Sunday Mood (& studying…)

Huomenta – tai no tässä vaiheessa lähestytään kyllä jo iltapäivää! Täällä ollaan palattu Tampereelta ja Hämeenkadun Approjen vietosta, kyllä olikin hauska reissu. Ei voi kuin todeta, että on meillä Vaasassa ihan huikea porukka :) Ja aiemminkin kehumastani yhteishengestä sitten, siellä me koko konkkaronkka lauloimme karaokea ja aika monta biisiä vedettiinkin! Taisi Vaasa aiheuttaa hieman pahennusta, hih. Kaiken kaikkiaan hulvaton reissu siis – terkkuja muuten tervehtimään tulleelle lukijallekin! Oliko muita kanssa-approilijoita ruudun takana?

Nyt nautin ihan vain kotona olon rauhasta ja siitä, että hetkeen ei tarvitse reissata yhtään mihinkään. Joudun jättämään ensi viikon Elle Style Awardsitkin sittenkin väliin, sillä muuten yksi tentti olisi jäänyt välistä ja seuraavan lukuajasta taas en mitenkään pysty tinkimään. Tosi kurjaa, mutta tuleehan noita kekkereitä! Tentit tosiaankin painavat nyt päälle ja paniikki on aikamoinen, mutta parin viikon päästä saa taas hengähtää. Olen onneksi ehtinyt tehdä teille vähän jotain jemmaan ja muun muassa syystakkipostausta tulossa, samoin kurkistusta epäonnistuneiden asukuvien taakse ;)

Pian tilastotieteen kimppuun, ei ole sitten minun alaani ei yhtään, joten saa nähdä mitä tentistä tulee… Eikun uuden kahvisatsin keittoon siis – ihanaa sunnuntain jatkoa juuri sinulle sinne ruudun taakse!

20 thoughts on “Sunday Mood (& studying…)

 1. Hei Jonna! Aivan ihania kuvia jälleen kerran ;) eikös Tampere olekin ihana kaupunki?? Olen itsekin sieltä kotoisin, mutta asun toisella paikkakunnalla nyt opiskeluiden vuoksi :) Täällä kanssa hörpitään itse tekoista chailattea kynttilän valossa, pitäisi myös hyökätä koulujuttujen kimppuun.. Tenttiä pukkaa :/

  Rauhallista sunnuntain jatkoa !

 2. Heeiii selailin sun blogia ja kuvia ja oot upeen näkönen ja olonen kaikinpuolin! :)
  Kuinka usein harrastat liikuntaa ja millaista? Millainen sun ruokavalio on, mitä aterioita esim sun perus päivään sisältyy ja millasta ruokaa syöt, kuinka usein herkuttelet? Ois itekkin kiva päästä noin hyvään kuntoon, joten kiitos jos vastaat jotain. Ihailen sua!

 3. Seurusteletko vielä sen pojan kanssa joka oli vaihto-oppilaana tmv. Englannissa(?) ?:)

 4. Voisitko tehdä how to wear a hat kollaasin? Saman tyypoisen minkä teit esim. Haalarista, kiitos :)

 5. Heippa taas ihana! Kiitoksia :) Ja voi kyllä – olen ihan tykästynyt Tampereeseen! Rempseä ja huoleton ilmapiiri ja paljon kivoja paikkoja. Oih, kuulostaa ihanalta rentoiluhetkeltä, sellaisia tarvitseekin kouluhommien väliin. Tsemppiä sinnekin tenttien pariin! :)

 6. Voi kiitos, miten kauniisti sanottu! Tällä hetkellä käyn salilla 3-4 kertaa viikossa vähän aina ajasta riippuen, olen kuitenkin innostunut liikunnasta vasta nyt kuluneen puolen vuoden aikana, olen aina ollut suht hoikka geenien myötä. Ruokavalioni pyrin pitämään ihan perusterveellisenä, syön lihaa ja kalaa ja paljon kasviksia ja hedelmiä, ihan sellaista tavallista siis! Aamupalan lisäksi syön pari suurempaa ateriaa joista toisen yleensä yliopistolla, lisäksi välipalan ja iltapalan. En ole kovinkaan ehdoton herkuttelun suhteen, jos suklaata tekee mieli niin sallin sen kyllä itselleni, kunhan herkuttelee kuitenkin kohtuudella :)

 7. Esim. tästä huomaa hyvin sen, kuinka blogi kertoo vain pienen osan kirjoittajansa elämästä (jos niin kirjoittaja haluaa) eikä kenenkään elämä ole aina yhtä täydellistä ja ihanaa, kuin blogista kuvan saisi! Sinäkin olet eron läpikäynyt kaikessa hiljausiidessa, mitään ei olisi voinut päätellä täältäpäin! :) Onnea uudesta rakkaudesta ;) <3

 8. Oi kuinka sulla onkaan ollut ihanan näköinen aamupalahetki! Oikein paljon tsemppiä Jonna tenttiurakkaan. Ja kiitos todella huolella ja kauniisti toteutetusta blogistasi :)

  Lukijasi Hanna

 9. Jonna kyllä kertoi erosta blogissa jo loppukesästä :) en tiedä ylitulkitsenko, mutta koin anonyymin viestin kevyesti vittuilevana…

 10. Tottahan se on, ettei kenenkään elämä ole täydellistä, yhtä lailla minullakin on omat murheeni kuin muillakin! Olen kuitenkin aina pitänyt yksityiselämäni erillään blogista ja etenkin parisuhdeasiat, jotka koskevat itseni lisäksi myös toista ihmistä, joten olisi kohtuutonta lähteä asioita ruotimaan. Ja tosiaan, en tiedä missä sävyssä viesti oli kirjoitettu, mutta kerroin täälläkin elokuussa eronneeni kesällä :) Kiitos onnitteluista – asioilla on aina tapana järjestyä!

 11. Voi kiitos Hanna itsellesi tsempeistä sekä eritoten hurjan ihanasta palautteesta! Tällaisen saaminen lämmittää aina niin paljon mieltä :)

 12. Tsemppiä tentteihin. Itselläkin amkin tenttiviikko edessä, meillä opiskellaan liiketaloudessa tilastollisia menetelmiä – hitsi miten käsittämättömän vaikea aine vaan! Nyt vaan lukee ja lukee ;)

 13. Ouch, tsemppejä sinnekin tenttien pariin! En tajua mikä noissa tilastojutuissa onkin niin ylitsepääsemättömän vaikeaa, mutta lohduttavaa kuulla että on se sitä muillekin.. :D

 14. Aijaa, multa olikin sitten kokonaan mennyt tämä tieto ohi!! Ja ei todellakaan ollut mikään vittuileva viesti?! :D Miten tosta vois edes saada semmosen kuvan?? Ehkä tää kirjottamalla itseni ilmaisu ei näköjään oo ollenkaan mun juttu kun noin väärin tulkitaan ystävällinen viesti…

 15. Niin se menee, ettei kenellekään voi toivoa onnea (varsinkaan tuntemattomalle ihmiselle ja netissä) ilman että sitä tulkittaisiin vittuiluksi. Paitsi jos sattuu olemaan itsekin bloggaaja, koska silloin on melkein velvoite kommentoida, kuinka kaikki kaikilla muruilla on niin tajuttoman ihanaa ja upeeta. Jos on vain “tavallinen” ihminen ilman blogia, niin hänenhän kuuluu olla ainoastaan kateellinen. Varsinkin jos kirjoitat anonyymisti kommenttisi, niin eihän ne voi olla muuta kuin negatiivisia asioita, tai vaihtoehtoisesti vittuilua.

  Tämä siis toiselle anonyymille :)

 16. Anonyymi 11.07: Ei ihme jos mennyt ohi, sitä tuli mainittua vain yhdessä postauksessa :) Ja netissä voi helposti saada väärän kuvan, etenkin jos rupeaa liikaa tulkitsemaan rivien välistä. Viestissäsi oli fiksuun sävyyn kirjoitettuja pointteja siitä, miten blogi on oikeasti vain pieni pintaraapaisu kirjoittajan elämästä :)

  Anonyymi 11.30: Minulle ei tulisi mieleenkään jaotella lukijoitani “blogillisiksi” ja “vain tavallisiksi” – kaikki kommentit ovat minulle yhtä lailla yhtä arvokkaita oli kirjoittajalla sitten profiilia tai ei. Netissä kuka tahansa voi tulla helposti väärin ymmärretyksi pelkän tekstin perusteella ilman eleitä ja ilmeitä ja tässä sellainen erhe tapahtui, tuskin kys. anonyymi sillä mitään pahaa tai yleistävää tarkoitti :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *