Asukuvien takaa part 2

Reipas vuosi sitten tein Asukuvien takaa -postauksen, joka koostui muutamista epäonnistuneista asukuvausten tuotoksista. Postauksesta tuli yksi vuoden suosituimpia ja se aiheutti hilpeyttä teissä yhtä paljon kuin itse allekirjoittaneessakin :D Itselleen nauraminen on tärkeä taito ja piristystä tarvitaan näin maanantaita varten, joten laitetaanpas taas kehiin päivitetty versio! Tälläkään kertaa ei ollut vaikeaa löytää materiaalia näihin vasemmanpuoleisiin epäonnistuneisiin kuviin – vastapainona sitten oikealla puolella blogiin lopulta päätyneet kuvat…

Failedoutfit1

Tämä on se klassikko suu ammottaa auki -kuva, joka löytyy lähes jokaisesta asukuvasarjasta minun ollessa kova selittämään kuvaamisen aikana. Se leipäläpi välillä kiinni! Mutta hei, eikö ne editorialmaiset suu auki -kuvat ole nyt muotia?

Failed5

Nauroin tälle jo katsoessani kuvia kamerasta. Mikäs uninen hamsteri se siellä!

Failedoutfit3

Kevennyksenä väliin, kuinka asukuvaaminen saattaa mennä välillä myös pelleilyksi – ainakin jos tuo rakas toinen puoliskoni on kameran takana :D Tarkoitus oli, että minä pyörittelen leikkisästi lumipalloa kuvaa varten ensilumea fiilistellessäni, mutta loppujen lopuksi sainkin itse lumipesun kuvaajaltani.

Failedoutfit5

Entä nämä klassiset kävelykuvat sitten – olen niissä aivan jäätävän huono. Usein asun elementit tulevat kuitenkin paremmin esiin liikkeessä ja sellaiset kuvat tuovat myös vaihtelua tavallisen pönötyksen keskelle, joten aina sillointällöin näitäkin kuvataan. Niissä vain on tosiaan se huono puoli, että kuvia joutuu ottamaan todella paljon, ennen kuin saadaan yhteen kuvaan edes jokseenkin onnistunut liike ja ilme – tuottaa vaikeuksia hallita noin monta asiaa yhtä aikaa :D

Failed6

Jatkona edelliselle – hyvin usein varttani kaunistaa vielä tyypillinen Quasimodo-kyyry, tästähän nähtiin jo esimerkkiä viime kertaisessa postauksessakin. Ainakin tämän kuvaamisen myötä on oppinut, miten ryhtiin saisi kiinnittää useammin huomiota.. :D

Failedoutfit2

Ja vielä viimeisenä tämän kertainen suosikkini, jolle nauroin ties kuinka kauan. Laitan tässä ilmeisesti tukkaani, mutta ai että miten ylimielisen näköiseksi meikä on saatu!! :D Kuvittelin tuohon kaikenlaisia hauskoja puhekuplia, mutta jätetään ne nyt kuitenkin pois, heheh.

Ai että, minulla ainakin oli hauskaa tätä taas tehdessä, mutta mitäs te sanotte tämän kertaisista epäonnistuneista asukuvista? :D Toivottavasti seuraaviin kuviin saadaan sitten jotain onnistuneempiakin otoksia ;)

26 thoughts on “Asukuvien takaa part 2

 1. Tällaiset postaukset on kyllä niin kivaa vaihtelua! Munkin kovalevyltä löytyy noita epäonnistuneita otoksia vaikka kuinka, oon erityisen hyvä noissa ylimieliseltä näyttävissä kuvissa kun tukkaa tulee usein viskeltyä ties mihin :D Myös niitä klassisia silmät puoliksi kiinni -kuvia löytyy enemmän kuin tarpeeksi :D

  1. Hih, hauska kuulla! Oli itsellä ainakin naurussa pitelemistä, kun etsin näitä kuvia :D Ja joo, silmät kiinni on myös aina klassikko!

 2. Toi viimeinen on kyllä ihan paras, niitä puhekuplia pystyy kyllä kehitteleen vaikka minkälaisia :D edelleen ihailen tuota 4 kuvakollaasin asua, niin ihana ♥♥

  1. Se oli munkin suosikkini, niin hauska :D Voi kiitos! Tuota samaista asua tuli kyllä pidettyä useasti viime kesänä töissä :)

 3. Moikka,
  Hah hah, hauskoja kuvia :D

  Hei mitkä kengät sulla on tossa kävely asukuvassa, jossa mustat housut, harmaa neule ja mustat korkkarit? Onko korkkarit ollut hyvät jalkaan?

 4. Ai että miten mahtavia tälläkin kertaa! Viimeinen oli munkin suosikki, kunnon “Et sä tiedä kuka mä oon” -face! :D Viehkeä kävelyilme oli myös parhaimmistoa. Mutta lumipesukuva se oli ihan millä mittarilla vaan onnistunut -ei epäilystäkään siitä, kuka oli kameran toisella puolella. ♥

  1. Just ton suuntaisia puhekuplia, ai että! :D Hih, sehän se siellä kameran toisella puolen ♥

 5. Siis taas ihan mahtavia kuvia ja piristi näin viimeisiin tentteihin lukemisen lomassa – varsinkin lumipesukuva sai nauramaan! :D

  1. Haha, mahtavaa jos piristi! :D Tsemppiä vikoihin tentteihin, itsellänikin vika rutistus vielä huomenna ja motivaatio ollut ihan nollissa, huh.

 6. Haha, aivan ihania! D: Todellakin maanantaipäivän (nyt jo illan…) piristys!

  1. Hih, ihana jos onnistui piristämään! :D Näitä tosiaan löytyy vaikka millä mitalla ;)

 7. Ihan huippu postaus taas! Mun mielestä on niin mahtavaa, että osaat näyttää tavallisiakin puolia itsestäsi, tuntuu että suurin osa bloggaajista vaan antaa niiin niin tyädellisen kuvan elämästään koko aika (siis ymmärränhän sen nyt suurimmaksi osaksi, eihän ketään kiinnostasisi varmaankaan lukea blogia jossa kuvattaisin hurrikaanin jälkeistä asuntoa, resuisia vaatteita ja valitettaisiin postauksesta toiseen kuinka elämä on surkeaa:D)! Mutta tässä yksi syy minkä takia oot kyllä ehdottomasti mun lemppari<3
  Näistä parhaat kuvat oli uninen hamsteri (suurin osa musta otetuista kuvista näyttää kutakuinkin samalta:DDD) ja tuo viimeinen ylimielinen :DD Kyllä pitää pidätellä naurua, olen nimittäin juuri täpötäydessä bussissa kohti Tamperetta, enkä kehtaa täällä räkättää ääneen yksinään :D

  1. Kiitos ihanasta kommentista Jessika – olet aina niin kultainen! Minusta on tärkeää näyttää niitä arkisempiakin puolia, niin saa jotain kosketuspintaa itse ihmiseenkin :) Kiva kuulla, että olet samaa mieltä!

   Ja hih, parasta jos kuvat toivat edes vähän iloa! :D

 8. Haha, kiitos nauruista, ihan huippukuvia! :D Tästä näkee taas hyvin että ei teidän bloggaajienkaan kauniit kuvat ole aina välttämättä niin helposti otettuja, vaan todennäköisesti tarvitaan useampi yritys. Minulla on jo noin kerran vuodessa tapahtuva facebookin profiilikuvan päivittäminen sellainen kuvausshow että… Milloin on typerä ilme, milloin hiukset huonosti, milloin paita huonosti tai jotain muuta. Ja nämäkin on yleensä sellaisia mitä ei muut edes huomaisi, mutta itse on vaan niin kriittinen omista kuvistaan.

  1. Voi kuule, kuvia otetaan yhtäkin postausta kohden niiin monta, joten näitä epäonnistuneita otoksia tosiaan löytyy joukosta :D Ja näinhän se on, itse on aina itsensä pahin arvostelija, eikä kukaan osaisi tuollaisiin pikkujuttuihin edes kiinnittää huomiota :) Mutta hei mahtavaa, jos sait naurut tästä! ;)

  1. Hih, parempaa sanaa kuvaamaan tuota ilmettä ei minusta ollut :D Ihana kuulla että tykkäsit – kiitos Sanna!

 9. HAHHAHAHAH en kestä, ihania! Sun “epäonnostuneet” otokset on lähinnä söpöjä, näkisit mun :’DDD Ne on oikeesti vaan RUMIA :’D

  xxSiiri

  1. Hahah, ihana Siiri! Ja hei niitä rumiluskuvia joita otettu pelleilymielessä kavereilla niin löytyy puhelimen kätköistä kyllä vaikka kuinka ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *