Ripsivärisuositus

Joitakin viikkoja sitten otin taas ripsien pidennykset pois, mikä tarkoitti takaisin taivuttimiin ja ripsiväreihin siirtymistä. Pidennykset nopeuttavat toki aamurutiineja, mutta minusta on ihanaa olla vaihteeksi taas ihan au naturel. Autuudesta hieroa silmiä ja meikinpesun helppoudesta puhumattakaan!

Pidennysten jälkeen oli tietenkin taas aika etsiä uusi luottoripsari. Kävin syksyllä uusitun Helsinki-Vantaan lentokentän pressitilaisuudessa, jonka uudesta Beauty Storesta sain mukaani MACin ripsivärin testattavaksi. Hylsyn nähdessäni meinasin jo pettyä, violetilla hileellä koristeltu purtilo vaikutti joltain vaaleanpunaiselta glitterripsarilta, voiei. Silmäys hylsyn tekstiin Haute & Nauhty Too Black Lash oli kuitenkin lupaava! Ja tästä tulikin kertaheitolla tämän hetken suosikkiripsivärini.

Ripsiväri Ripsiväri2

En ole aiemmin tesannut MACin ripsivärejä, joten minulla ei ollut minkäänlaisia ennakko-odotuksia, mutta tämä osoittautui oikein mainioksi. Mascaralla saa minunkin hentoihin räpsyihini näyttävät ja tuuheat ripset, jotka kestävät koko päivän pitäen myös taivutukset. Useimmat ripsivärit tuhriintuvat minulla päivän mittaan kulmaluulle, mutta tämä on pysynyt paikoillaan. Ainoana miinuksena sanoisin sen, että massaa tarttuu harjaan hieman liikaa kerralla, mikä aiheuttaa joskus kiireessä ongelmia (eli inhoja mustia ripsivärisuttuja). Muuten vahva suositus tälle yksilölle!

Muita aiempia ripsivärisuosikkejani ovat muun muassa Maybellinen Rocket Volume sekä Lancômen Grandiose. Luin vuoden takaisen postaukseni tästä jälkimmäisestä, ja täytyykin ehkä ostaa Grandiosea ensi kerralla Tax Freestä. Jos teillä on jotain vinkkejä superhyvistä ripsareista, niin laittakaahan kommenttiboksiin! :)

26 thoughts on “Ripsivärisuositus

 1. Mulla on toi sama, paitsi kai vedenkestävä versio (sininen korkki) ja tykkään tosi paljon! Ainakin mulla tuubi aukeaa myös pienemmästä korkista, jolloin harjaan tulee vähemmän ripsaria. :)

  1. Ei ole totta, olisit nähnyt mun ilmeen kun tämän luettuani aamulla meikatessa kokeilin tuota pientä nuppia! :D En ole tullut ajatelleeksikaan!! Tuohon harjaan taas tarttuu ehkä taas liian vähän massaa, mutta on kyllä ihan kätevä lisä. Kiitos vinkistä! ;)

   1. Haha, mäkin olin aika hämmästynyt tuosta kun myyjä sen esitteli – nerokasta! Itsekin käytän silti sitä isompaa nuppia, mutta kun välillä käyttää harjan tuon pienemmän putken kautta, niin se jotenkin putsaantuu ja toimii paremmin ison putken läpi. Lisäksi laitan sillä pienemmällä alaripset.

    1. Nerokas keksintö kyllä, ei tosiaan olisi tullut mieleenkään, että tähän olisi voinut sisältyä tuollainen lisä :D Tuo tosiaan helposti kerää liikaa massaa, joten täytyy kokeilla tuota puhdistuskikkaa. Kiitos vaan vielä! ;)

 2. Sporttisena opiskelijana edullinen, mutta syysiltojen sateessa lenkkeillessä ripsissä pysyvä lemppari on ehdottomasti L’Orealin False Lash Wings (veden kestävä versio). Jos sattuu olemaan hieman parempi rahatilanne, niin silloin suosin Diorin Diorshow Iconicia :)

  1. Tästä ei ole kyllä hikitreeneihin tai sateeseen laisinkaan, joten jokin vedenkestävä versio pitäisi myös hommata. Kiitos vinkeistä Mia! :)

  1. Tiesitkö, että tuosta pienemmästä korkista harjaan tulee vähemmän ripsaria?! :D Kiitos Janicalle ylempänä huomauttamisesta, mä en ole tullut ajatelleeksikaan!

  1. Oi, tuosta olen kuullut tosi paljon hyvää! Täytyypä ehkä tilata jompikumpi testiin jossain vaiheessa, sen verran kehuttu on ainakin tuo They’re Real :) Kiitos vinkkaamisesta, Pinja!

  1. Maybellinella on kyllä hyviä ripsareita, kuten tuo mainitsemani Rocket Volume! Ainakin itse tykkään kyllä tästä MACin ripsarista :) Nyt vielä enemmän, kun kuulin että pienestä korkista saa harjan vähemmällä massalla! :D

 3. Voih, itselläkin pian on taas aika luopua ripsienpelastaj.. siis pidennyksistä. :D Löytyy omasta takaa pitkähköt ja todella tummat ripset, mutta kaarevuutta ei ole sitten yhtään. Normaaleissa ripsiväreissä onkin ongelmana, että jos ei ole vedenkestävä, ripsi rukat lässähtävät päivän mittaan. Olisikohan tämä MAC sitten hyvä pitämään noita taivutuksia, kun ainakin sanoit ylempänä niiden pysyvän ihan hyvin. :) Ajattelin tilata lookfantasticilta tuota benefitin they’re real, koska suomestahan sitä ei muuten saa. :(
  ps. Ilmeesi on varmasti ollut näkemisen arvoinen kun kokeilit Janican yllä mainitsemaa pienempää korkkia! :D En olisi itsekään hoksannut, haha.

  1. Hehe, hetken se ensin kirpaisee, mutta äkkiä omiin ripsiin taas tottuu! Ainakin itselläni tämä pitää taivutukset, kun samaa ongelmaa on itsellänikin joskus ollut, etteivät muut kuin vedenkestävät ripset pidä ripsiä kaarevina päivän mittaan. They’re Realia on kyllä pakko jossain vaiheessa testata!

   No jep, ei olisi tullut mieleenkään testata vetäistä pienemmästä korkista! :D

 4. Ehdottomasti ääni Benefits They’are real ja RollLash ripsareille.
  Kuten sanoit Grandiose on myös hyvä ja Diorin Dior Show.
  YSL Faux Cils oli alkuun myös hyvä mutta kuivui ainakin mulla nopeasti ja alkoi varista.

  1. Vitsit, noita on kyllä testattava, kun molempia on niin kovasti kehuttu! Yksi Dior odottaa myös kokeilua, joten ehkä aloitan siitä, olen aikoinani ainakin käyttänyt merkin ripsareita :) Kiitos vinkeistä Kiira!

 5. Ihan paras ripsari on Lumenen Blueberry Wild Curl!!! Se jos mikä pitää taivutukset ja ripsari itsessäänkin lupaa taivuttaa ripsiä. Tästä vielä waterproof niin johan on ja pysyy, jopa vaikeissakin oloissa ja urheillessa.

  1. Mulla on tainnut aikoinaan olla tuota Lumenea, ja se jos joku piti kyllä taivutukset! Muistaakseni harja on kuitenkin aika pieni, joten saako sillä myös tuuheaa jälkeä ja hyvin kerrostettua ripsaria? Täytyy ehkä palata testaamaan tuota joku kerta, silloin ainakin muistelen tykänneeni :)

 6. Kikon ultra tech waterproof mascara!!!! Paras! Kuukausi sitten lontoossa ollessani näin kikosssa ripsareita tarjouksessa ja päätin summa mutikassa kokeilla, ja ihan sattumalta löytyikin todellinen aarre. Maksoin tuosta siis 3-4 dollaria, mutta normihintakaan tuskin kirpaisee :D Tällä saa oikeasti pitkät ja tuuheat ripset ja taivutukset todella pysyy. Plussaa myös siitä että hyvällä silmämeikinpoistoaineella tämä lähtee suht helposti, toisin kuin jotkut vedenkestävät ripsarit. Suosittelen! :)

   1. Uu, kuulostaa kyllä ihan täydelliseltä yksilöltä! Ehkä pääsen Kikoon käsiksi jossakin päin Eurooppaa keväällä, joten laitan tämän ylös itselleni ;) Kiitos vinkistä! Lumenen silmämeikinpoistoaine (niin vesiliukoinen kuin vedenkestäväkin) on muuten ihan ykkönen, sillä saa vaikeimmankin ripsivärin pois!

 7. Maybelinen leather black ripsiväri on ollut luottotuotteeni jo aikoja! Vaikka muuten Maybelinen meikit jäävätkin kauaksi suosikkimeikkimerkeistäni, olen kokenut ehdottomasti omille ripsilleni parhaaksi joko edellä mainitun ripsarin tai sen aivan järkyttävän ruman keltahylsyisen vaihtoehdon ;)

  Toivoisin postausta nilkkureista! Tuntuu, että olen kolunnut liikkeiden lisäksi jo kaikki nettikaupatkin lävitse useampaan kertaan, eikä siltikään silmääni ole tarttunut mitään erityistä. Onneksi syksy on kuitenkin ollut suhteellisen lämmin tähän mennessä, ja tennareilla on pärjännyt vielä hyvin! En olisi uskonutkaan, miten hankalaksi voi osoittautua mustien, korollisten nilkkureiden löytäminen. Ottaisin siis enemmän kuin mielelläni vinkkejä vastaan :)

  1. Haha, tekstissä mainitsemani järkyttävän ruma turkoosipinkki hylsy, Rocket Volume, on myös super ;) Maybellinelta löytyy kyllä erityisen hyviä ripsareita! Saman merkin eyelineria olen myös käyttänyt pari vuotta ja todennut sen hyväksi.

   Ja kiitos postaustoiveesta! Sain aikaisemmin toiveen tehdä postauksen talvivaatteista- ja asusteista, joten ehkä voisin ujuttaa samaan syssyyn asustepuolelle myös nilkkureita. Ei ole tosiaan helppo homma tuo! Ensi alkuun vinkkaan Wondersin nilkkurit sekä Nilsonin valikoimat, minulla on kahdet korolliset nilkkurit näiden valikoimista ja voisi löytyä kivoja yksilöitä nytkin :)

 8. Uusin ripsarirakkauteni on Maybellinen Lash Sensational ripsari, vedenkestävänä. Tuollainen vähemmän kaunis, pulleahko, kulahtanut vaaleanpunainen putkilo, jossa neonsininen teksti, mutta kyllä saa niin näyttävät ripset, ettei välttämättä tarvitse silmiä rajailla tai räpsytupsuja iltamenoonkaan liimailla. :)

  1. Maybellinen purtilot eivät ole kyllä sieltä kauneimmasta päästä räiskyvine väreine kaikkineen, mutta toimivat pirun hyvin! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *