Gift Guide / For Him

Laitoin naisten joululahjavinkit jakoon aikaisemmin täällä, nyt on sitten miesten vuoro. Meinasi jo tulla kiire tämän postauksen julkaisemisen kanssa, joulukuu on mennyt niin hurjaa vauhtia! Nyt siis postaus äkkiä ulos, etteivät meidän ihanat rakkaat elämämme miehet jää ilman lahjoja ;)

Giftguidehim

1. Paita, 2. kello (-15% JONNA), 3. vyö, 4. huivi, 5. Jarkko Ruutu -kirja (Akateeminen), 6. kylpytakki, 7. käsineet,
8. lenkkarit, 9. toilettilaukku, 10. kasvorasva (Bangerhead), 11. korttilompakko, 12. tohvelit,
13. viikonloppulaukku, 14. yöhousut, 15. kuulokkeet, 16. neule

Tykkään niin paljon enemmän keksiä lahjoja miehille, tämänkin kollaasin väkertäminen meinasi lähteä ihan käsistä! Löysin paljon kivoja ideoita aina asusteista kirjoihin ja kosmetiikkaankin. Omia lahjasuosikkejani miehille ovat eritoten sellaiset jutut, joita miehet eivät yleensä itse tule ostaneeksi, mutta ilahtuvat kyllä sellaisia saadessaan – esimerkkeinä tohvelit, kylpytakki, tyylikkäät käsineet.. Ostin omalle poikaystävälleni viime vuonna juuri tohvelit ja voi että hän on niistä tykännyt ;)

Minulla on vielä parit lahjat hankkimatta, mutta ajattelin tilata jotain netin kauttakin, niin säästää pahimmat jouluruuhkat. Olen ollut kyllä ihan elementissäni myös lasten lelu- ja vaateosastoilla sisarusten pikkuisille lahjoja etsiessä, mitä kaikkea kivaa lapsille nykyään löytyykään :D Nyt pakko pistää kuitenkin vauhtia loppujen lahjojen kanssa, kohta alkaa olla kiire. Miten olenkin aina ostamassa viimeisiä lahjoja aina muutama päivä ennen aattoa – nimimerkillä en ikinä opi olemaan ajoissa!

Linkit mainoslinkkejä / Commercial links

11 thoughts on “Gift Guide / For Him

 1. Heh, mulla on vasta yksi lahja hankittuna.. Tosin kaikki muut ovat jo ajatuksen tasolla valmiita ja heti alkuviikosta olisi tarkoitus suunnata kaupoille!

  1. No puoli työtä on kuitenkin jo tehty, jos lahjat ovat suunniteltuina ;) Nyt kipinkapin lahjaostoksille!

 2. Minä myös tykkään ostaa sellaisia lahjoja poikaystävälle, joita hän varmasti tarvii ja käyttää, mutta joita hänellä ei tule itse ostettua (sukat, bokserit, pyjamahousut, tuoksu jne…). Tänäkin vuonna löytyy paketista sen tyylisiä lahjoja. Kovin erikoisia juttuja ei tarvitse olla, mutta käytännöllisiä kylläkin. :)

  Tämä ei liity postaukseen, mutta mikä koko sinulla on siitä vaaleasta pitkähköstä Mangon villakangastakista? Kyseinen takki himottaisi itsellekin.. :) Tarkoitan tätä takkia: https://jonnaluukko.com.www37.zoner-asiakas.fi/2015/12/my-everyday-uniform/

  Kiitos aina niin ystävällisistä vastauksistasi! :)

  1. Samoilla linjoilla! Ehkä juuri siksi miehille on helpompi ostaa lahjoja, kun he tulevat harvemmin hankkineeksi yllämainittuja juttuja itse – naiset taas ehtivät aina itse kaupoille ensin :D Ja käytännölliset lahjathan ne ovat parhaita!

   Minulla on villakangastakista koko XS ja se on kyllä passeli, alle saa hyvin vielä paksumman neuleenkin :) Kiitos itsellesi, kiva kun jätit kommenttia!

 3. Täällä lähti tilaukseen paremmalle puoliskolle kollaasistakin löytyvä Daniel Wellingtonin kello – toivottavasti on mieluinen. Kovasti ainakin viime joulusta asti on puhunut kuinka pitäisi kello hankkia. :) Tämä onkin sitten ainut jo hankittu lahja, vielä odottelisi vanhempien sekä kolmen ihanan kummilapsen lahjojen hankkiminen… Apua!

  1. Hei kiva kuulla! Omalta puoliskoltani löytyy jo kaksikin DW:n kelloa ja molemmat kovasti hänen mieleen – tällaisella yksinkertaisella ei varmasti voi mennä vikaan :) Hyvä että lahjojen hankinta on nyt aloitettu, nyt tehokkaasti vielä loputkin ;) Kivaa viikonloppua sinne!

 4. No sulla on hyvässä mallissa joululahjaostokset jo. Itsellä jää joka vuosi viime tippaan.
  Nimimerkillä: Ei vielä yhtään lahjoja ostettuna.

  1. Voiei, no mutta nyt eikun lahjojen hankintaan! :D Parina vuonna olen kyllä ollut vielä aattoa edeltävän päivänä jonottamassa Stockan parkkihalliin varmaan sadan muun ihmisen kanssa, virhe jättää niin viime tinkaan!

 5. Näistä lahjapostauksista olenkin saanut pari vinkkiä, kiitos siis niistä! Tyypillisesti kiirehän tässä taitaa tulla, yhtäkään lahjaa en vielä ole hankkinut, vaikka kyse onkin iha vaan muutamasta lahjasta.. Toisaalta lahjoja hommaisin kyllä mielelläni enemmän ihan vaan paketoimisen vuoksi, se kun on ihan lemppari puuhaa! :)

  1. Ihana kuulla, eipä kestä! :) Heh, onneksi ei ole tuon useampaa lahjaa hankittavana, niin äkkiäkös niistä sitten selviytyy jos tietää jo mitä ostaakin. Paketointi on kyllä ihanaa puuhaa, odotan pääseväni sen pariin!

 6. Kiitos Jonna, tällä postauksella pelastit mut keskeltä kammottavaa tuskailua! Noita Nikejä nyt odottelenkin postista tulevaksi avomieheni pakettia varten ;) Ihanaa joulunaikaa sinulle! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *