Workwear 07/08/15

Voihan onnenpäivät, kun on taas viikonloppu! Tämä viikko jos mikä tuntuu menneen uskomattoman nopeasti, mutta ehkä se johtuu siitä, että viimeisiä viedään. Tiedän toistavani itseäni, mutta mihin ihmeeseen tämä kesä on mennyt! Minulla on enää yksi viikko töitä jäljellä, minkä jälkeen koittaa parin viikon loma ennen paluuta koulunpenkille. Odotan lomaa jo niiin innoissani – ihana päästä nauttimaan Helsingistä (toivottavasti kesäisestä sellaisesta) täysin siemauksin. Toiveissa olisi pitkiä aamu-unia, virkeämpinä päivinä taas kivojen aamupalapaikkojen testailua, sekä lämpimiä kesäiltoja. On meillä reissukin vielä edessä, mutta minne me lähdemme, siihen palaan myöhemmin ;)

Tässä olisi työasu eiliseltä, jolloin meitä hellittiin taas lämpimillä säillä. Hamonen ylle siis! En ole juurikaan pitänyt kauluspaitoja koko kesänä, jotenkin ne ovat tuntuneet liian jähmeiltä. Muistin kuitenkin tämän Mangon puuvillaisen oversized-kauluspaidan olemassaolon, ja ajattelin heti miten raikkaalta se näyttäisi valkoiseen yhdistettynä. Olin jo valitsemassa mustia asusteita, mutta konjakinruskea tuntui kesäisemmältä. Toivottavasti ehdin vielä ensi viikon aikana taltioimaan parit työasut, niin ei jäisi taas ihan laihaksi tämä kesän saldo!

Workwear5 Workwear2 Workwear3 Worwear5 Workwear4

Shirt / Mango
skirt / Zara
sunglasses / Ray-Ban
bag / Mulberry
watch / Micahel Kors
shoes / Tory Burch

Tänään koittaakin sitten odotettu tyttöjen mökkireissu – edellisestä on pari vuotta aikaa, joten ihana päästä yhdessä mökkimaisemiin! On vieläpä luvattu aivan mielettömän upeat kelit, joten ei olisi parempaa viikonloppua voinut osua :) Nyt tytöt kyytiin ja auto käyntiin – ihanaa viikkistä!

10 thoughts on “Workwear 07/08/15

 1. Kuinka raikas asu! Ihanaa, että lämpimiä päiviä on suotu ja toivottavasti niitä on tiedossa lisää näin elokuunkin puolella… :) Nautitaan lämmöstä, kun sitä vielä riittää. Syysihmisenä en kuitenkaan malta pysyä housuissani, kun kauppojen valikoimat pikkuhiljaa vaihtuvat syksyn uutuksiin. Syksyn inspiroimana kysynkin sinulta, oletko ollut tyytyväinen BeckSöndergaardin harmaaseen huiviisi, joka postauksissasi on vilahdellut? Onko huivin pinta alkanut nukkaantua tai hapsut purkautua?

  Hyvää loppukesää sinulle Jonna, toivoen Minttu :)

  1. Kiitos paljon Minttu! :) Nyt tosiaan täytyy nauttia, kun lämpöä piisaa – niin ihanaa! Joskin minäkin kyllä rakastan syyspukeutumista, kaikkia niitä muhkeita neuleita, kauniita takkeja ja niin edelleen. BeckSöndergaardin huiviin olen ollut tosi tyytyväinen, käytin sitä talven aikana paljon, eikä se mielestäni mennyt miksikään. Samaa en voi esimerkiksi voi sanoa Day Birger et Mikkelsenin kamelinruskeasta huivista, joka alkoi nukkaantua aika nopeasti.

   Ihanaa ja aurinkoista elokuuta sinullekin ja kiva kun kommentoit! :)

 2. Onpas nätti kokonaisuus ja ihana sinä! Nauti tulevasta lomasta ja ota kaikki irti näistä (vihdoin!) aurinkoisista ilmoista. :)

  1. Kiitos paljon ihana! :) Voi minä nautin, vielä pitäisi viikko malttaa ennen lomalaitumia! Reipasta viikon alkua sinne :)

 3. This is a great look, Stylish and classic. Love your blog and have a nice evening

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *