How to Wear Leather Shorts?

Alkusyksystä ostin alennuksesta pitkään himoitsemani nahkashortsit, jotka olettekin nähneet jo postauksessani täällä. Shortsit ovat olleet huippuhankinta ja myös osoittautuneet yllättävän monikäyttöisiksi. Kaavailinkin aikaisemmin tekeväni perinteisen How to Wear -postauksen shortseista kooten muutamia asuja näiden ympärille. Shortsit ovat päätyneet nyt muutamia kertoja ylleni eri tilaisuuksiin, joten iski inspiraatio toteuttaa tämä!

Nahka1

1. Pooloneule, 2. laukku, 3. nilkkurit, 4. nahkashortsit, 5. takki

Ensimmäisenä kokonaisuus, jonka elementit ovat löytyneet omastakin asustani. Muhkea pooloneule on täydellinen vastakohta ronskille nahalle, ja olen käyttänyt shortseja juuri tämän samaisen minulta harmaana löytyvän Tigerin neuleen kanssa. Jalkaan vain paksut sukkahousut (iso peukku Wolfordille!) ja sirot nilkkurit, pidemmän mallinen villakangastakki taas tekee shortsiasusta syksyyn sopivan.

Nahka2

1. Collegepaita, 2. lenkkarit, 3. nahkashortsit, 4. kello, 5. laukku – Givenchy

Kuka sanoo, ettei nahkashortseja voisi yhdistää sporttisempaankin asuun! Harmaa collegepusero tuo sopivaa rentoutta, samoin kuin lenkkarit. Adidaksen Los Angelesit vaikuttavat täydellisiltä, ovat vielä hieman sirommat kuin omat Fluxini, mutta takuuvarmasti yhtä mukavat jalassa. Tässä asussa voisin viilettää niin kaupungilla kuin muissakin rennoissa arkimenoissa. Tykkään itse kokonaisuudesta ihan hurjasti, joten täytyy laittaa kokeiluun!

Nahka3

1. Pusero, 2. korvakorut, 3. korot, 4. laukku – Mulberry, 5. nahkashortsit

Edellisen vastapainoksi taas naisellisempi asu vaikka tulevaa pikkujoulukautta varten – keveä valkoinen pusero on täydellinen vastakohta nahalle. Sirot teräväkärkiset korot, clutch olalle ja punaa huuliin, niin pikkujouluasu on valmis! Ajattelin ehkä kokeilla hieman vastaavaa puseron ja nahkashortsien yhdistelmää tulevana viikonloppuna kaverin tupareihin.

Nahka4

1. Farkkupaita, 2. neuletakki, 3. nahkashortsit, 4. laukku – Givenchy, 5. tennarit, 6. kello

Ja vielä viimeisenä esimerkiksi opiskeluarkeen hyvin sopiva asu. Farkku on mielenkiintoinen vastapari nahalle, ja kuten näkee, nahkashortsien pariksi sopivat niin korot kuin tennaritkin. Ainakin niin kauan kuin vielä tarkenee, eikä ole lunta maassa!

Mitä piditte kokonaisuuksista? Omatkin shortsini ovat Mangon, ja ne ovat kyllä kelpohintaiset aitonahkaisiksi yksilöiksi. Kuten näkee, nahkashortsit käyvät moneen menoon ja ovat yllättävän monipuolinen vaatekappale! Itse en ehkä yhdistäisi nahkashortseja esimerkiksi avonaiseen toppiin tai nahkaisiin pitkiin saappaisiin, jotta vääränlaiselta mielikuvalta vältytään, heh. Muuten vaihtoehtoja on monia, vai mitä olette mieltä? :)

I bought a pair of leather shorts earlier this fall, you might have already seen me wearing them in my post here. I’ve been so happy with this purchase, although I did hesitate ordering them for a while – are there enough of ways to wear these? I’ve proved my thoughts wrong, because I’ve worn these a couple of times already for different occasions. Leather shorts are such a versatile piece!

Thus I got an idea to make a How to Wear -post about leather shorts and gathered a few outfits with them. What’s your favourite? I really like the first one, which I’ve been wearing a couple of times myself already, as well as the sporty outfit. I can also forget the crisis about what to wear for a pre-Christmas party this year – the outfit above will definitely be my choice!

Linkit mainoslinkkejä / Commercial links

6 thoughts on “How to Wear Leather Shorts?

  1. Mä oon jotenkin vain ajatellut että shortsit kuuluu kesään, eikä niitä kylmemmillä säillä sitten enää käytetä, mutta tää postaus kyllä muutti mun ajatustavan ihan täysin! Mua alkoi jotenkin kauheasti houkuttamaan yhdistää nahkashortsit johonkin pikkujouluasuun, kiitos inspiraatiosta! :)

    1. Näin mäkin olen usein ajatellut, mutta nahkaiset toimivat kyllä tosi hyvin näin syysaikaankin! Kiva jos innostuit postauksen myötä – kiitos itsellesi :) Pikkujouluasuun nahkashortsit olisivat ihan ykköset!

  2. Kivoja asuja! Itse vähän vierastan shortsi-termiä näin marraskuun lähestyessä. Nahkashortsit voisivat kyllä mennä, ainakin jos laittaa lämpimät sukkahousut. Olet ilmeisesti hankkinut Givenchyn Antiogan, onnea uudesta laukusta :) Kaipailisin vinkkejä talviasusteisiin (kivat pipot yms.) ja takkeihin liittyen – postaus aiheesta olisi enemmän kuin tervetullut! :)

    1. Kiitos Anni! Kuulostaahan shortsit aika absurdilta tähän vuoden aikaan nähden, mutta nahkaisina paksujen sukkahousujen kanssa ovat musta oikein passeli nytkin, kun ei kuitenkaan missään paukkupakkasissa vielä mennä :) Hih, kuvia uudesta hankinnastani tulossa pian! Ja hei kiitos ideasta, mielelläni teen postauksen talviasusteista- ja takeista :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *