Wanted

Maaliskuuwanted2

Lenkkarit – Nike, bleiseri – Mango, rannekoru – Oxxo, clutch – Mango, ballerinat – Pretty Ballerinas, farkkupaita – Mango

Kevään lähestyessä mielessä alkaa olla jos jonkinmoisia hankintoja. Minulla on kevätkaappi aika hyvällä mallilla, mutta tietysti muutama lisäys on sinne aina tervetullutta. Aloitetaan niistä, joiden kohdalla vahinko on jo tapahtunut, minä nimittäin menin ja tilasin itselleni Niken Roshet myös mustina, kröhöm. Hurahdin lenkkaritrendiin harmaiden Roshe Runieni kanssa sitten ihan rytäkällä! Ei siihen tarvittu kuin pari lenkkareissa viiletettyä päivää kaupungilla, kun olin jo täysin mukavuuden lumoissa. Harmaat kuitenkin likaantuvat todella herkästi, joten en voinut vastustaa mustien vähän huolettomampien kenkien tilaamista, kun nyt kerta oli -20% alekoodikin! Lenkkareista vähän klassisempiin kenkiin, sillä mustat ballerinat ovat yhtä hankintalistallani, mutta olisivatko ne esimerkiksi nämä Pretty Ballerinasin yksilöt tai mukavaksi todetun Tory Burchin vähän simppelimmät ballerinat?

Ja kun ei kerta leoballerinoja tuppaa löytymään, niin voisin lieventää kuosikuumettani tällä Mangon clutchilla. Tämän lisäksi ostoskorissani on roikkunut myös niin farkkupaita kuin tämä sinisävyinen bukleejakku. Tällaisille oli viime vuonna paljon käyttöä työasuissa, joten sininen olisi kiva lisä, toki ihan myös arkiasuissa farkkujenkin kanssa! Viimeisenä vielä kullanväriset korut, jotka nyt vaan ovat keväällä ja kesällä ihan must. Katsotaan, löytäisinkö jotain tältä listaltani Espanjasta ;) Enää pari päivää lähtöön ja talousmatikan tenttikin pian alta pois – jeejee!!

When the spring is getting closer there tend to be so many cravings on my mind as well. My spring wardrobe looks pretty good already, but of course there’s always room for some small additions. Let’s start with the ones that harm’s already done with, haha – I bought myself another pair of Roshes in black. What can I say, after a few days spent walking in the city I got totally hooked on the sneakers trend! I’ve also had this blue boucle blazer in my virtual shopping bag for such a long time now, it would be perfect for spring and summer. Some other things that I’m craving for at the moment are denim shirt, leo clutch (since no signs of the leo flats yet!) and basic black leather flats. Maybe I’ll find some of these from Spain, only a couple of days left.. ;)

Linkit mainoslinkkejä / Commercial links

12 thoughts on “Wanted

  1. Heippa, tämä oli valitettavasti henkilökohtainen alekoodi, jonka käytin sitten Rosheihin. Lupaan tuttuun tyyliin vinkata, jos aleja tulee vastaan! :)

 1. Heips! Oletko joutunut jo pesemään niitä sun harmaita Rosheja? Mun tekisi mieli kans tilata ne kevääksi/kesäksi, mutta mietityttää, että muuttuukohan ne helposti tosi likaisen näköisiksi.

  Mun kenkäkaappi pursuaa kyllä jo ihan yli, mutta perustelen lenkkariostokseni sillä, että mammalomalla mukavat (vaunu)lenkkikengät on ihan ehdottomat ja mähän en missään käytännöllisissä gore-tex kengissä lenkkeile! :D

  1. Itse asiassa juuri heivasin ne pesukoneeseen vähän aikaa sitten, koska ne tosiaan tummuvat helposti. Tosin oli minussakin vikaa, kun käytin noita puolivahingossa räntäpäivinä ja taisinpa eksyä kerran mutaiselle pururadallekin.. :D Tästä pölyajasta puhumattakaan! Aika hyvin ne kuitenkn puhdistuivat pesukoneessa.

   Hih, kyllähän nyt mammaloma vaatii mukavat kengät, joilla sitten kärräillä pikkuista ;) Oikein ihanaa äippälomaa Kersti! <3

   1. Heippa! Mulla on noi samaiset harmaat roshet, olen niitä vielä varjellut ja ne onkin pysyneet melko puhtaina, mutta ihan tulevaisuutta varten ajattelin kysyä että millä ohjelmalla pesit ne? :)

 2. Moikka! Muistan sinun aiemminkin puhuneen noista Pretty Ballerinasien baltsuista, onko sinulla siis sellaiset itselläsi? Ovatko ne kestävät/hinnan väärti?

  1. Heippa Ilona! Minulla itseltäni ei vielä löydy Pretty Ballerinasin baltsuja, viime vuonna tilasin kokeiluun leokuosiset, mutta koko 36 oli liian iso. Merkin kenkiä ja laatua on kuitenkin kehuttu kovasti, joten siksi olen aina palannut pohtimaan näiden hankintaa :)

 3. Oikein ihanaa matkaa :) Voi kun itsekin pääsisi lämpimään täältä kylmästä. Mihin päin Espanjaa olette menossa?

  1. Kiitos kaima! Pakko sanoa, kun ulos katsoo tuota koiranilmaa, niin ihan hyvä hetki lähteä, hih ;) Majoitumme Begurissa, eli siellä Espanjan koilispuolella Barcelonan lähellä.

 4. Lähdetkö poikaystäväsi kanssa Espanjaan vai kenen kanssa lähdet? Ja minne päin Espanjaa? Toivottavasti siellä on jo lämmin, ja oikein ihanaa lomaa!

  1. Jep, poikaystävän kanssa :) Majoitumme Begurissa eli siellä Barcelonan lähellä koilisessa. On kyllä aivan ihana lähteä ja lämpöasteetkin lupaavat hyvää! Kiitos Sini ja kivaa viikonloppua sinne! :)

 5. Mullakin noi mustat Roshet tai vaihtoehtoisesti Air Max Theat ostoslistalla, ja myös mustat balleriinat! Kohta kun kesätyöt alkavat, pääsen minäkin vihdoin shoppailemaan, tosin sitten taidan jo suoraan rakentaa vaan kesägarderoobia.. kevätvaatteet on mennyttä jo silloin ;(

  Ai että, ihanaa reissua poikaystävän kanssa! Toivottavasti kelit tosiaan suosivat ja nautitte lomasta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *