The Perfect Black Leather Bag

Lupasin esitellä tarkemmin, mitä hankin itselleni synttärilahjaksi sekä kandin aherrus -motivaattoriksi (ja etukäteiseksi palkinnoksi, hehe). Yksi laukku lähti juuri uuteen kotiin, mutta toinen tuli tilalle – saanen esitellä laukkuperheeni uuden tulokkaan Givenchyn Antigonan! Joku saattaa muistaa minun himoinneen Antigonaa Mini-koossa kesällä, mutta syksyn tullen Mini meni ehtikin mennä loppuunmyydyksi. Luxbagiltakin kerrottiin, ettei Antigonaa ole enää sen hetken mallistossa myynnissä tällä haaveilemallani sileän Calf-nahan ja kultaisten yksityiskohtien yhdistelmällä. Tällöin sovitin liikkeessä myös Small-kokoa, sillä totesin Minin olevan kuitenkin turha Lily-laukkuni ohella, ja jätin liikkeeseen yhteystietoni, mikäli talven mallistoon tulisikin laukku haluamallani kombolla.

Givenchyantigona2

Laukkua ei kuulunut, ja selailin tasaisin väliaijoin myös nettikauppoja sen toivossa, että mallia olisi taas tullut myyntiin. Selasin Net-A-Porteria syksyn ajan viikoittain, kunnes synttäriviikollani huomasin valikoimiin yhtäkkiä ilmestyneen tätä vanhempaa mallia, mutta Medium-koossa. Kerran Mediumia sovitettuani ajattelin sen olevan jotenkin tökerön kokoinen minulle, mutta aloin pikkuhiljaa tulla toisin aatoksiin. Toisaalta Small-koko olisikin ehkä ollut turha isomman mustan laukun rinnalla, sillä koitan pitää laukkukokoelmani edes jokseenkin järkevissä aisoissa.

Lopulta päätin, että mielummin satsaan isompaan mustaan nahkalaukkuun, jossa voin tarvittaessa kuljettaa läppäriä, kameraa tai mitä ikinä raahaankaan usein mukanani. Rakastan Mulberryn Del Rey-laukkuani sen kauniin ulkomuodon vuoksi, mutta valitettavasti pitkä hihna on omassa käytössäni lähes ehdoton. Kaipasin laukulta myös jykevyyttä, niin että se pysyy muodossaan tyhjempänäkin, ja mahduttaisi läppärin sisäänsä ilman survomista, sitä kun tarvitsee oikeastaan päivittäin koulussakin. Antigona vaikutti kaikin puolin kriteerini täyttävältä yksilöltä, joten pitkän pohdinnan jälkeen uskalsin naputella Medium-koon tilaukseen!

Givenchyantigona1

Täytyy vielä kehaista NAP:in palvelua, joka osoittautui ihan huikeaksi. Sain ilmaiset toimarit laukun oltua useamman päivän ostoskorissani, mutta jäin kuitenkin miettimään ehtisikö laukku perille Helsinkiin pikatoimituksella. Toimitusaika näytti 2-3 päivää, ja ajattelin huvikseni tarkistavani asian vielä ruudun alakulmassa olleen chat-asiakaspalvelun kautta. Ystävällinen asiakaspalvelija ilmoitti yllätyksekseni, että hän voi priorisoida tilaukseni niin, että se varmasti ehtisi perille. Tilattuani laukun nainen lupasi pistää asian eteenpäin, ja seuraavana päivänä sain sähköpostin, jossa hän kertoi näkevänsä paketin olevan jo Suomessa. Samana iltana lähetti olikin ovellani! Henkilökohtainen yhteydenpito minuun oli ehkä pieni teko asiakaspalvelijalta, mutta teki minun ostokokemuksestani paljon mielekkäämmän – tuntui tosi kivalta saada noin yksilöllistä palvelua tuollaisessa verkkokauppajätissä asioidessa!

Givenchyantigona3

Ja siinä se nyt on – vielä kauniimpana kuin muistinkaan! En olisi kyllä voinut parempaa valintaa tehdä, sillä pitkä hihna on tosiaankin ihan ehdoton, ja Medium-koko on arkikäyttööni loistava. Kyllä nyt jaksaa viettää seuraavan kuukauden kirjastolla kandia vääntäen, hih ;) Toivottavasti ehdin pian kuvaamaan asuja laukun kanssa, se onkin keikkunut olalla nyt lähes päivittäin. Tällä viikolla päivät ovat kuitenkin menneet koululla niin pitkiksi, että ihan turha toivo nähdä valoa enää siihen aikaan, kun kotiin pääsee. Ehkä loppuviikosta!

Psst! Tämän hankinnan myötä rakastettu Del Reyni etsiikin uutta kotia. En ole vielä ehtinyt pistää laukusta myynti-ilmoitusta, joten jos löytyy sen saralta kiinnostuneita, niin laittakaa ihmeessä sähköpostia!

20 thoughts on “The Perfect Black Leather Bag

  1. Juu, Azur-kuosinen Neverfullini on jäänyt hyvin vähälle käytölle vastaavan Monogramin tultua taloon, joten se löysi uuden kodin :)

 1. Aivan ihana, mielelläni kelpuuttaisin omaankin laukkukokoelmaani heh ;) <3 Ja olipas ihan huikeeta palvelua Net-A-Porterilta, en ole koskaan aikaisemmin kuullut että tuollaista asiakaspalvelua saisi mistään nettikaupasta!

  1. Tämä on kyllä aivan ihana! Ja palvelu oli NAP:illa tosiaankin todella hyvää, jäi niin kiva fiilis koko ostokokemuksesta :)

 2. Tämä on kyllä täydellinen laukku. Tilasin omani NAP:lta muutama viikko sitten. Omani on hopeisilla yksityiskohdilla varustettu, mutta onneksi sinäkin sait omasi juuri sellaisena kun halusitkin.
  Pohdin ostosta pitkään, kun mietin olenko ihminen, joka maksaa näin paljon laukusta. Näköjään olin ja onhan tämä ihana kyllä :)

  1. No on tosiaankin! Hei kiva kuulla, että sinäkin olet saanut omasi :) Kiva, että laukusta löytyy eri variaatioita, niin löytyy moneen eri makuun. Ja jep, samat pohdinnat täälläkin ja tässä ylittyi aiempi kipuraja laukusta, mutta yritin oikeuttaa sen myymällä kaksi laukkua pois, hehe :D Mutta niinpä, inhan tämä ihana!

  1. Esimerkiksi juuri Net-A-Porterin sivuilta näkee suoraan hinnat, mikäli kiinnostaa :) Tämä on kyllä, niin kaunis!

 3. On upea! Kotiuttaisin itsekkin enemmän kuin mieluusti tuon omaan kokoelmaani.

  Ps. Mikäli Del Ray jossain kohtaa lähtee etsimään uutta omistajaa tämän ihanuuden tieltä niin täältä löytyisi sille oikein rakastava koti :)

  1. Hih, eikö vaan! Minulla kesti hetki lämmetä Antigonalle, mutta lopulta se olikin menoa ;)

 4. Ooh, tähän noin miljoona sydänsilmäemojia!! Tästä on kyllä kehkeytynyt tämän vuoden kuluessa mun unelmalaukku numero yksi, niin kaunis ja tyylikäs!

  1. Lisää sydänsilmäemojeja täältäkin!! Laukku on tosiaankin kaiken unelmoinnin arvoinen, aivan ihana :)

  1. Heh, toivottavasti saan pian kuvia laukun kanssa, niin pistetään potkua sun tilaukselle ;D Tämä on aivan mieletön, en voi kuin suositella! Kulkee ihanan kevyesti olallakin, vaikka mukana olisi läppäriä sun muuta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *