Knitted Dress

Rento neulemekko on täydellinen syksyyn ja mitä helpoin vaate pukea niinä aamuina, kun ei jaksa viettää kaapin edessä montaa minuuttia asua pohtien. Tämä Lexingtonin harmaa Mya Dress on tämän syksyn mallistosta. Mekko on hieman paksumpaa collegemaista kangasta ja tuntuu myös ihanan lämpimältä yllä. Se menee hyvin nilkkureiden kuin tennareidenkin kanssa hieman päivän fiiliksestä riippuen, tässä asussa jälkimmäisiin yhdistettynä. Käsivarrella taas keikkuu Antigona – ai että olen tyytyväinen hankintaani!

Näissä kuvissa näkyy ensimmäistä kertaa myös hieman tummennettu tukkani. Hylkäsimme liukuväri-idean todettuamme, että vaihdon aikana kasvava juurikasvu eli lopulta kolmivärinen tukka ei ehkä olisi kovin viehättävä näky – päädyimme siis laittamaan vaan tummempaa raitaa sekaan. Alkuun oli kyllä pieniä tottumisvaikeuksia (ja edelleenkin tämä näyttää aina jossakin valossa silmääni harmaalta, hehe), mutta nyt sävyn vähän vaalennuttuakin se tuntuu jo enemmän omalta. Eipähän ainakaan tarvitse huolehtia juurikasvusta tulevan puolivuotisen aikana!

Collegemekko2 Collegemekko3 Collegemekko4 Collegemekko6 Collegemekko1 Collegemekko8 Collegemekko7 Collegemekko5

Coat / Zara
knitted dress / Lexington (giveaway)
scarf / Balmuir (giveaway)
bag / Givenchy
sunnies / Ray-Ban
shoes / Adidas (giveaway)

Alkuviikko tulee täällä päässä olemaan aika tiukka, kun keskiviikkona on deadline parillekin eri hommalle siinä samassa, kun kandiin pitäisi koko ajan saada sivuja lisää. Totesin eilen kalenteria selatessa, että enää kolme viikkoa aikaa palautukseen – kääk! Loppuviikosta taas menen Helsinkiin jälleen erään kivan työkeikan perässä, ihana kuitenkin ehtiä viettää siellä muutama päivä, niin pääsee näkemään niin ystäviä kuin näitä uusia perheenlisäyksiäkin :) Loppuviikkoa siis odotellessa, nyt hommia painamaan – mukavaa viikon alkua teille!

A knitted dress is probably the easiest and comfiest garment for fall! I really love this one from Lexington, it’s called Mya dress and it’s from the current fall collection. I really like how versatile it is – you can wear it with both sneakers or ankle boots depending on your mood that day. Here’s when I had a very casual feeling, how do you like the outfit?

My week is going to be very busy and I have a couple of deadlines on Wednesday, and of course I should write my thesis as well. I realised yesterday when checking on my agenda that I only have three weeks left before my thesis has to be done! It means many hours on the library. On Thursday I’m travelling to Helsinki once again for a work thing, but I’m glad to have time to meet my friends and family as well. Looking forward to it, have a great week you all!

14 thoughts on “Knitted Dress

 1. Mä oon viime aikoina ihastunut juuri tällaisiin mekkoihin, mutta omasta kaapistani neulemekko vielä puuttuu. Niin sieltä puuttuu kyllä myös tuo Antigona, joka mielestäni sopisi laukkukokoelmaani oikein hyvin ;) On se vaan ihana <3

  1. Minäkään en ole ennen ollut mekkoihminen sitten laisinkaan, mutta nyt viimeisen vuoden aikana olen innostunut :) Heh, Antigona on kyllä täydellinen lisäys! Kulkenut mukanani joka päivä siitä asti kun sen sain käsiini :)

 2. Hei onpa ihania kuvia ja ihan erityisen kiva asu! Mä kaivoin vuosien jälkeen kirppisläjästä pari neulemekkoa esille ja onpahan niitä taas käytetty – oli vähän hassu fiilis lukioaikaisissa vaatteissa :D En muutenkaan ole mekkoihmisiä, mutta neulemekko on asia erikseen, niin lämmin ja mukava!

  Kivaa maanantaita Jonna ja kiitos asuinspiksestä :)

  1. Kiitos Elisa, mukava kuulla että tästä oli inspiraatioksi! :) Harmi, ettei itseltä löydy jemmasta enempää neulemekkoja (nimimerkillä en myöskään mekkoihminen), ne kun tosiaan miellyttävät nyt silmää toden teolla. Reipasta maanantaita sullekin! :)

  1. Kiitos Jenna! Hih, laukku on kyllä ollut nyt jo joka ikisen euron arvoinen ostos (ja sietääkin olla! :D).

 3. Ihana asu – yksinkertainen, mutta tyylikäs! :)
  Itselläni tänään hyvin samantyylinen asu päällä, tosin lenkkareiden tilalla saappaat. Etsin neulemekkoa pitkään, mutta muutama viikko sitten nappasi Vilassa. Nyt todella voisin kulkea tässä mekossa vaikka joka päivä! :D
  Tsemppiä viikkoon! :) Onneksi kaiken kivan voimalla jaksaa painaa vähän pidempääkin päivää! :)

  1. Kiitos paljon Johanna, ihana kuulla että pidit :) Neulemekko on kyllä niin kivan monikäyttöinen vaate ja mukava ennen kaikkea näin syysaikaan. Kiitos myös tsempeistä, sitä tosiaankin tarvitaan nyt näihin pariin seuraavaan viikkoon, huh!

 4. Hei millä objektiivilla nämä kuvat on otettu? Itsellä olisi haussa vastaavanlainen :)

  1. Moikka Iiiris! Suurin osa on kuvattu Nikonin 85mm 1.4, jolla saa nätisti kohteen erottumaan taustasta, pari kuvaa seassa on otettu saman merkin laajakulmaobjektiivilla, 20mm 1.8 :) Ihan huippuja molemmat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *