Lately

Hei nuppuset! Täällä ollaan viikonlopun hiljaisuuden ja kulissien takana tapahtuneen tohinan jälkeen. Reissasin taas Helsinkiin ja kone pysyi viikonlopun ajan visusti kiinni junamatkaa lukuunottamatta – sekin kului sen samaisen harmaita hiuksia aiheuttavan esseen parissa. Viikonloppu olikin ihana ja se piti sisällään lounastamista sekä kahvittelua kaupungilla, dinneriä vanhempieni luona sekä eräät ristiäiset. Eilen palattiin sitten nuutuneina myöhään illalla Vaasaan ja tänään olen viettänyt päiväni yliopistolla luennoilla sekä kotona esseen parissa puurtaen. Sitä nautinnon määrää, kun saa ruksia to do- listalta tehdyn homman yli – ah! Nyt on siis työ palautusta vaille valmis, masu täynnä lohturuuaksi tekemäni avokadopastaa ja kohta suuntaan vielä iltasalille puhisemaan ressiä pois.


Instagram @jonksteri

Seuraavina viikkoina blogissa on varmasti hieman hiljaisempaa päälle painavien kouluhommien ja tenttien myötä, mutta enhän minä täältä malta koskaan kovin kauaa poissa pysyä ;) Kuten aiemmin todettua, tällaisiin kevyisiin asioihin keskittyminen on loistavaa vastapainoa kiireiseen arkeen! Tällä viikolla koitamme ystäväni kanssa kuitenkin ehtiä vielä asukuvaamaan tuonne ruskan keskelle, täytyy nauttia tästä värikkäästä alkusyksystä vielä kun voi.

Tällainen pikainen kuulumistulva tällä kertaa, toivottavasti ensi kerralla paremmalla ajalla! Nyt värikäs treenitoppi ylle ja lenkkarit jalkaan, niin saa tähänkin harmaaseen maanantaihin vähän energiaa. Ihanaa viikon alkua kaikille :)

8 thoughts on “Lately

  1. To do-listan pieneneminen on juhlan arvoista! :) Itsekin olen sitä listaa lyhentänyt viettämällä tämän kolean syksyisen maanantain visusti neljän seinän sisällä koulujuttuja työstäen. Loppuviikolla annan kalenterissa hyvällä omallatunnolla tilaa kavereille ja liikunnalle (onpa siellä merkintä Skifferkin…), opiskelua toki unohtamatta!
    Ja oi joi, miten hyvännäköinen pari instan puolella! Ihan tuli hymy itsellekin huulille, kun näytätte niin onnellisilta! :)

  2. Eiköhän tässä ehdi bloggailla koulujuttujen ohellakin, mutta hieman hitaammalla tahdilla :) Kiitos ihanista sanoistasi ja tietysti siitä, että jaksat aina niin usein ilahduttaa minua kommenteillasi!

  3. No se on, fanfaarien arvoinen paikka aina kun saa ruksata kohdan yli! Kuulostaa hyvältä – sitä jaksaa pakertaa kun on jotain mitä odottaa :) Kuola valui pelkästä Skifferin ajattelusta, sinne on kyllä päästävä taas pian! Nautiskelethan minunkin puolestani ;)

    Ja voi juku miten ihanasti sanottu, kiitos <3

  4. Mistä tuo vasen alakulma, camel-värinen neule, on peräisin :)? Olet aina niin tyylikäs <3 Kiitos blogista ja ihanaa syksyä sinulle :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *