Mangon vaatteita Boozt.comilla!

Nyt on kuulkaa kivoja uutisia nettikauppojen saralla! Toissapäivänä sähköpostiini kilahti tieto Mangon rantautumisesta yhteistyökumppanilleni Boozt.comille. Mangoahan on voinut ennenkin tilata putiikin omasta nettikaupasta Espanjasta käsin, mutta pienikin helpotus tilaamisprosesseihin ei ole koskaan pahasta. Esimerkiksi palauttaminen on toki ollut mahdollista DHL:n kautta tai suoraan liikkeeseen, mutta jos liikettä ei ole lähellä, on perinteinen posti minusta palautuksen osalta aina helpompi. Ainakin meikäläinen on siis tästä rantautumisesta innoissaan!


1. Kauluspaita, 2. bleiseri, 3. palmikkoneule, 4. haalari, 5. mekko,
6. farkut, 7. tekonahkahousut, 8. rusettipusero, 9. sininen takki, 10. beige takki, 11. laukku

Yllätyin myös merkin valikoiman laajuudesta, tuotteita löytyy Booztilta jo lähes 400. Joukosta löytyi taattua Mangoa kauniiden perusvaatteiden ja monien klassikoiden muodossa. Mango on nostanut profiiliaan ainakin minun silmissäni viime vuosien aikana paljon ja se kuuluukin nykyään omiin lempiliikkeisiini. Aika monta suosikkivaatettakin on jo peräisin Mangolta, kuten viime syksyinen villakangastakkilöytöni tai jalkaani liimautuneet vahapöksyt. Koko Mangon valikoiman löydät täältä :)

Linkit mainoslinkkejä / Commercial links

10 thoughts on “Mangon vaatteita Boozt.comilla!

  1. Onko tuo sama haalari kuin omasi? :) Sinun haalarisi on meinaan täydellinen!

  2. Ihania vaatteita tosiaan Mangolla! Voisin ottaa nuo kaikki! Suosikkini ovat valkoinen rusettipaita, vaalea villakangastakki, tekonahkahousut, haalari ja punainen mekko :)

  3. Ei ole sama, omani kyllä vastaavanlainen hihaton pitkä haalari :) Se on kyllä ollut ihan loistava hankinta!

  4. Todella ihana uutinen muodin saralla, ilostuin itsekin kovasti kun Bootzilta tipahti sähköpostia :) Alennuksen kera tulikin heti klikattua kotiinpäin puuvillaista cable knittiä ja valkoista paitaa, perusjuttuja siis :)

  5. Mahtava juttu, että sielläkin ollaan jo uutinen bongattu ja ihanalta kuulostaa tilauksesi :) Tulen kyllä itse ainakin ehdottomasti hyödyntämään tätä Booztin Mangon puolta!

  6. Moikka!

    Oletko koskaan itse tilannut tuolta Booztista tuotteita, ja palauttanut niitä? Tilasin juuri itse kaksi Mangon laukkua sieltä ja lueskelin sen jälkeen kauhulla keskustelupalstoja Booztin huonosta asiakaspalvelusta palautusten saralla.. Jos olet koskaan palauttanut tuonne tuotteita, onko palautus sujunut ongelmitta sulla?

  7. Heippa! Olen kyllä, useastikin eikä ole koskaan ollut mitään ongelmia sillä saralla. Juuri tuossa ennen joulua tilasin yhden Mangon takin kokeiluun ja se osoittautui liian isoksi, joten palautukseen meni. Rahat palautuivat tililleni muutaman viikon kuluessa, joten ainakaan minulla ei ole ollut mitään huonoja kokemuksia :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *