Dark Red & Cashmere

Tiedättekö mitä? Tummanpunainen lakka näyttää kynsissä kirkkaiden värien ja nudesävyjen jälkeen ihanan elegantilta ja kasmirneule taas tuntuu ihoa vasten maailman pehmeimmältä. Chanelin upea Dragon palasi kesätauolta, sävy on yksi syyssuosikkejani mitä kynsilakkoihin tulee. Neule taas on löytö Zalando Collectionilta viime syksyltä, tämän hankinnan jälkeen ei tekisi paljoa mieli pukea muuta kuin unelmanpehmeää kasmiria. Onneksi neuleita onkin sittemmin eksynyt kaappiini jo useampia, eikä niistä tarvitse edes aina pulittaa järjettömiä summia. Kurkatkaapa esimerkiksi Mangon valikoimat, myös H&M:n Premium Quality -mallisto vaikuttaa lupaavalta.

Eilen sytyttelin myös kodin täyteen kynttilöitä ja lyhtyjä ja keitin ison kupin vihreää teetä (jolla tosin yritin epätoivoisesti rauhoitella salilla ärsyyntynyttä kurkkua, ihme pöpö kun tuntuu aina vaan palaavan!). Tällaiset pienet asiat tekevät syksyn tulosta astetta helpompaa :) Pian näette asua neuleen kera!

You know what? Dark red nail polish looks so elegant after all the bright colours and nude shades and cashmere sweater against your skin feels like the softest thing on the world. These are the little things that make it easier to welcome autumn! You’ll see an outfit with this favourite sweater of mine soon!

18 thoughts on “Dark Red & Cashmere

 1. I love your blog so much! You're gorgeous and your pictures are beautiful and stylish. Love it! Keep doing it! :)

 2. Tuo burgundy näyttää kyllä niin tyylikkäältä yhdistettynä harmaaseen ja kultaisiin asusteisiin! Täytyykin kaivaa myös oma lakka kesän jäljiltä tuolta kaapin pohjalta ja ottaa käyttöön :) Ihanaa viikkoa Jonna!

 3. pakko kysäistä, mistä toi sun edellisen postauksen ihana tummansininen huivi on? :)

 4. Voi miten kaunis kuva :-) ihanan väriset kynnet, täytyy kaivaa tuo punainen kynsilakka kaapista ja taikoa samanlaiset itsellekkin ♥

 5. Burgudy ja harmaa on kyllä ihana yhdistelmä! Samoin sinulle Pauliina ja myöhäiset synttärionnittelut myös <3

 6. Ihanalta näyttää! Vaikutat aina niin rennolta ja rauhalliselta, siksi onkin pakko kysyä, että stressaatko koskaan esim, koulutehtävistä tai tenteistä? Tuleeko sulle koskaan kiire niiden kanssa jne.. Nimittäin mä olen ihan kauhea stressaamaan niistä ja kadehdin tuota “sytytin kynttilät ja join rauhassa teetä” -lausetta :D

 7. Voi kuule, olen varsinainen stressierkki! Toistaiseksi meillä on ollut kouluhommia aika vähän, joten olen tosiaankin ottanut ilon irti näistä verkkaisista illoista :) Juuri kuitenkin ajattelin kirjoittavani pian jotain opiskeluista ja siitä, miten minulla on suuria vaikeuksia ajankäytön kanssa mitä tulee tentteihin ja deadlineihin.. :D Muutaman viikon sisällä hommat nimittäin kasaantuvat ja nyt tulisi aloittaa kerrankin ajoissa!

  Täytyyhän sitä stressaamisen ohellakin kuitenkin muistaa myös ottaa aika itselleen ja viettää niitä teehetkiä kynttilöiden valossa :)

 8. Kertakaikkiaan kaunis väriyhdistelmä! Täytyykin pistää korvan taa tuo kynsilakka, tosin ostin hiljattain Chanelin syyslakan joka on kyllä aika samansävyinen… harmaa kashmirneule minullakin on hakusessa, ehkäpä perjantaina Hesan reissulla tärppää ;)
  Olin tänään koulutuksessa ja hieman nuhaisena puin päälleni aamulla sen ainoan kashmirvillaisen neuleeni ja voi, miten oli ihanaa, kun ei tarvinnut palella!

 9. Tää on ehkä vähän outo kysymys, mutta ostin uuden harmaan takin, ja en oikein tiedä minkä väriseen huiviin sen yhdistäisin..Mitä mieltä oot? :)

 10. Ihana yhdistelmä! :) Nyt on kyllä syksy jo tullut, ilmat jo viilenneet sen verran, hyrr! Mukavaa vihdoin pukea ylle lämpimiä neuleita ja tuo punainen kynsilakka sopii syksyyn tosi hyvin. :)

 11. Chanelilla on kyllä aina niin ihania sävyjä! Josko sitä tarttuisi itsellekin joku uusi mukaan taxfreestä.. ;) Hrr, itsekin tällä hetkellä junassa kasmirneule päällä!

 12. Oih, harmaan kanssa sopii vaikka mikä! Itsellänikin on harmaa villakangastakki ja aion yhdistää sen niin tummansinisen, viininpunaisen kuin mustankin huivin kanssa. Viime aikoina olen ihastellut myös harmaan ja kamelinruskean yhdistelmää :)

 13. On kyllä ihana päästä käyttämään kaikkia kauniita syysjuttuja aina kynsilakoista neuleisiin :) Ja kylmä on tosiaankin, pian täytyy varmaan jo kaivaa villakangastakitkin esiin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *