Sporty

Tänä keväänä sporttivibat ovat ehdottomasti sallittuja pukeutumisessa. Hiljalleen minäkin olen ottanut koko ajan enemmän ja enemmän sporttityyliä mukaan omaan pukeutumiseeni! Uusimpana tämä Ginatricotin tämän hetkisestä mallistosta saatu vähän bomberhenkinen pitkä takki, jossa ihastuin jämäkkään materiaaliin sekä tummansinisen ja kullan raikkaaseen yhdistelmään. Tässä asussa yhdistin sen arkiasuun rennosti kollarin ja farkkujen kera, mutta tämä menisi vallan hyvin myös ihan juoksutrikoiden kanssa vaikka sunnuntaisella päiväkävelyllä. Mitäs pidätte? :)

Coat / Ginatricot (giveaway)
Sweatshirt / Lexington
Scarf / Becksöndergaard
Jeans / Zara
Bag / Mulberry
Sneakers / Nike

Sunnies / Ray-Ban (giveaway)

Sporty vibes are definitly one of the biggest trends of this spring! At first it didn’t feel like something I would wear, but after falling in love with my city sneakers I’m so excited about this! Here’s another sporty look with my new navy blue coat from Ginatricot, I really like how it’s sporty and classic at the same time, so it’s easy to wear with different kind of outfits. What do you think of it? :)

15 thoughts on “Sporty

 1. Jälleen kerran kyllä niin onnistunut yhdistelmä! Kuten mainitsitkin, tuo takki taipuu kyllä useampaan erilaiseen tyyliin. Heh ainiin, kiitos täältä saamani inspiraation, nyt odottelen Zalandon varastojen täydennystä jotta saisin oman parini noista Roshe runeista ;)
  Nautihan siellä Espanjan lämmössä, täällä painitaan pääsykoekirjojen parissa!

  1. Kiitos Jenni – kiva jos iski! Ja hei mahtavaa, kokovahtia vaan päälle Rosheista, toivottavasti tulee pian täydennystä :) Hurjasti tsemppiä pääsykoekirjojen keskelle!

 2. Moikka! Olen etsinyt juurikin rennompaa takkia jostain tuulitakin ja kevytuntuvatakin välistä, olisko tässä juuri se etsimäni takki..? Millainen takin materiaali on? Kestääkö se yhtään tuulta/vettä? Näyttää ihan superihanalta, täytyypä kirmata heti huomenna (palkkapäivä jes!) suoraan GinaTricotiin :)
  Kiitos muutenkin inspiroivasta mutta silti kovin samaistuttavasta blogistasi <3

  1. Heippa Emma! Olen käyttänyt tuota vasta aika lämpiminä päivinä, mutta ei tuo kovin tuulenpitävä kyllä minusta ole. Matsku on sellaista ihanan jämäkkää, takki on saanut paljon kehuja muilta :)

   Kiitos itsellesi – miten ihanasti sanottu tuo inspiroiva ja samaistuttava! Tuli niin hyvä mieli tästä :)

 3. Onpa ajankohtainen asu itselleni kun juuri sain lahjaksi Rosherunit (mustat kylläkin) ja tänään pääsin ekaa kertaa käyttämään uusia Clubmastereitani :D

   1. Olen vähän ihmeissäni, sillä varsinaisia kaupallisia postauksia (eli yhteistyömerkittyjä) on blogissa varsin vähän – yleensä korkeintaan kerran viikossa ja joskus useampikin viikko ilman.

    Tarkoitatteko sitä, että tuote on saatu, kuten tässä postauksessa? Harmillista jos se haittaa, sillä kukaan ei velvoita minua näitä tuotteita täällä esittelemään, eikä postaus ole tehty yhteistyön lähtökohdista. Olisi siis kiva, jos tarkentaisitte ajatuksianne, niin ymmärrän paremmin :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *