New In for Fall

Nyt elokuun puolelle siirryttyä lienee ihan sallittua fiilistellä jo hieman syyshankintoja. Siitäkin huolimatta, että meitä vihdoin hellitään auringonsäteillä ja korkeilla lämpöasteilla – ihanaa! Syysvaatteiden hankinnan suhteen kannattaa kuitenkin olla ajoissa, sillä parhaiden palojen suhteen nopeat syövät hitaat. Mitään massiivista syysvaatteiden etsintää en ole käynnistänyt, ja kaappini onkin oikein hyvällä mallilla peruspilareiden suhteen, mutta yksi uutukainen sinne on jo löytänyt tiensä. Myönnän, olen ihan hulluna syystakkeihin!

Coat1

Olen jo useampana menneenä vuotena etsinyt syksyn tullen viittatakkia, pohtien välillä kuitenkin sellaisen käytännöllisyyttä näillä leveysasteilla. A-linjaiset villakangastakit ovat tyylillisesti kuitenkin todella paljon mieleeni, joten olen yrittänyt metsästää haaveideni kaltaista viittaa. Lopulta tänä syksynä sellainen löytyikin Zarasta ja se on ihana! Minulla on aikaisemmin hiukan huonoja kokemuksia Zaran villakangastakeista yhden sellaisen muututtua nopeasti epämiellyttäväksi nukkakasaksi, mutta tälle käsintehdylle kaunottarelle on annettava mahdollisuus.

Ohkainen takki soveltuu hyvin syyskeleihin, ja mikä parasta, on siinä kuitenkin ihan tavalliset hihat. Ei tarvitse siis tinkiä käytännöllisyydestä! Veikkaan, että meillä on tulevana syksynä edessä loistava yhteinen taival ;) Oletteko te tehneet jo syyshankintoja? Ajattelin palata syyspukeutumiseen laajemmin vielä omassa postauksessaan, mutta aloitetaan tällä lailla kevyesti ja keskitytään kuitenkin vielä siihen kesästä nauttimiseen!

12 thoughts on “New In for Fall

 1. Moikka! Aivan ihana viitta!!<3 tuollaista olen itsekin etsinyt tovin jos toisenkin.. Mutta minulla olisi kysymys! Osaatko kertoa missä olisi hyviä trenssejä? Olen miettinyt esimerkiksi lexingtonin trenssiä mutta oikein mitään syystakkeja ei ole ainakaan stockmannille ouluun tullut… Kiitos jos vastaat?

  1. Moikka Emilia! Oma trenssini on Zarasta viime syksynä ostettu, olen ollut siihen tosi tyytyväinen. Hinta ei ollut paha, mutta matsku on kuitenkin kivan jämäkkää, joten trenssi näyttää hyvältä yllä. Lexingtonilla taitaa olla syysmallistossaan yksi trenssi, jonka bongasin aamulla nettikaupasta, mutta nyt sitä ei enää siellä näkynytkään, höh. Merkin trenssistä ei minulla ole kokemusta, mutta olen Lexingtonin tikkitakkien suuri ystävä ;)

 2. Minulla on jo mangosta katsottuna takki, jonka kiikutan varmasti kotiin lähipäivinä. Uutta takkia en varsinaisesti tarvitse, mutta takki on malliltaan sama jota harkitsin jo viime talvena. Minua jäi harmittamaan etten takkia silloin ostanut. Onneksi en ostanut, tänä vuonna myynnissä oleva väri on vielä parempi kun viime vuonna myynnissä ollut. Oon takkihamsteri, mutta mun mielestä se on ihan ok, kun suomen ilmoista on kärsittävä. Takki on kuitenkin päällä suurimman osan vuotta.

  1. Voi, ehkä tiedänkin mitä takkia tarkoitat! Eksyin nimittäin itsekin selaamaan Mangon takkivalikoimaa tuossa taannoin, ja ihastuin siihen yhteen villakangastakkiin palavasti. En vain mitenkään voi oikeuttaa itselleni toista pitkää villakangastakkia, joten täytyy tyytyä kuolaamaan sitä ;) Olen samaa mieltä, että on ihan ok olla takkihamsteri Suomen sääolosuhteissa. Kiikuta ihmeessä takki kotiin, niin ei jää tällä kertaa kalvamaan!

 3. Voi miten ihana! Itsekin tein jo ensimmäisen syyshankintani, löysin nimittäin vihdoin kauan haaveilemani karvatakin ja vieläpä alennuksesta! :)

  1. Eikö olekin! Ja kuulostaa ihanalta löydöltä, karvatakkia himoitsin minäkin viime vuonna :) Miksi takit ovat niin kivoja?!

  1. Niitä saadaan (toivottavasti) odotella vielä tovi, mikäli nämä ihanat säät vielä jatkuvat! ;)

 4. WoW this is such a nice colour! I think this would look great on you for fall with some gloves on. Love your blog and keep up the good work ;)

  1. I love to colour too! And you’re right, it would look great with some leather gloves :) Thanks sweetie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *