Sunday Brunch

Kuten jo mainitsinkin, vietin kuluneen viikonlopun tällä kertaa Tampereella. Perjantaina oli tietysti Vain elämää -katsomoa (mikä huikea kausi tiedossa!), muuten viikonloppu koostui akkujen latailusta, kaupungilla pyörimisestä sekä hyvästä ruuasta. Tiedän lukijoiden joukosta löytyvän paljon tamperelaisia, joten seuraavaksi olisikin tiedossa brunssivinkkiä sinne suunnille!

Olin käynyt Tampereella Pispalassa kerran aikaisemmin ja kuullessani siellä sijaitsevasta Cafe Pispalasta ei minua tarvinnut kauaa ylipuhua brunssille. Seutu on niin kaunista kaikkine pienine katuineen, joten sunnuntaista aamupäivää oli mukava viettää noissa maisemissa. Kävelimme kirpsakassa syysilmassa, kunnes avonaisesta ovesta tulviva tuoksu ohjasi meidät brunssin äärelle. Cafe Pispala on vasta kesän aikana avattu pikkuruinen kahvila, joten varsin tuoreesta paikasta vielä kyse. Sisään astuessa huokaisin heti ihastuksesta – miljöö ja tunnelma oli aivan ihana!

Cafe Pispalan brunssi on amerikkaistyylinen ja koostuu neljästä eri valittavasta vaihtoehdosta. Minä valkkasin Pancake Brekun, johon otin ekstrana vielä jogurtti-parfaitin. Amerikkalaisia pannukakkuja siirapilla ja pekonia – mikä herkullinen suolaisen ja makean liitto! Kovin runsasta ja monipuolista brunssitarjontaa kaipaaville en ehkä suosittelisi, mutta sympaattisen tunnelman, hyvien raaka-aineiden ja lämpimän palvelun ystäville sen sijaan kyllä! Minä kuulun myös niihin, jotka nauttivat brunssinsa mielummin rauhassa alas istuen ilman tungosta buffetpöytien äärellä. Suosittelen siis ehdottomasti piipahtamaan tässä supersympaattisessa Cafe Pispalassa, mikäli niillä seuduilla tulee liikuttua :)

Sunnuntaibrunsseilun rento asu koostui farkuista, neuleesta ja trenssistä tennareiden kera. Syksy tuntuu iskeneen yhtäkkiä oikein kunnolla ja olen tästä aivan fiiliksissä – katsokaa nyt miten ihana ruska! Tervetuloa kaikki kaivatut muhkeat neuleet ja huivit, tällä viikolla tulee varmaan myös ilmojen viilennyttyä korkattua nilkkuritkin. Miltähän mahtaa sää näyttää Kööpehaminassa? Sinne nimittäin suunta loppuviikosta!

Ihanaaa uuden viikon alkua :)

28 thoughts on “Sunday Brunch

 1. Pakko mainita, että se on Vain elämää -katsomo! Sulla on 99% teksteistä niin hyvällä kielellä, että osaat varmaan ottaa pienen pilkunviilauksen rakentavana kritiikkinä :) kiitos kivasta blogista!

 2. Voi Jonna kuinka ihania kuvia ja aina jaksan taivastella sitä kuinka tyylikäs kaunis sinä olet! :) Niin ja nähtyääni sinulla tuon trenssin oli minun pakko toissa viikonloppuisella Helsingin reissulla käydä hakemassa samainen takki Zarasta, että kiitos vain hyvästä vinkistä! :)

 3. Upeita kuvia sulla jälleen! Syksy on niin ihanaa aikaa, etenkin tämä alkusyksy. Tuli Pispalan kuvista niin oma kesäloma reissu mieleen. Tampereella harvoin käyneenä, yllätyin miten ihania paikkoja sieltäkin löysimme muutamassa päivässä. :) Sitten ihan toinen juttu: mitä hajuvettä osaisit suositella? Mitä itse käytät? Haluaisin näin syksyksi jotain uutta tuoksua ja sinulla on niin upea pukeutumis- ja sisustustyyli, että uskoisin hajuveden valinnankin olevan hyvä. ;) -Siiri

 4. Kiitos mielettömästi tästä vinkistä! :) Vaikka asunkin ihan kulmilla, en ole kuullutkaan tästä! Täytyy ehdottomasti käydä testaamassa!

 5. Pispala on kyllä aivan ihana paikka!! Mukavaa että oot viihtynyt täällä ;) On tää maailma kyllä vaan pieni paikka kun tollaisen tutunnäköisen miehen oot kainaloosi löytänyt ;) Mukavaa alkanutta viikkoa sinne ja Köpis-juttuja odotellessa

 6. Oih näyttääpäs hyvältä! Tällaiset ruokapaikkojen esittelypostaukset on aina tosi kivoja kun saa bloggaajien henkilökohtaisia mielipiteitä niistä :)!

 7. Hei, ihana postaus taas kerran. Osaat toden totta vangita kauniisti rauhallisen oloisen sunnuntain tunnelman ja rentouden. Olisin Canadastasi innostuneena kuulemaan lisää huiveistasi – nimittäin ihanaa olisi nähdä vilahtamassa tamara tai tree wrap :)

  -Heini

 8. Näyttääpä todella herkulliselta! Ihania tunnelmakuvia ja totta tosiaan syksy taitaa olla nyt tullut. Sen verran kylmä täällä päin on tänään ollut.

 9. Hyvä vaan, että joku on tarkkana ja korjaa virheet, joita ei itse ole välttämättä tullut edes ajatelleeksi :) Kiitos siis itsellesi ja mukava kun luet blogiani!

 10. Voi kiitos kiitos kauniista kehuista, Minna! Ja eipä kestä kiittää, tuo takki on ollut kyllä ihan loistava löytö, joten ihana jos vinkistä oli apua sinullekin :)

 11. Kiitos paljon Siiri! Minullekin Tampere on ollut aika tuntematon kaupunki, mutta sieltä onkin löytynyt vaikka mitä helmiä :) Hajuvesiasiaan sitten – käytän itse tällä hetkellä Lancomen La Vie Est Belleä ja tykkään siitä hurjasti. Seuraavana hankintalistalla olisi kuitenkin Viktor&Rolfin Flowerbomb, jonka kesäversio loppui minulta juuri, mutta olen aina tykännyt tästä klassikosta mielettömästi :) Mihinkään uutuksiin ei ole tullut hetkeen tutustuttua, mutta kurkkaapa ihmeessä nämä kaksi!

 12. No on, voisin vaellella noilla pikkukaduilla vaikka kuinka pitkään! Heh ihan totta, maailman pienuutta jaksaa kyllä aina ihmetellä :) Kiitos samoin sinulle Karoliina!

 13. Mukava kuulla, näitä siis varmasti jatkossakin! Minäkin tykkään lukea näitä muista blogeista, saa aina ihan erilaista tuntumaa fiilikseen :)

 14. Voi kiitos Heini, kauniisti sanottu! Harmi ettei ollut kameraa mukana, mutta kiva jos tunnelma välittyi näin puhelinkuvienkin välityksellä :) Tamarani myin jo parisen vuotta sitten, mutta Tree Wrapeja löytyy kaksi kappaletta. Varsinaisena huivifriikkinä voisin kyllä tehdä postausta omistani pian, kiitos ideasta! :)

 15. Kiitos Reetta, ihana jos tunnelma välittyi :) Ja hrr – sellainen viima käynyt täällä Vaasassakin tänään että huh, sieltä se syksy tulee!

 16. Jonna pakko sanoa, että olet aivan huippu!! Sun vinkein ponnistin tänä syksynä kauppikseen ja ollaan suo opiskelukavereiden kanssa hehkutettu! Erityisesti tykkään tästä, miten ystävällisesti ja ajatuksella vastaat kaikkeen saamaasi palautteeseen!! Tulet varmasti saavuttamaan tolla asenteella vielä paljon, hurjasti kaikkea kivaa sulle jatkoon :) mahtavaa!!

 17. Ihana Jonna ja onpa kiva nähdä sun kuvia tällä kertaa omasta rakkaasta kotikaupungistani! Täytyypä käydä tuo Cafe Pispala testaamassa. :)

 18. Voi että, melkein ihan herkistyin tätä lukiessani! Kiitos ihan valtavasti ihanasta palautteesta, erityisen mieletöntä kuulla että koet vinkeistäni olleen apua kauppisrupeamassa – rutkasti onnea opiskelupaikasta!

  Luin kommenttisi uudelleen ja uudelleen ja aina vaan iso hymy kirposi huulilleni, juuri tämä on se syy miksi tätä teen <3

 19. Hih, ihana sinä! Käypä ihmeessä testaamassa, toivottavasti tykästyt paikkaan yhtä kovasti kuin minäkin :)

 20. Et muista väärin, juurikin tuo huivi kyseessä! Tamaran sävy oli kuitenkin itselleni hiukan liian vaaleanpunainen, minusta on vaikeaa löytää sopivaa vaaleaa sävyä huiviin, joka on niin lähellä kasvoja. Tuo kaunotar löysi kuitenkin uuden kodin :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *