Kiireen keskellä

Huhheijaa – edellisestä postauksesta ehtikin vierähtämään muutama päivä! Pidin päivän pari tarkoituksella hiljaiseloa blogin teknisten säätöjen vuoksi, mutta lopulta kiireiden keskellä tauko sitten venähtikin. Viime päivinä on riittänyt hulinaa aina koulutöiden palauttamisesta (niitä on ihan liikaa nyt jo!!) sukulointiin ja ystävien näkemiseen sekä autossa istumiseen, käytiin siis viikonloppuna pikaisesti pyörähtämässä Helsingissä. Tuli kiirus päästä vaihtamaan talvirenkaat ja hyvä että käytiin, koska ensi viikolle on ennustettu jo kovia lumisateita. Hrrh, sieltä se talvi tulee!

Telmasohva1

Harmi että Helsinki-visiitti oli taas näin lyhyt, tuntuu ettei parin päivän aikana ehdi tehdä tarpeeksi tai nähdä juuri ketään. Kävin sentään mamman padoilla, pusuttelemassa siskon lapsia ja viettämässä rentoa perjantai-iltaa tyttöjen kanssa. Niin hyvin kuin Vaasassa viihdynkin, niin juuri nyt kaipaisin sellaista oikein kunnon rauhoittumisviikkoa Helsingissä ilman tulipalokiirettä pyllyn alla. Noh, onneksi joululoma lähestyy ja silloin viimeistään ehtii näkemään kaikkia läheisiä ajan kanssa.

Kuluneen kuukauden aikana on tullut kyllä istuttua poikaystävän ja tuon nappisilmän kanssa autossa enemmän kuin tarpeeksi, milloin on ajettu Tampereelle ja milloin Helsinkiin. Ainakin Telma on tottunut tämän myötä reissaamiseen ja neiti matkustaa takapenkillä pikkuisessa marsuboksissaan (joksi lapset sitä juuri nimittivät, haha!) niin hienosti torkahtaen sinne heti. Muistan miten aikaisemmin ajattelin, ettei meidän kannattaisi hankkia koiraa vielä tässä elämänvaiheessa juuri tämän kahden kaupungin välillä elämisen vuoksi, mutta etenkään näin pienen koiran kanssa ei ole ollut kyllä mitään ongelmaa. Hyvä vaan, että tottuu jo pentuna matkustamiseen ja sopeutumaan uusiin paikkoihin :)

Telmasohva3 Telmasohva4

Nyt ei kuitenkaan ainakaan pariin viikkoon ravata yhtään mihinkään, Vaasassa on ihan tarpeeksi puuhaa kaikkien koulun deadlinejen kanssa. Pikkujoulukausikin starttaa pikkuhiljaa, jee! Ja huomenna ollaankin jo marraskuun puolella. Ihanaa viikkoa teille!

6 thoughts on “Kiireen keskellä

    1. Totta kai voi aloittaa, marraskuusta saa kaikin keinoin tehdä mieluisamman! :D Täällä on itse asiassa jo juotu ensimmäiset glögitkin ja joulukoristeetkin ajattelin pian kaivaa kaapista.

  1. On kyllä niin käsittämättömän ihana tuo teidän pikkuneiti! Haluan oman tuollaisen.

    Voisiko sulta toivoa postausta taas pitkästä aikaa kynsien laitosta? :) Muutama vuosi sitten sellaisen teitkin. Kiinnostaisi kuulla käytätkö yhä sitä OPIin Nail Envyä. Entä mitkä on sun tän hetken lempilakat ja -sävyt?

    1. Hihi, tuo on kyllä aika sydäntensulattaja <3

      Hei toki voi toivoa, sellainen mulla on ollut itse asiassa suunnitteillakin liittyen juuri tämän hetken lempilakkoihin. Laitan heti ylös ettei unohdu :) Kiitos toiveesta Mari!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *