Nyörien parhaimmistoa

Muutama postaus takaperin kirjoitin nyöriballerinoista, joiden himo on noussut itselläni koviin sfääreihin. Lupasin myös palata aiheeseen kooten postaukseen muutamia omaa silmääni miellyttäviä kenkäpareja. Jo nopealla vilkaisulla nyöribaltsuja löytyi monen eri putiikin valikoimista, joten valinnanvaraa ainakin on. Lisäksi monissa malleissa koot ovat jo loppuneet, joten kannattaa toimia nopeasti, mikäli mielii hankkia tällaiset itselleen!

Laceup3

1. Topshop, 2. Warehouse, 3. River Island, 4. Zara, 5. Mango, 6. KMB, 7. Topshop

Omat suosikkini näistä ovat ylärivin Topshopin mustat ballerinat (jotka taisivatkin jo ehtiä loppua, äsh!), sekä Zaran nudet oikeassa yläkulmassa. Näiden jälkimmäisten perään olenkin haikaillut jo tovin, ja päivittänyt puhelimen Zara-appia odotellen ballerinojen tulemista varastoon täällä Suomessakin. Toivottavasti näitä on tulossa myyntiin, olisivat nimittäin aika upeat jonkin valkoisen kesämekon ja rusketuksen parina!

Mitkä näistä ovat teidän suosikit? Ja jos teillä on hyviä havaintoja budjettiversioista, niin laittakaa vinkkejä tulemaan! Kerroin lämmenneeni itse näille nyöriballerinoille hiukan hitaasti, mutta nyt viimeistään olen kyllä vakuuttunut, että oma pari on jostain saatava ja pian!

Linkit mainoslinkkejä / Commercial links

7 thoughts on “Nyörien parhaimmistoa

  1. Samat lempparit taisi löytyä kun sullakin, nuo nuden väriset on kyllä tosi kivat ja ihanan näköiset :) täytyypä katsoa jos jotkut lähtisivät vaikka tilaukseen ;)

  2. Itse tykkään eniten noista Topshopin ja Mangon kengistä :) Bongasin muuten Zaran sivuilta myös mustat nyöriballerinat ja ajattelinkin huomenna käydä liikkeessä katsomassa oisko niitä saatavilla!

    1. Topshopin ovat kyllä täydelliset – harmi kun niistä ei ole enää kokoa! Hei minäkin näin ne Zaran netissä, mutta nyt en enää ole niitä siellä nähnyt.. Löytyikö liikkeestä? :)

    1. Nuokin on tosi kivat! Ehkä tosin kaipaisin hieman enemmän nyörejä, kuten noissa Topshopin versioissa . jos nyöritetään niin nyöritetään sitten kunnolla ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *