Ihmenaamio

Tovi sitten kyselin teiltä arvontapostauksessa parhaita kauneusvinkkejänne. Monien vastauksissa tuli esiin sisäisestä kauneudesta huolehtiminen aina veden juonnista riittävään liikuntaan, mutta myös eräs tietty tuote sai useamman kertaa aivan erityismaininnan. Kysehän on tietysti paljon palstatilaa saaneesta Glamglow-naamiosta, joka on etenkin rapakon toisella puolella saavuttanut oikein kulttituotteen tittelin. Tuote tuntuu tehneen taikoja myös monien teistä kasvoille, joten kaikkien lehtijuttujen lisäksi teidän suosittelunne saivat minut kiinnostumaan. Paloin halusta päästä kokeilemaan, what’s all the fuss about ja suureksi ilokseni sainkin naamion testattavakseni

Minä sain kokeiltavakseni juuri tämän alkuperäisen, yleelliseen mustaan purnukkaan kätketyn Youthmud-naamion. Näin syksyllä iho tuntuu olevan kovin eloton ja lisähehkua kaipaava, joten tämä tuli tosiaankin oikeaan osoitteeseen! Tutustuin puteliin suurella mielenkiinnolla, mutta kuitenkin pienellä skeptisyydellä – mikä tässä nyt voi olla niin ihmeellistä? Tuote on markkinoitu suurin Hollywood-elkein suunnattuna juuri maailmantähdille, joiden on oltava hehkuvina kameroiden edessä punaisella matolla, joten epäilin lieneekö tämä vain huuhaata. Youthmud lupaa puhdistavan ja kuorivan ihoa sekä kirkastavan sitä tehokkaasti, vaikuttavina ainesosina muun muassa E-vitamiinia tehokkaammaksi povattu Teaoxi-yhdiste, kamomilla sekä laventeli.

Olin lukenut, kuinka naamion vaikutuksen kuuluukin tuntua iholla, joten en säikähtänyt kipristelyä. Olen antanut sen vaikuttaa reilun viisi minuuttia, joka tuntuu olevan riittävä herkälle iholleni. Tosiaan, olisin odottanut ihoni heloittavan punakkana naamion jälkeen, mutta ihoni on ollut heti kasvoilta huuhtomisen jälkeen jopa yllättävän tasainen! Ja kyllä – kaikkien muiden kokemuksiin yhtyen oli ihoni kuulas ja hehkuva ;)

Ainoana miinuksena on tuotteen suolainen hinta (49,90€ – saatavilla mm. Stockmanneilta), mutta toisaalta tällaista luksusta onkin mukavampi säästää tilaisuuksiin, jolloin iho kaipaa aivan erityistä hehkua. Löytyykö sieltä Glamglown nimeen vannovia, tai oletteko jo testanneet tätä ihmenaamiota? :)

14 thoughts on “Ihmenaamio

 1. Huomenta suloinen Jonna! Kuulostaa mielenkiintoiselta tuotteelta, mutta tosiaan melko suolainen hinta…. tosin varmasti kestää pitkään.

  Postaustoiveena esittäisin, että miten hoidat kynsiäsi. Sinulla on todella kauniit ja vahvan näköiset kynnet ja kovasti toivoisin josko ehtisit jossain vaiheessa ihan vaihe vaiheelta kuvaamaan (videokuvaus?) miten hoidat kätesi, montako lakkakerrosta, kynsinauhat jne…

  Kiitos kovasti jo etukäteen:)

 2. Aww, samaa naamiota hypetellään täälläkin! Täytyy sanoa, että kun ensimmäisen kerran pesin naamion kasvoiltani, en voinut kuin henkäistä ihastuksesta :) Odotukset oli sitten tosi kovat kun ostin saman sarjan Supermud-naamion, jonka ajattelin sopivan paremmin ihoni tarpeisiin. Mutta tulos jäi mielestäni paljon laimeammaksi… Täytynee pitäytyä siis juurikin tuossa Youthmudissa!

 3. Muistan hämärästi kuulleeni tästä aiemmin, mutta sen tarkemmin en ole tutustunut. Ehkä nyt viimeistään pitäisi. Mun iho tarvitsisi jotain taikoja, koska stressi ja kiire näkyy siinä tällä hetkellä. Ehkä uskaltaisin sijoittaa tähän.. :)

 4. Heippa Johanna! Kiitos paljon postaustoiveesta, olisipa tosiaankin hauska idea toteuttaa tuo videolla.. Siihen tosin tarvitsisin hieman kuvausapua, joten katsotaan kuinka käy :) Tässä kuitenkin linkki viime vuonna tekemääni postaukseen, jossa muutama kikkakolmonen vahvoihin kynsiin, http://jonnamaista.blogspot.fi/2013/02/kynnet-kuntoon.html.

  Toivottavasti tuosta olisi sinullekin apua! Ihanaa lauantain jatkoa sinne :)

 5. Se on kumma, miten tuo tosiaan onnistuu saamaan ihon hehkumaan! Minuakin kiinnostaisi kokeilla kosteuttavampaa sisarta Thirstymudia, mutta ehkäpä tämä aito ja alkuperäinen on sitten se paras vaihtoehto..

  Ihana muuten bongata nimimerkkisi täällä pitkästä aikaa! :) Kivaa viikonlopun jatkoa!

 6. Kannattaa kokeilla, niin kovasti tätä on kehuttu :) Voi kiitos itsellesi – ihana kun olet siellä ruudun takana!

 7. Heips vielä ja kiitos tuosta linkistä. Siinähän nuo tuli vallan mainiosti ja erittäin seikkaperäisesti tietoa tällaiselle aloittelijalle, joka vasta vanhemmilla päivillään on hurahtanut kynsijuttuihin :)
  Tsemppiä tentteihin ja lukuintoa :)

 8. Hei mahtava juttu! Eikun kynsienkasvatus-puuhiin sitten vain, toivottavasti noista on apua :) Kiitos tsempeistä ja rentouttavaa sunnuntaita!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *