&Other Stories Opening

Eilen koitti odotettu ilta, kun Galleria Esplanadissa (Aleksanterinkatu 42 A) juhlistettiin &Other Storiesin avajaisia. Olen kaivannut liikettä Suomeen jo pitkään ja minulla on ollut tapana tsekata Other Stories aina ulkomailla käydessäni, monta suosikkia löytyykin jo omasta kaapista. Rakastan merkin yksinkertaisia vaatteita ja erityisesti kauniita puseroita, minimalistisia koruja ja tyylikkäitä purnukoita käsivoiteista tuoksukynttilöihin. Lisäksi materiaalit ovat vaatteissa kohdillaan, suosittelen kurkkaamaan esimerkiksi asustepuolen, jos kaipaa vaikka laadukasta villahuivia sopuhintaan. Niin ja sydämentykytyksiä aiheuttavaa kenkäosastoa unohtamatta, lääh!

Galleria Esplanadin tila on mitä täydellisin – kyseessähän on vanha Aleksanterinkadun H&M. Avara liiketila on upeasti laitettu ja neliöitä riittää huimasti, joten mistään pienestä valikoimasta ei ole kyse. Eilen avajaisissa oli kyllä niin paljon poppoota, ettei ihan päässyt kiertelemään kunnolla, mutta pari löytöä kuitenkin tein. Niistä lisää pian, erityisesti kenkähankinnastani olen super innoissani! Liike aukeaa huomenna perjantaina, joten eikun apajille :) Kiitos ihanasta illasta &Other Stories ja Marsaana!

Otherstories4 Otherstories6 Otherstories7 Otherstories2 Otherstories1 Otherstories3 Otherstories5

Yesterday we celebrated the opening of &Other Stories here in Helsinki. The brand new store in Galleria Esplanadi looks absolutely beautiful but what else can you expect! I’m so thrilled that one of my favorite brands has finally arrived to Finland. Before this I’ve always used the opportunity to visit their store when travelling but luckily there’s no need for that anymore. I love their simple design in clothes, minimalistic jewelries and the great beauty line including hand creams, lipsticks and so on. Not to mention all the beautiful shoes! I actually bought one pair myself yesterday, the discount made me do it ;) I’ll tell you more about them later!

4 thoughts on “&Other Stories Opening

  1. Siis ei hitsi miten hyvältä koko liike näyttää! Kulutin hyvän osan eilisestä illasta somen kautta avajaisia vakoillessa, ja ihastelin vain kuinka avaralta ja ihanalta liike näytti vaikka porukkaa olikin paljon :) Vähän kyllä harmittaa, etten nyt itse enää ole Suomessa kun Samsoekin avaa oman liikkeensä, mutta pääasia että molemmat saatiin vihdoin Suomeenkin! xx

    1. Liike on kyllä upea ja ylitti koonsa puolesta odotukseni ihan täysin, niin iso! Loppuillasta onneksi hieman hälveni, niin ehti pikkuisen paremmin katsella ympärilleen, täytyy kuitenkin palata tuonne vielä avajaishuuman laskettua :) No niinpä!

    1. Se on juurikin Other Storiesilta! Vähän olen vielä kahden vaiheilla pidänkö sen kun sovitin vasta kotona ruuhkan vuoksi, ja hihat ovat vähän ehkä turhan leveät omaan makuuni.. Täytyy pohtia vielä :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *