liian usein perus koko mustaan laiskuuttani :D

  1. Kiitos ihanasta kommentistasi, Adeliina! Kiva kuulla ajatuksia. Hehe, itse taas voisin opetella myös kokomustaan pukeutumisen, se kun näyttää niin hitsin hyvältä muiden yllä, mutta itse en saa sitä toimimaan sitten millään :D

 2. Itse tykkään ainakin enemmän siitä että asuissa pyörii ne samat, oikeasti bloggaajan vaatekaapista löytyvät vaatteet. Siitä saa mun mielestä paremmin inspiraatiota omiin asuihin, kun kuitenkaan lukijoilla ei ole sitten mahdollisuutta lainailla showroomeilta :D Vaan täytyy käyttää päivästä toiseen ja osata yhdistellä eri tavalla niitä samoja kaapista löytyviä vaatteita. xx

  http://www.shakespeareandsparkle.com/

  1. Kiitos ajatuksista Jenni, kiva lukea näitä! Samoilla linjoilla ollaan siis. Itsestä ainakin tuntuisi oudolta ajatus, että asuni koostuisivat muualta lainatuista vaatteista oman vaatekaapin sijaan. Toisaalta ymmärrän, että päivittäin asusisältöä tuottaville varsinaisille muotiblogeille showroomeilta vaatteiden lainaaminen on ehkä pakkorako, jotta materiaalia saa tarpeeksi.

 3. Itse oon sitä mieltä että sekä lainaamisessa että “vanhojen” vaatteiden käyttämisessä on puolensa ja puolensa, mutta kallistun silti enemmän niiden omien ja vanhojen vaatteiden käyttämisen ja esittelemisen kannalle :) Vaatteet on kuitenkin suurimmaksi osaksi tehty käytettäväksi useampaan kertaan, joten itse ainakin tykkään nähdä samoja vaatteita eri tavoin yhdisteltyinä ja saan siitä ihan samalla tavalla asuinspiraatiota kuin PR-lainatuista asuistakin :)

  1. Kiva kun jaoit ajatuksiasi, kiitos Pinja :) Ihan totta, että molemmissa on puolensa. Mukava kuitenkin kuulla, ettei lukijoilla ole mitään sitäkään vastaan, että asussa pyörivät samat elementit.

 4. Minusta ainakin on hyvä, että samoja vaatteita näkyy usein! Ei kukaan osta joka päivä uutta oikeassa elämässäkään :) Mulla ainakin pyörii samat vaatteet jatkuvasti blogissa, mutta harrastelijana en koskaan kyllä blogin takia pukeudukaan :) Tuo takki on tosi kiva, mutta varoituksen sanana pakko sanoa, että mulla meni vastaava kamelinvärinen (matskut aika samat) tosi nopeasti huonoon kuntoon, joten yritä kohdella takkia hyvin, älä käytä sateella ym.!

  Mukavaa viikonjatkoa! :)

  1. Sä yhdisteletkin aina taitavasti vaatteita! Ehdottomasti liputan itsekin lukijana sen puolesta, että näkyy mielummin samoja vaatekappaleita eri tavalla yhdisteltynä, siihen on helpompi samaistua :)

   Ouch, onpa kurja kuulla! Takki on niin ihana, että toivoisin sen kestävän vielä hyvänä pitkään. Ainakin toistaiseksi on säilynyt siistinä, mutta täytyypä varoa sadekelejä varmuuden vuoksi. Kiitos kun varoittelit ja ihanaa viikkoa sinne myös :)

 5. Mä olen sun kanssa 110% samaa mieltä!! Samat vanhat uudelleen näkyvät vaatteet erilaisin yhdistelyin on inspiroivaa sisältöä ja myös eettisestä näkökulmasta erittäin toivottua :)

  Sun asuja jaksaa kyllä katsoa vuodesta toiseen vaikka olisi sama vaate ollut monta kertaa päällä. Asukuvat muutenkin on täällä aina niin kaunista ja harmoonista katsottavaa, että eipä kyllä haittaa vaikka postaisit tismalleen samoja asuja.

  Totta kai uudet vaatteet ja uudet trendit pieninä ripauksina silloin tällöin on myös kiva juttu, mutta ei missään nimessä tarvii jokaikisessä asussa olla jotain uutta. Ja niin täällä sun blogissa aina onkin ollut.

  Sun asupostaukset on juuri niitä, joihin tulen aina palanneeksi uudelleen ja uudelleen ja erityisesti silloin, kun itsellä on asuinspiraatio tai motivaatio vähissä. Täältä saa aina järkevää inspiraatiota ja ideoita omaan pukeutumiseen <3

  Ihana, kaunis ja tyylikäs Jonna <3

  1. Ihana Mona, kiitos niin piristävästä kommentista <3 Juuri tällaiseen tasapainoon pyrinkin, kiva kuulla että lukijan näkökulmasta on aivan sama onko kyseessä uutta vai jo aiemmin nähtyä vanhaa.

   Kehut asupostauksista lämmitti erityisesti mieltä! Niihin kun haluaisi panostaa niin paljon enemmän ja useammin mutta resurssit eivät aina vaan riitä, kun ei ole kuvaajaa saatavilla. Kiitos vielä ja kaikkea hyvää sinne, olin niin iloinen teidän uutisista <3

 6. Musta on ehdottomasti parasta lukea postauksia niistä ihan arkipäivän asuista! Todellisuudessa “tavallisesta” pukeutumisesta on niin paljon helpompi löytää jotain itselleenkin, kuin niistä showroomvaatteista, jotka ovat toki upeita mutta usein niin kaukana omasta jokapäiväisestä tyylistäni. Ja samojen vaatteiden näkyminen ei haittaa ollenkaan, päinvastoin! Mitä lähempänä lukijan omaa maailmaa (kaikkihan me käytämme samoja vaatteita uudelleen;) sitä parempi :D ja muuten, niin ihana takki! <3

  1. Kiitos ihana Kata kommentistasi, näitä on tosi kiva lukea ja kuulla teidän ajatuksianne! Samaa mieltä kanssasi, toki niitä upeita muotikuviakin katselee mielellään, mutta itse ainakin lukijana saan enemmän inspiraatiota niistä ihan tavallisista arkiasuista. Hih, kiitos, takki on ollut kyllä loistohankinta! :)

 7. Ehdottomasti omia vaatteita asukuvissa! Siis juuri niitä, mitä muutenkin käyttäisit. :) Lainavaatteet luo jotain illuusiota, joka ei ole jollain tapaa sitä arkista todellisuutta.

  1. Kiitos Jasmine kun jaksoit kommentoida! Tosi kiva kuulla, samalla linjalla jatketaan siis ja voi huoletta laittaa eetteriin asuja niiden jo nähtyjen elementtien kera ;)

 8. Mä ainakin rakastan sitä, kun näkee useampia yhdistelmiä samoilla vaatteilla! Ja varsinkin sellaiset postaukset, joissa on yhdestä vaatekappaleesta monta eri asua. Silloin näkee kerralla sen miten monta eri asua yhdestä vaatteesta voi loihtia ja niistä saa parhaiten inspistä itsellekkin :)

  1. Samoilla linjoilla siis! Itse tykkään myös hurjasti tällaisista yksi vaatekappale monta asua -juttusarjoista, esimerkiksi Alexa ja Si Modan Kaisa ovat tehneet tosi onnistuneita sellaisia :) Kiitos Mansi kun kommentoit!

 9. Komppaan edellisiä! Ei sitä monia blogeja lukevana muista, vaikka samalla bloggaajalla olisi kaksissa asukuvissa samat vaatteet :D Hyvä vaan, kun samat hyväksi havaitut vaatekappaleet palautuvat mieleen. Lisäksi ajattelen samojen vaatteiden käyttöä myös siltä kannalta, että silloin tiedän kyseisen tuotteen/merkin olevan laadukas ja kestävän käyttöä ja bloggaaja oikeasti voi suositella kyseistä vaatetta muunkin kuin kivan ulkonäön puolesta. Usein kuvissa näkyvän vaatteen uskoo olevan laadukas, mukava päällä, helppokäyttöinen ja siten varteenotettava ostettava. Jos uudeksi esiteltyä vaatetta ei toistamiseen näy, herää ainakin minulla epäilys siitä, oliko se sittenkään niin kiva bloggaajan mielestä tai onko siinä esimerkiksi jokin ongelma vetoketjun/nappien/mukavuuden/käsinpesun tms puolesta! Kiitos vielä ihanasta blogista, sivu on niin esteettinen ja tekstiäsi miellyttävä lukea, että silmä lepää ja mielikin rauhoittuu.

  1. Jes kiva kuulla! Ja ihan totta, itsekin luen niin montaa blogia, että eipä siinä juuri muista kuka on pukenut mitäkin ja montako kertaa :D Hyvä pointti myös tuo kestävyys, minusta ainakin on aina tosi kiva pystyä sanomaan, että jokin vaate on kestänyt käyttöä ja säilynyt hyvänä jo vuosia.

   Kiitos itsellesi ihanasta palautteesta – tällainen lämmittää aina kovasti mieltä! :)

 10. Todellakin nämä “oikeat” asut on parhaita! Kyllä näistä saa enemmän inspiraatiota omaan pukeutumiseen ja muutenkin on eettisempää antaa lukijoillekin kuva, ettei koko ajan ole uusia vaatteita ostamassa, vaan vanhat kelpaavat vielä kuukaudenkin jälkeen, näin kärjistettynä.
  Ihana blogi ! :)

  1. Ihana kuulla, kiitos Sohvi! Näinhän se on, kukaan ei osta koko ajan jotain uutta, joten onhan se realistisempaa sen sijaan keksiä uusia yhdistelmiä vanhojen juttujen ympärille :)

 11. Toistan edellisten vastauksia, mutta ehdottomasti samoja vaatteita vaan kuviin. Eri yhdistelmistä ne parhaimmat inspiraatiot saa, kun seisoo vaatekaapin edessä eikä tiedä mitä laittas päälle. Samoja vaatteita mekin pyöritellään päivästä toiseen. ?

  Monaa kompaten sun asukuvat on todella kauniita ja seesteisiä.

  Toivottavasti saadaan nauttia aurinkoisesta helmikuusta.

  1. Kiitos kovasti sinullekin! Ja nimenomaan, omastakin mielestäni samojen juttujen uudelleenyhdistelystä saa lukijana enemmän inspistä.

   Ihana muuten kun kommentoit ja olet vielä matkassa mukana – muistan sinut jo pitkän ajan takaa! Kiitos siis siitä ja kivoista sanoistasi :) Aurinkoista helmikuun alkua!

 12. Omat vaatteet ehdottomasti, mutta kyllä lainavaatteita voi silloin tällöin olla – saa niistäkin inspiraatiota :)

 13. Toistan myös edellisiä kommentoijia: ehdottomasti haluan myös nähdä sinun omia arkivaatteitasi. Sinulla on todella hyvä tyylitaju ja kauniita vaatteita, ja yhdistelet niitä taitavasti.
  Minua inspiroi paljon enemmän nähdä esim. bloggaajilla “samoja vanhoja” vaatteita kuin lainattuja tai joka viikko uusia. Kuten edellä jo todetaankin, ei täällä ruudun tällä puolen ajatella, että “onpas jo monta kertaa nähty vaate”. Päinvastoin, paras esimerkki bloggaajalta on käyttää ja näyttää asukuvista toiseen jo olemassa olevia vaatteita.

  Mielestäni ei ole lainkaan paha asia, jos vaatteet ovat aiempien kausien mallistoista eikä enää saatavana kaupoissa. Olen sen sijaan tympääntynyt joihinkin blogeihin, joissa bloggaaja esittelee meneillään olevan kauden designer-vaatteita ja -asusteita, mutta kuitenkin kuvien alla merkkilistauksessa linkittää yhteistyöketjujen “halpisvaate”versioihin (“vastaava täällä”, klik), minusta tällainen on jopa lukijoita aliarvostavaa jos kerran nimenomainen designervaate /asuste on yhä myynnissä.

  Sinun blogisi on ihana, freesi ja aito; jatka samaan malliin!

  1. Kiitos kauniista sanoistasi, kiitos paljon Ninni! Samalla linjalla jatketaan siis, eikä tarvitse huolehtia että siellä puolen ruutua olisi kyllästymistä tiedossa, heh :)

   Ymmärrän tympääntymisen, joskaan en usko että tätä tekevien bloggaajien tarkoitus on sellaista aiheuttaa. Itsekin saan monesti esimerkiksi kollaaseja tehdessä pyyntöjä, että voisin sisällyttää niihin mukaan myös tuotteita, jotka ovat edullisemmasta päästä ja näin ollen kaikkien saatavilla. Moni siis yksinkertaisesti kaipaa niitäkin vaihtoehtoja ja toisaalta asukuvissa lukijan on helppo löytää nettikaupasta annetun brändin tuote, mutta jos joku haluaa löytää siitä vastaavan edullisemmin, on kätevää jos bloggaaja on tehnyt sen jo lukijan puolesta. Uskoisin siis että ainoastaan tämä on taustalla lukijoiden alistamisen sijaan, jos ymmärrät mitä tarkoitan :)

   Kiitos vielä – olette ihan huippuja!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *