Burgundy Blazer

Viininpunainen jaksaa ihastuttaa vuodesta toiseen ja hyvä niin, sillä tälle Zarasta muutama syksy sitten ostamalleni bleiserille on tullut paljon käyttöä. Tämä kuuluu niihin vaatekappaleisiin, joiden kohdalla mietin kaupassa tovin jos toisenkin epäillen, kyllästyykö tähän heti sesongin jälkeen. Tai siis, heti selätettyäni ensimmäisen sopiiko tämä sävy minulle– epäilyni. Kyllästymisen vaaraa ei ole ollut – kaivan bleiserin esiin joka syksy yhtä innoissani!

Viimeksi esittelin teille tavanomaista yliopistoasuani, joka koostuu useimmiten jostain rennosta neuleesta. Neuleiden ohella kaipaan joskus hieman skarpimpaa ilmettä, jolloin bleiseri on hyvä vaihtoehto, ja niitähän minulta löytyy. Jakku niskassa en jaksaisi pönöttää pitkää päivää kirjastolla, mutta viime maanantain kaltaisena parin luennon päivänä bleikkuasu on kivaa vaihtelua. Teepparin ostin Karisman alelaarista tovi sitten, mutta tuo pirulainen – jo valmiiksi lyhkäisempää mallia ollut yksilö meni ja kutistui vielä hieman lisää pesussa. Tätä muille valitellessani minulle todettiin viileästi, että peset ne väärin. Ja katinkontit, tuhahdin. Samana päivänä kaivoin kuitenkin pesukoneesta esiin alusvaatteita, jotka olivat mystisesti vaihtaneet väriään pesun aikana, kas…

Kuvat: Essie’s

Trench coat / Zara
Blazer / Zara
T-shirt / Tiger of Sweden
Scarf / Gant
Pants / Mango
Shoes / Depeche
Bag / Mulberry

Muuten tämä yksinkertainen asu koostuikin monista joka päivän suosikeista, kuten Mulberryn Del Rey-laukusta ja viime vuonna Nilsonista ostamistani Depechen mainioista arkinilkkureista. Eilisen kiharat taas kiepautin ihan vain rennosti ponihännälle, kuten useimpina päivinä. Huomisen asu onkin jotain ihan erilaista, nimittäin pitkästä aikaa vedetään kirkkaanpunaiset haalarit jalkaan ja lähdetään Tampereelle approilemaan!

38 thoughts on “Burgundy Blazer

 1. Oi, ihanan syksyisiä asukuvia! :) Tuommoisen bleiserin kelpuuttaisin myös samantien, väri on ihan yksi lemppareista. Kivat noi nilkkurit myös!

 2. Ihanat syysvärit ja superkiva kokonaisuus :)! Ja nuo nilkkurit on täydelliset, juuri tuollaiset pitäisi itsellekin jostain metsästää…

 3. Sopii hyvin syksyyn tuo bleiseri, ihana! :) Upea syksyn väriloisto kuvissa. Blogisi on kyllä aina päivän piristys!

 4. Voi kuinka kiva ja toimiva syksyinen asu! Itsekkin vannon bleiserien nimeen, tuovat juuri sellaista ruhdikkyyttä asuihin ja antavat nimenomaan skarpimpaa ilmettä :) vielä pitää sanoa että näytätte todella hyvältä parilta poikaystäväsi kanssa Instagram kuvien perusteella. Olen tosi iloinen puolestasi :)

  T: Iida

 5. Tosi kiva asu jälleen kerran! Osaat kyllä jotenkin ton klassisen tyylin rennolla twistillä :) Ja vitsit, miten kauniilta siellä Suomessa näyttää. Harmi, että toi aika vuodesta kestää vaan pari hassua viikkoa ja sitten alkaakin se loputtomalta tuntuva pimeys…

 6. Voi että oon yrittänyt koko syksyn metsätää tuon kyseisen väristä blesiriä itselleni koko syksyn ja tottakai kuvittelin että Zarastahan sen löydän kun muistin tämän sun mutta toisin kävi. Nyt siellä näytti olevan lähes kaikki vihreää :D täytyy siis jatkaa vaan etsintöjä piemmällä aikavälillä kyllä se odotus sitten palkitaan kun oikea kohdalle osuu ;) Tervetuloa taas Tampereelle täällä sataa vettä ja on todella kylmä!

 7. Empiminen bleiserin kohdalla oli turhaa, se sopii kuin nakutettu! (Tai siis toki on hyvä aina miettiä ennen kuin ostaa, mutta you got my point. ;)) Jotkut haikailevat jo kesää, mutta minä kyllä sanon, että syksy on myös ihanaa aikaa -nämä sun kuvat jos mitkä sen todistavat! Kaunis letti!

 8. On kyllä kerrassaan kaunis asu taas kerran, ja aina niin hurmaavan kaunis ja tyylikäs, aurinkoinen ja säteilevä nainen!

  Kuulehan, noista housuista haluaisin hieman kysyä. Ainakin kuvista katsottuna noiden Mangon housujen pinta näyttää hieman enemmän hmmm…”liukkaammalta”, “wet look -maisemmalta”, “vahaisemmalta” (apua, mikä se sana on…hih) kuin H&M:n vastaavissa, täällä sinullakin nähdyissä, mutta onko se? Itsellänikin on ne H&M:n housut eivätkä ne oikein minulle istu ja melko pian käytössä muodostuvat rumat polvipussit. Lisäksi kaipaisin hieman enemmän sitä pinnoitetta pöksyihin.

  Voisitko vähän kertoilla millaiset nuo Mangon housut ovat käytössä? Näyttävät kyllä älyttömän hyviltä ainakin kuvissa! Onlyn vastaaviakin olen hieman katsellut, voisi ainakin malliltaan passata minulle paremmin kuin H&M:n.

  Kiitos!

  -Sari

 9. Kaunis simppeli asukokonaisuus! Ja ihan parhaat tosiaan nuo Mangon mustat farkut, itselläni ovat olleet suosikkipantsit jo pitemmän aikaa :)
  Mutta mielestäni tuon bleiserin väri ei ehkä ole paras mahdollinen sinulle. Mutta rohkea olet kun uskallat kokeilla eri värejä, oma garderobini kun koostuu tummansinistä, harmaasta, nudesta, valkoisesta ja mustasta :)

 10. Kiitos Rosita, ehdittiinpäs taltioimaan tuo kaunis ruska vielä kuviin :) Nilkkureilla on tullut talsittua monet syyspäivät, onneksi nuo ostin vuosi sitten!

 11. Thank you Natali :) All that magic is almost gone here and the leaves have already fallen, you've gotta make the most of it now!

 12. Kiva jos pidit! Bleiserillä saa kyllä helposti skarpattua kokonaisuuden ja ne sopivat niin moneen menoon. Voi että, kauniisti sanottu! Ihana kuulla, kuinka voi olla onnellinen toisen, kuitenkin tuntemattoman ihmisen puolesta :) Kiitos Iida<3

 13. Kiitos Taru – kivasti sanottu :) Täällä on tosiaankin ollut hurjan kaunis syksy, mutta pikkuhiljaa ne lehdet alkavat jo putoilla puista ja pimeys tekee tuloaan..

 14. No voihan! Tämä omani on tosiaan jo useamman vuoden vanha.. Toivottavasti sinulla vielä tärppää bleiserin kanssa! Nyt on taas kotiuduttu Tampereelta ja olihan siellä vähän harmaata ja sateista, mutta ei onneksi niin kylmä kuin täällä Vaasassa :)

 15. Nojoo, ehkä on parempi olla hieman empivämpää sorttia kuin sitten jotain muuta ;) Ja onhan tämä syksy vaan ihanaa aikaa, kumpa vain kestäisi tämä kaunis ruskan vaihe pidempään! Ihanaa viikonlopun jatkoa sinne :)

 16. Heippa Sari! Kiitos kovin kauniista sanoistasi :) Housuista sitten, nämä ovat tosiaankin huomattavasti enemmän “wet lookit” kuin H&M:n vastaavat pöksyt, jotka myös minullakin löystyivät todella nopeasti. Näitä olen käyttänyt todella paljon ja tainnut ainakin kerran pestäkin, mutta vahapinta on ainakin vielä säilynyt hyvänä. Ehdoton peukku siis näille Mangon versioille! :)

 17. Kiitos kovasti! Nuo Mangon pöksyt ovat kyllä ihan mahtavat, ihan tekisi mieli hamstrata toiset jemmaan, jos näille vaikka jotain tapahtuisi.. :D Ja kiitos myös rehellisestä mielipiteestä – parhaiten kyllä viihdynkin juuri noissa mainitsemissasi neutraaleissa sävyissä, mutta viininpunainen kuuluu kyllä suosikkeihini näin syksyllä :)

 18. Kiitos Satu! Ehdittiinpäs vielä kuvaamaan ruskan keskelle, pian tuo väriloisto onkin pelkkä muisto vain.

 19. Kiitos Hanna! Ja voi kyllä, pian ovat lehdetkin tippuneet puista, joten pitkällä syksyssä mennään jo :) PS, kiva nähdä uusia naamoja täällä kommenttiboksissa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *