Lexington -arvonnan voittaja & Urban Collective

Vitsit mikä määrä tuli taas osallistujia Lexingtonin arvontaan – yli 700! Ja kommentteja lukiessa tuli nopeasti selväksi, miten monen teistä suosikki Lexington on (hymyilin myös kaikille kivoille viesteillenne – kiitos niistä!). Niin mahtavaa huomata, miten paljon tekin pidätte brändeistä, joiden kanssa teen yhteistyötä :) Tälläkin kertaa voittajia on kuitenkin valitettavasti vain yksi, ja ihana jouluinen tuotepaketti lähtee nimimerkille Mardi – kurkkaahan sähköpostiasi!

Kuluneella viikolla tapasinkin Lexingtonin edustajaa, jonka kanssa kävimme tutustumassa Helsingin Stockmannin osastoon. Se oli toki tuttu paikka minulle jo entuudestaan, mutta uutta Urban Collective -osastoa en ollut vielä nähnyt. Jos ette ole vielä kuulleet Urban Collective -mallistosta, niin tämä on erityisesti nuorille ja urbaaneille Lexingtonin ystäville suunnattu. Itse tykkään merkin punasinivalkoisesta logosta, mutta se ei välttämättä ole kaikkien makuun, joten tämä mallisto ilahduttaa varmasti yksinkertaisemman linjan sisustajia!

Urban1 Urban2 Urban3

Koko mallisto löytyy Lexingtonin sivuilta täältä, ja se pitää sisällään niin lakanoita, tyynynpäällisiä kuin pyyhkeitäkin. Vannon merkin pehmoisten pyyhkeiden nimeen ja pyydettyäni niitä jo nuoresta asti synttäri- ja joululahjoina on niitä kerääntynyt kylpyhuoneeseen vuosien mittaan monissa sävyissä. Näitä Urbanin pyyhkeitä taas koristavat hillitymmät logot, sopisivat loistavasti vaikka mustavalkoisiin kylpyhuoneisiin!

Lexingtonista lisää muutamien viikkojen sisällä, kun on taas aika esitellä teille kesän lopussa showroomilla kuvaamani ensi kevään ja kesän mallistot. Lisäksi jotain kivaa on tiedossa heti ensi vuoden alussa, toiveenne on taas kuultu ;)

8 thoughts on “Lexington -arvonnan voittaja & Urban Collective

 1. Musta on niin ihanaa, miten susta oikein huokuu se, että olet ylpeä ja onnellinen saadessasi tehdä yhteistyötä omannäköisten brändien kanssa :) Tykkään itsekin niin Lexingtonin kuin Balmuirinkin jutuista – ihanaa että molemmista saa lukea täältä sinunkin blogista, varsinkin kun makuni tuntuu menevän niiiiin yksiin kanssasi että välillä ihan hirvittää! Kiitos ihanasta blogista ja niin monista inspis-hetkistä Jonna :)

  1. Voi miten kivasti sanottu! On kyllä mahtavaa tehdä yhteistyötä sellaisten brändien kanssa, jotka ovat jo entuudestaan sydäntä lähellä. Kiva kuulla, että viihdyt Lexingtonin- ja Balmuirjuttujen parissa täällä, niitä tiedossa jatkossakin ;)

   Kiitos Elisa iltani piristyksestä! :)

  1. Kiitos itsellesi, että luet! :) En usko että ihan heti perään tulee uutta arvontaa, mutta varmasti taas hieman myöhemmin järkätään jotain. Ja muuta yhteistyökivaa tulossa tänne blogiin verkkokaupan joulun jälkeisiin aleihin liittyen, joten pysy kuulolla ;)

 2. Oi vitsit, jos ei juuri tarttis pakata omaisuutta laatikoihin, niin kyllä Stocka kutsuis :) Lexingtonin jutut on aivan ihania, vaikka se perinteinen sinipunatyyli ei oo yhtään mun juttu. Ehkä kukkarolle ihan hyvä, että tulee ihailtua vaan muiden kuvista, tosin tää urbaanimpi meno sopis kyllä omaankin kotiin…
  Hih, mulla tulee mieleen aina kaikista sun Lexington-postauksista useamman vuoden takainen merkin tuoksulanseeraus, missä ollaan treffattu. Jotenkin miellän sut ihan Lexington-tyypiksi :)

  1. Ymmärrän ettei sinipunatyyli ole kaikkien makuun, joten juuri siksi kiva että Lexingtonille on tullut tällainenkin mallisto! Ja voi muistan kyllä kun tavattiin tuoksulanseerauksessa, hih :)

 3. Hypistelin aiemmin viime viikolla pitkään tota harmaata tyynyä joka on heitettynä tohon sängyn päälle. Tän postauksen jälkeen oli tottakai pakko kipaista takaisin Stockalle hakemaan se kotiin, vaikka budjetti on sen verran kireällä tällä hetkellä että olisi ehkä pitänyt jättää väliin :) Mutta ihana se on ja sopii hyvin tänne kotiin!

  1. Eikä, hauska kuulla! Ja hei kyllä näin joulun aikaan saa hieman lahjoa itseäänkin ;) Tyyny on ihana ja niin pehmoinen, tuo varmasti iloa! Mukavaa joulun odotusta, Fanny :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *