A & J

Olen kaikkien personoitujen asioiden ystävä. Olen esimerkiksi painattanut kalenteriini muutama vuosi sitten nimikirjaimeni, ja juuri ihastelin J-kirjaimella varustettua kaulaketjua Etsystä. Tällaiset pienet asiat vaan tekevät tavaroista henkilökohtaisempia! Ei siis mikään ihme, että innostuin Balmuirin uusista monogrammityynyliinoista – muistatteko heidän ihanat B-kirjaillut tyynyt? No nyt niitä saa myös omalla nimikirjaimella varustettuna!

Balmuirtyynyt3 Balmuirtyynyt4 Balmuirtyynyt2

Sain juuri meidän makuuhuonetta koristamaan valkoiset tyynyt, joista löytyy minun ja poikaystäväni alkukirjaimet. Miten ihana ajatus Balmuirin väeltä, kiitos! Tämä onkin myös ihan loistava lahjaidea sellaiselle, jolla on jo kaikkea. Jos lahjansaajalla on vähänkään silmää esteettisille asioille tai mieltymystä sisustamiseen, niin tällä ei varmasti voi mennä vikaan ;) Tyynyjä on saatavilla valkoisen lisäksi harmaana ja mustana – hinta on 59€.

Ja koska tontut ovat olleet tarkkoina ja kuulleet kommenttiboksiin tulleet toiveet alennuskoodista, saatte -20% Balmuirin nettikaupasta koodilla Jonnamaista20 (voimassa vuoden loppuun). Vinkkaanpa vielä, että myös Balmuirin Lauttasaaren showroom + putiikki (Itälahdenkatu 18) on avoinna tämän viikon to-la, joten pääsee tutustumaan koko valikoiman kirjoon :)

12 thoughts on “A & J

 1. Monia Balmuirin huiveja (esim. Lombardia) ei näyttäisi olevan päätelty, vaan reunat on jätetty hapsuille, niin irtoaako niistä paljon irtolankoja ja alkaako huivit purkaantumaan? Haaveilen Lombardia tai Milan-huivista, mutta pelkään edellä mainitun “purkaantumisen” puolesta. Noin arvokkaan huivin haluaisi myös kestävän hyvännäköisenä vuosia..

  1. Piti ihan vilkaista omaa Lombardia-huiviani. Muuten irtolankoja ei ole (tosin huivi ei ole ollut minulla vielä kovin kauaa), mutta nyt kun syynäsin niin huomasin reunaa pitkin menevän langan lähteneen hieman irtoamaan, eivät siis yksittäiset hapsut. En ainakaan usko, että se lähtisi purkauttamaan reunoja. Helsinki-huivejani olen käyttänyt ylivoimaisesti eniten ja ainakin niiden laadun suhteen olen ollut äärimmäisen tyytyväinen :) Olen paitsi käyttänyt sitä ahkerasti myös nyhjännyt huivin kanssa joka paikassa (lentokoneessa ym.), eikä materiaali ole mennyt miksikään. Lähtökohtaisesti luotan siis ainakin itse Balmuirin huivien laatuun!

   Milan-huivista mulla ei ole vielä hirveästi kokemuksia, mutta esimerkiksi Homevialaura-blogin Laura on käyttänyt omaansa ilmeisen paljon, joten kysäise ihmeessä häneltä kokemuksia purkaantumisesta :)

  1. Moikka Minni! Yökkärisetti on H&M:ltä jo joskus viime vuoden puolella ostettu muistaakseni. Näitä tai vastaavia on kuitenkin ollut yhä valikoimissa, joten ehkäpä löytyisi vielä :)

  1. Hih, no niinpä! Vähän turhankin houkutteleva paikka tällaisina hyisevinä myrskypäivinä ;)

 2. Minä olisin kysellyt noista lakanoista! Mistä olet ostanut ja ovatko ne pellavaa? Näyttät todella hyvältä :)

   1. Heippa! Lakanatkin ovat Balmuirin, täällä olen esitellyt ne hieman tarkemmin, https://jonnaluukko.com.www37.zoner-asiakas.fi/2015/08/new-bedding/ :) Nämä ovat Maggiore Percale-Cotton lakanat, sellaiset pellavamaiset mutta pehmeät ja ihanan viileät, täältä näkee muut värivaihtoehdot http://www.balmuir.com/index.php/shop/search?q=maggiore+percale. Kuten tuossa aiemmassa postauksessanikin mainitsin, nämä ovat Balmuirin muita lakanoita hieman edullisemmat ja nyt on vielä tämä alennuskoodikin hyödynnettävänä :)

 3. Hi Jonna, I’m looking at your newest posts with Givenchy bag, and I have propose to you;) What about doing new edition of ‘what’s in my bag’ post? I wonder how this bag looks inside and how many thing you may put inside ;) Have a nice day ;) greeting from Poland

  1. Hi Karola! What a great post idea :) It’s been a while since I’ve done a post like that, so I could definitely make a new one with the Givenchy bag. I’ll get back to this next week :) Thank you for your comment and hope you have a lovely week!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *