Mid Season Sale

Tällä viikolla Boozt.comilla alkoi Mid Season Sale, josta löytyi kerrankin jopa näin nopealla vilkaisulla paljon kaikkea kivaa. Muun muassa pari ihanaa villakangastakkia – haaveilen tällä hetkellä sekä kamelinvärisestä että harmaasta pidemmästä linjakkaasta takista, mutta emme ole vielä päässeet vaatekaappini kanssa yksimielisyyteen sellaisen tarpeesta. Bongailin alesta erityisesti myös kauniita neuleita eri brändeiltä, kuten Tiger of Swedeniltä, Whyredilta ja Twist & Tangolta. Koko Mid Season Sale valikoima löytyy täältä*.

Blogissa tehdään muuten huomenna pientä fiksausta, joten älkää ihmetelkö, mikäli täällä on jotain pientä häikkää tai blogi on hetkellisesti tavoittamattomissa. Toivottavasti teknisistä korjailuista selvitään kuitenkin ongelmitta – palaillaan loppuviikosta!Midseasonsale

1. Villakangastakki, 2. neule, 3. hattu, 4. harmaa takki, 5. laukku, 6. musta neule, 7. farkut, 8. pusero
9. villakangastakki, 10. neule, 11. mokkanilkkurit. 12. takki, 13. nilkkurit, 14. pooloneule, 15. huivi

* linkit mainoslinkkejä / adlinks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *