Huulimeikkien suosikit

On tämä blogi vaan täydellistä vastapainoa ja juuri tarvittava ripaus hömpänpömppää arkeen. Eilen koko päivän erään päänvaivaa aiheuttavan esseen kanssa tapeltuani oli illalla ihana uppoutua näihin vaaleanpunaisiin, hempeisiin tunnelmiin. Joskus minulla on kyllä vaikeus pysyä poissa blogista silloin, kun to do-listalla olisi ihan jotain muuta kuin postauksen tekemistä. Eilen lupasinkin itselleni, etten koskekaan tänne ennen kuin olen saanut vähintään tavoitemääräni kirjoitettua ;)

Nyt kuitenkin niihin hömppätunnelmiin. Olen pitkään kaavaillut postausta huulimeikeistäni ja Jenninkin tätä juuri toivottua sain tämän vihdoin toteutukseen. Monesti olenkin tunnustautunut varsinaiseksi huulimeikkifriikiksi – kosmetiikkapisteihin kauniita purtiloita pursuavat hyllyt ovat itsekurin paikkoja minulle..

… näin ollen niiltä uusilta hankinnoiltakaan ei aina vältytä! Aloitetaan siis uusimmasta tulokkaasta, joka edustaa ensimmäistä YSL:n punaa omassa kokoelmassani. Näitä on kehuttu valtavan paljon ja Mariannan vinkatessa Köpiksen lennolla näiden olevan Stockalla vielä syyskuun ajan tarjouksessa kävin minäkin hakemassa omani. Kuten sanottua, nudepunia käytän hyvin vähän, mutta etenkin tummemman silmämeikin parina tällainen vaaleanpunaiseen taittava nude on täydellinen. Oma Rouge Volupte-punan sävyni löytyi ystävällisen myyjän avustuksella ja kulkee numerolla 1. Lookin viimeistelee vielä Diorin Lip Maximizer, joka toimii kiiltona lähes jokaisessa huulimeikissä.

Sitten niihin suosikkeihini – eli vaaleanpunaisiin ja pinkkeihin! Viime postauksessa kerroinkin suosivani näitä juuri eniten, sillä ripaus pinkkiä kasvoilla raikastaa nopeasti ilmeen. Siinä missä nudepuna on osa toisten päivittäistä meikkausrutiinia, kuuluu sipaus väriä omaani. Vasemman puoleinen Diorin Baume sävyssä Diorette, huulirasvaa- ja punaa edustava sekoitus taas on Tax Free -tuliaisia. Täytyy tosin sanoa, että koostumus huulilla oli kuitenkin pienoinen pettymys, sillä odotin hieman kosteuttavampaa. Kolme suosikkiani ovat edellisessä postauksessa esitellyn Chanelin Rendez Vousin lisäksi Diorin It Pink, Chanelin pigmenttinen Extrait de Gloss-kiilto Insolence sekä monesti ylistämäni Lip Glow. Kolme jälkimmäistä ovatkin huulilla esiteltynä täällä.

Viimeisimpänä vielä kaksi tummempaa yksilöä. Punainen huulipuna voi olla viimeinen silaus vaikkapa pikkumustan parina ja olenkin löytänyt pari itselleni täydellistä sävyä. Diorin Collection-sävy on kaunis tumma vadelmanpunainen, kun mustan hylsyn Fireworks taas on rehti punainen. Juuri oikean punaisen sävyn löytäminen on helpommin sanottu kuin tehty, mutta kannattaa kärsivällisesti ja mieluiten ammattilaisen avustuksella yritää löytää juuri itselle sopiva!

18 thoughts on “Huulimeikkien suosikit

 1. Ihania punaisen sävyisiä huulimeikkejä! Etenkin tummempi puna olisi hakusessa näin syksyllä – ja myös lähestyvää pikkujoulukautta ajatellen ;) Olisin vielä kysellyt, että mistä olet hankkinut vaalean vaatetankosi? Muistelin, että olen sellaiseen täällä blogissa joskus törmännyt. Itselläni olisi hakusessa vaaterekki, jossa voisi säilyttää “niitä kauneimpia vaatteita” / kauluspaitoja siististi esillä :)

 2. Juuri olen metsätämässä uutta punaa syksyksi, jokin tummempi ja “kunnon” punainen haussa! Laitan tästä siis muutaman vinkin korvan taakse – kiitos siis! Dior on muutenkin yksi suosikeista, joten luulempa että käännyn Diorin tiskillä ammattilaisen puoleen. :)

 3. Oi, ihania punia! Pikkumusta japunainen huulipuna on aika lyömätön pari! Itselläni on Clarinsin Flamenco-väri joka on todellakin “se”punainen minulle! Ei kauhean rasvainen, koska tykkään, että kirkas punainen todella saisi pysyä huulissa, eli mieluummin hieman kuiva kuin voidemainen.
  Hyvä kikka muuten kirkkaan punaisen huulipunan pysymisen kanssa on, että toki rajaa huulet kunnon kynällä mutta levittää lisäksi rajauskynää koko huulille, ikäänkuin huulipunan pohjustukseksii. Ja sitten puna siveltimellä päälle. Pysyy hyvin!

 4. Hei Jonna!

  Ihailen suuresti tyyliäsi ja täältä blogistasi olen löytänyt hyviä vinkkejä pukeutumiseen, kiitos siitä! :) Nyt syksyn ja talven kynnyksellä toiveena olisi postaus talvijalkineista. :)

 5. Huh! Aivan ihana blogi sulla. Etsiskelin bloglovinista uutta luettavaa ja jäin kyllä nyt koukkuun ja pahasti! Miten en olekaan aiemmin tänne eksynyt, kun sua igssäkin näytän seurailevan, no, parempi myöhään kun ei milloinkaan :)

 6. Mistä uusimmassa Instagram kuvassasi oleva beige neule on? :) Onko se kutiavaa materiaalia?

 7. Tumma puna on kyllä täydellinen pikkujoulukauteen :) Jestas – joko se on kohta taas se aika vuodesta!

  Vaaterekkini on Hayn Loop Stand, pidän siitä ihan hurjasti! Kovin montaa henkariahan siihen ei tietysti mahdu, mutta menee kivasti pieneenkin tilaan ja siihen saa esille juuri ne kauneimmat vaatteet :)

 8. Jee – muitakin pinkin suosijoita löytyy! Kerron varmasti, eiköhän tuo pääse ainakin tumman smokey eyes-meikin pariksi :)

 9. Hei hienoa, toivottavasti löytyy se oikea punainen sullekin :) Ja Diorin pisteellä saa varmasti apua sen löytämiseen!

 10. No näin on! Tosin minulla se on ennemminkin musta haalari ja huulipuna ;) On kyllä tosi kiva, kun löytää sen itselle täydellisen sävyn. Ja kiitos vinkistä, olen vähän laiska käyttämään rajauskyniä mutta täytyy aktivoitua sen kanssa taas!

 11. Se on ihan ykkönen! Budjettivinkkinä Maybellinen uusi Baby lips -huulirasva oranssissa purtilossa – sillä saa tosi saman tyylisen kevyen pinkin sävyn ja on minulla nykyään monesti arkikäytössä :)

 12. Voi että! Kiitos ihan hurjasti piristävästä kommentista ja tietysti tervetuloa seurailemaan myös tänne bloginkin puolelle :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *