Trench Coat & Khaki Green

Asuja toivottiin, joten täältä pesee – ensimmäistä kevätasua trenssitakin kanssa! Tällaista päätyi ylleni yliopistolle jo tuossa aiemmin, mutta kuvat napattiin ajan salliessa jälkikäteen vasta eilen. Tovi sitten pärjäsi vielä trenssitakilla, mutta nyt on täytynyt taas kaivaa lämpimämpää päälle, kiitos pienoisen takatalven. Onneksi näihin kuviin sattui lumeton katu ja vielä ihana auringonpaiste!

Asusta löytyy niin vanhoja kuin uusiakin suosikkeja. Trenssitakki on viime syksyn hankintoja, tämä jämäkkä ja ryhdikäs takki oli kiva ottaa taas esiin talviteloilta. Farkut taas ovat uunituore löytöni Zarasta, nyt on kyllä kiintiö täynnä tältä saralta, mutta tämän sävyisiä tuleekin käytettyä keväällä eniten. Olen monesti maininnut etsineeni vastaavia täällä useissa asuissa näkyneiden jo rähjääntyneiden farkkujen tilalle, ja nyt tärppäsi. Vinkkinä siis teillekin, jotka olette ihastelleet farkkuja asuissani! Nämä ovat lähes prikulleen samanlaiset aina sävystä kulutuksiin kuin vanhat, mutta housujen reiät ovat (vielä) maltilliset ;) Puserokin on uutukainen, pastellisävyjen lisäksi khakivihreä miellyttää kovasti juuri nyt silmääni!

Trench coat / Zara
Shirt / H&M
Scarf / Acne
Jeans / Zara
Bag / Louis Vuitton
Shoes / Depeche
Watch / Michael Kors
Sunnies / Ray-Ban* (giveaway)

Eilen olikin viimeinen varsinainen koulupäivä tältä viikolta ja saimme erään ryhmätyön pakettiin. Huomenna on sitten vielä talousmatikan toinen välikoe, johon pitäisi malttaa vähän rutistaa. Sen jälkeen starttaa nimittäin odotettu LOMA! Sunnuntaina otamme nokan viikoksi kohti Espanjaa, pieni hengähdys tekee todella hyvää :) Pian päästään siis toivottavasti vähän keväisempiin asuihin!

PS. Lexingtonin arvonta on nyt suoritettu ja onnetar suosi tällä kertaa nimimerkkiä Nonnuska! Kiitos hurjasti kaikille arvontaan osallistujille, teitä olikin taas ihan ennätysmäärä!!

Here’s the very first spring outfit with the classic trench coat. This one’s bought already last fall, but I was happy to be able to wear it again after all the winter coats. This time I paired with a few of my current favourites for a day at the uni – new denim blue jeans from Zara and a khaki green shirt from H&M. I love all the spring pastel colours at the moment, but khaki green is definitely another favourite of mine.

Yesterday I had my last day at the uni for this week, I only have one maths exam tomorrow. After that, it’s finally time for holiday! On Sunday we’ll hop on a plane and travel to Spain to spend a relaxing week there. I can’t wait, it’s going to do so good after all the studying this spring. But before that, let’s do some maths ;)

*mainoslinkki / commercial link

8 thoughts on “Trench Coat & Khaki Green

 1. Aivan ihana asu! :-) onko noi sun clubmasterit 49mm vai 51mm? Oon pohtinut noiden tilaamista, mutta en tiiä, kumman koon valitsisin :D

  1. Kiitos Sanni! Clubmasterit ovat kokoa Large eli 51 mm :) Mietin itsekin pitkään kokoa ja pelkäsin näiden olevan liian suuret, mutta ovatkin juuri passelit!

  1. Kiitos paljon kehuista! :) Termari on Stockalta ostettu, Bodum muistaakseni merkki. Kulkee hyvin aamukahvit mukaan kiireisinä ja torkutettuina aamuina!

 2. Tosi kivat nuo farkut kyllä! Toivottavasti kevät-lämpötilat palaavat pian, täällä tampereellakin on niin hurjan kylmä pohjois-tuuli, että talvitakki se on päällä ollut koko viikon:(

  1. Ne olivat kyllä kiva löytö! Ja sanopa muuta, tuuli on kova täälläkin, vaikka aurinkoa on sentään näkynyt viime päivinä :/

 3. To do -listani lyheni juuri:
  Huomaa, että Jonnalla on sama Bodumin tea brewer kuin itselläsi -tick! :)

  Se on ihana, eikö vain!

  En ole aikaisemmin ajatellut, että tuon sävyinen vihreä olisi keväinen, mutta sinun päälläsi se nyt kovasti siltä näyttää! :)

  Oletko muuten törmännyt missään sinisiin (huopa)hattuihin? Omistan tämän https://www.pinterest.com/pin/502573639639773315/ takin ja yhtäkkiä it hit me: en voi parittaa sitä pipon tai myssyn kanssa vaan hattu se olla pitää…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *