Holiday Mood

Postauksen tullessa ulos liitelemme jo jossain korkealla kohti Barcelonaa – me ollaan nyt lomalla!! Barcelonasta otamme suunnan kohti Beguria, jossa majoitumme seuraavan viikon ajan. Tiedossa ennen kaikkea rentoutumista, joka tulee niin tarpeeseen rankan opiskeluiden parissa painetun kevään jälkeen. Toiveena olisi myös käydä jossakin viinitilalla, syödä hyvin, sekä ehtiä nähdä myös vähän Barcelonaa. Voi pojat tästä tulee ihana reissu!

Toivottavasti reissussa on bikineille ja aurinkolaseille tarvetta, ainakin säätiedotukset lupaavat reilua pariakymppiä. Koneeseen taas on tarpeen ottaa muhkea huivi lämmikkeeksi – kiitos tästä ihanasta yksilöstä Balmuirille! Virittäydyin eilen jo lomatunnelmaan suihkimalla kokeiluun saamaani Escadan uutta kesätuoksua – lomafiilis taattu tällä makealla ja raikkaalla tuoksulla ;)

Jonkin verran olen ajastanut juttuja viikolle, mutta ehkä ehdin myös piipahtaa täällä reaaliajassakin. Oikein ihanaa viikonlopun jatkoa teille! :)

We’re on a holiday now!! When this post is out we’re already on an airplaine heading to Barcelona. We’ll be spending one relaxing week in Begur near to Barcelona! I’m so excited about this :) I’ve scheduled a few posts for the week, but I’ll also have my laptop with me, so maybe I’ll come and write something live as well. Hope you all have a lovely Sunday! :)

20 thoughts on “Holiday Mood

  1. Ihanaa ja rentouttavaa lomaa! Postauksia (ja etenkin kuvia!) Espanjasta odotellessa. ;)

    1. Kiitos Tanja! Niin ihana rentoutua täällä :) Toivottavasti saan pian kuviakin tänne, netti vaan ei ole kovin hyvä, mutta ehkä tällä saisi jotain postattua! Instagram päivittyy aina sillointällöin ;)

  2. Ihanaa lomaa! Barcelonassa on jo varmaan lämmin :) otan itse suunnan kohti Roomaa pääsiäisenä, en malttaisi odottaa!

    1. Täällä oli tänään auringossa varmaan +25, mutta nyt taitaa vähän viiletä.. Rooma kuulostaa myös aivan ihanalta, oih! Ihanaa reissua :)

  3. Heippa Jonna, vieraillessamme viime kesänä Barcelonassa kävimme visiitillä Freixenetin viinitilalla Saint Sadurni d’anoian kylässä Barcelonan lähellä. Vierailu oli ohjattu, mutta aivan mainio. Vierailu piti varata kätevästi tilan nettisivuilta, ryhmä oli sopivan pieni ja opas erinomainen. Paikanpäälle pääsi kätevästi paikallisjunalla kaupungista, kaunis tehdasrakennus sijaitsi aivan kylän juna aseman lähistöllä. Suosittelen ehdottomast paikkaa!

    1. Heippa Kati, kiitos paljon vinkistä! Majoitumme tosiaan jonkin matkan päässä Barcelonasta, joten täytyy katsoa missä tuo sijoittuu :) Kuulostaa kyllä ihanalta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *