Five Favourites

Instahunter1

Hunter muisti minua lyhytvartisilla mattapintaisilla kumisaappailla – tosi kätevät kaupunkikäyttöön kun eivät hiosta yhtä paljon kuin pitkävartiset. Ei olisi kyllä voinut tulla parempaan saumaan, kun pakkaset ovat taas vaihtuneet loskakeleiksi, ja koiran kanssa on talsittava ulkona säässä kuin säässä.

Dior1

Diorilta kokeiluun saatuja kevään uutuuksia – taattua Dioria! Merkin huulipunat ovat vuosi toisensa jälkeen suosikkejani, näistä kirjoittelen vielä myöhemmin lisää. Ihana korallinsävyinen Maybe -kynsilakka taas odottaa hieman keväisempiä kelejä, mutta viimeistään maaliskuussa on lupa jo fiilistellä kevättä ja vaihtaa tähän!

Aamutytöt1

Elin joululoman Helsingissä ilman blenderiäni, joten olen viime aikoina ollut taas smoothieiden suurkuluttaja. Tähän herkulliseen smoothie bowliin löytyy resepti jo entuudestaan täältä. Ostin muuten nuo kaksi ylempää nättiä kulhoa H&M Homelta, vihertävän sekä valkoisen kultaisilla reunuksilla. H&M Homella oli niin paljon kaikkea kivaa nyt valikoimissa!

Neuleet1

Neuleiden käyttö alkaa kohta jo kyllästyttää lämpöisten säiden kaipuussa, mutta tässä tämän hetken lempineuleita – ylin beige Hunkydorylta, harmaa Tiger of Swedeniltä ja valkoinen Samsoe & Samsoelta. Oletteko muuten kuulleet jo ilouutiset, että jälkimmäisin saa pian oman liikkeensä Galleria Esplanadiin! Minä ainakin olen innoissani, että tämän tanskalaisen suosikkimerkkini vaatteita pääsee kohta hypistelemään muutenkin kuin jälleenmyyjien pienillä osastoilla. Niin ja vinkkinä, että tuon valkoisen neuleen ostin Vantaan Tammiston OhMyGosh -outletista, jonne Samsoe on myös rantautunut.

Insta1

Uusia vanhoja suosikkeja – korulaatikon perältä löytynyt ruusukultainen marmorikoristuksella varustettu siro sormus ja Lumenen harmaa kynsilakka sävyssä Silokallio. Harmaa on kivaa vaihtelua niihin ainaisiin punaisen tai nuden sävyihin!

10 thoughts on “Five Favourites

  1. Miten kaltaisesi kosmetiikkafriikki on voinut sivuuttaa Diorin! :D Diorilla on niin ihania juttuja, etenkin juuri huulipunat ovat suosikkejani ja esimerkiksi väriä ja hoitavuutta antava Lip Glow on lyömätön.

 1. kommenttini ei liity postaukseen, mutta mulla ois toivepostaus :) olen lähdössä helmikuun puolella vaihtoon (ja varmaan moni muukin tekee lähtöä tulevien viikkojen aikana, ellei ole jo lähtenyt) ja olisi kiva kuulla jonkinlaisia viimehetken vinkkejä/tsemppejä/muuta vaihtoa varten. Oon lukenut sun vaihtopostaukset ja ne on tosi hyviä, mutta olisi kiva kuulla vielä sun ajatuksia nyt, kun omasta vaihtoon lähdöstäsi on jo vuosi (jos nyt oikein muistan:)) oon niin innoissani tulevasta keväästä mutta samalla jännitys alkaa pikkuhiljaa nostaa päätään joten vertaistuki olisi ihanaa!

  1. Heippa Heidi! Oi ihanaa kuulla, että sulla on vaihto edessä ihan pian! Olen kateellisena katsonut omia koululaisia jotka ovat nyt puolestaan lähteneet vaihtoon, tulee niin vahvasti mieleen muistot vuoden takaa. Kiitos kaunis toiveesta – kirjoittelisin muuten mielelläni aiheesta, mutta valitettavasti luulen että olen “tyhjentänyt takkini” tällä saraa jo aika hyvin, joten en ehkä saisi enää ihan postausta aikaiseksi vaihtoon liittyen. Koitan parhaani mukaan kuitenkin tsempata tässä kommenttiboksissa, jos siitä olisi yhtään apua! :)

   Itse lähdin tosiaan vuosi sitten ja olin varmasti enemmän kauhuissani kuin innoissani, haha. Viimeisinä päivinä ennen lähtöä teki jopa mieli peruuttaa koko touhu! Perille päästyä se muuttui kuitenkin pikkuhiljaa koko ajan enemmän innostukseksi ja tajusin miten siistissä paikassa pääsen viettämään kevääni. Ei sillä että välillä pieniltä itkuikäviltä olisi säästytty ja vei kyllä aikansa, että sisäisti viettävänsä täällä nyt seuraavat kuukaudet. Aika menee kuitenkin niin hurjan nopeasti, että kannattaa vaan ottaa kaikki ilo irti! Alussa suosittelen menemään mahdollisimman paljon mukaan kaikkeen aktiviteettiin, niin tutustuu ihmisiin ja löytää omanhenkisen porukkansa.

   Kaiken kaikkea en voi oman kokemukseni perusteella kuin suositella vaihtoon lähtöä, uskon että sunkin keväästä tulee huikea ja ikimuistoinen! <3 Minne päin olet lähdössä? :) Toivottavasti tästä on yhtään apua, vastailen mielelläni jos tulee vielä jotain mieleen!

   1. Heippa,

    Ymmärrän, kirjoitit kyllä varsin kattavat postaukset vaihdostasi:) Mutta kiitos silti vastauksesta! Oon lähdössä Sveitsiin, eli mitään shokeeraavaa maiseman vaihdosta ei ole tapahtumassa. Enää pari viikkoa lähtöön – iik! Oon kyllä onnistunut psyykkaamaan itseäni, ja tiedän että keväästä tulee ikimuistoinen, ja katuisin varmasti niiiin paljon jos jättäisin tän mahdollisuuden käyttämättä. Oon niin rutiininomainen ja arkea rakastava ihminen, että ehkä osittain sen takia vaihtoon lähtö tuntuu tosi isolta asialta. Toisaalta, tekee varmasti niin hyvää että astuu viimein siltä omalta mukavuusalueelta ulos. Kuinka nopeasti sulla “tasaantui” fiilikset vaihdossa? Tai muodostuiko sulla siellä semmoista omaa arkea vai oliko joka päivä hulinaa ja vilinää täynnä? :D Innolla kyllä odotan tulevaa vaihtoa, vaikka jännittääkin!

    1. Sveitsiin, oi! Sieltäkin pääsee varmaan hyvin matkustamaan muualla Euroopassa kevään aikana, itse ainakin nautin siitä miten halpaa ja helppoa reissailu oli :) Ja ymmärrän mitä tarkoitat, olen samanlainen arjen rakastaja ja vaihtoon lähtö oli niin mukavuusalueeni ulkopuolella kuin vain voi olla. Joskus tekee kuitenkin erittäin hyvää vähän heittäytyä! Kyllä siinä muutamien viikkojen aikana tottui ajatukseen ja uuteen ympäristöön. Alku oli tosi hässäkkää kun koko ajan riitti ohjelmaa ja halusi olla mahdollisimman paljon mukana menossa, mutta ehkä ensimmäisen viikon jälkeen alkoi sitten helpottaa aikataulujen suhteen. Koulua oli niin vähän, että arki piti koostaa ihan itse, mutta kyllä sitä nautti sellaisesta rentoudesta täysin rinnoin :)

 2. Miten Telman on muuten tottunut yksinoloon? :-) onko tällä rodulla taipumusta esim. haukkua? Toki yksilöllistä ja kiinni paljon siitä miten koiran kasvattaa :)

  1. Telma on tottunut tosi hyvin! Ollut muutamia kertoja jo ihan kahdeksan tunnin päiviä yksikseen, harvemmin niitä vaan tulee kun ei ole koulua niin paljoa, mutta hyvä tietää että pärjää kuitenkin myös tällaisia pidempiä aikoja :) Mutta hyvin kaiken kaikkiaan pärjää, ei ikinä jää ulisemaan perään tms., ja nukkuu varmasti suurimman osan ajasta meidän poissaollessa.

   Telma saattaa haukahtaa jotain epätavallista ääntä/näkyä sisällä, mutta sellaista räksyttämistä se ei onneksi harrasta (ainakaan meidän kuullen, enkä ole naapureiltakaan kuullut ikinä mitään sen suuntaista). Ulkona lenkillä se saattaa haukkua muille koirille, mikä on varmaan vielä sellaista pientä pelon ja innostuneisuuden sekaista, mutta yritetään koko ajan kitkeä sitäkin pois. Minun tietääkseni rotu ei ole mitenkään erityisen haukkuherkkä ja tosiaan kouluttamisestahan se on myös kiinni :)

  1. Mahtavaa että saadaan Samsoe suomeen! Ja kun samaan syssyyn aukeaa &Other Storieskin, niin eipä tässä enää montaa liikettä tänne kaipaa ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *