Neutrals

Pidän itseäni aika mutkattomana pukeutujana. Tavalliset arkiasuni koostuvat hyvin pitkälti neuleista, simppeleistä puseroista tai bleisereistä ja omistan paljon helppoja luottovaatteita. Väreinä suosin eniten neutraaleja sävyjä kuten beigeä, harmaata ja valkoista, viime aikoina myös hieman aiempaa enemmän mustaa. Tärkeintä asussa on, että tuntee olonsa varmaksi, mikä onkin usein lähtökohtana minusta toimivalle kokonaisuudelle!Tässä olisikin yksi ihan tavallinen ja hyvin näköiseni asu, jossa vietin viime viikolla päivän yliopistolla. On muuten varmasti viimeinen asu ballerinojen kera, tällä viikolla korkattiin jo nilkkurit. Pehmeä neule saa vahapintaisista housuista kivan vastaparin – ennustan tämän kombon luottounivormukseni seuraaville kuukausille :) Neverfull taas on pitkinä koulupäivinä ja etenkin läppäriä vaativina sellaisina ihan ehdoton, sinne kun saa mahdutettua puoliomaisuutta.

Palataan Köpis-tunnelmien kanssa ensi kerralla, kivaa torstaita murut!

Trench coat / Zara
Sweater / Zalando Collection
Pants / Mango
Bag / Louis Vuitton
Shoes / Tory Burch

Here’s what I was wearing at the university last week. This is a great example of my basic fall wear – something simple and classic. I could say that I’m stuck with these coated pants and this grey cashmere sweater is one of my favourites as well. These two together make an excellent pair!

I’m travelling to Copenhagen today for a launch party with a bunch of other bloggers. It’s going to be so much fun and this will also be my first time in the city! I’ll promise to take lots of photos for you guys. Hope you have a lovely day :)

42 thoughts on “Neutrals

 1. Vitsi noi Mangon pöksyt näyttää hyviltä sun päällä! Onko noi tämän syksyn mallistoa? Ostin itse viime tammi-helmikuussa samantyyppiset Mangolta, mutta siis ilmeisesti sitä vanhempaa mitä nuo on ja niiden pinta on ehkä jo saanut vähän osumaa kun ollut niin kovassa kulutuksessa :D

  Sulla on kyllä aina niin inspiroivia asuja. Enemmän asukuvia kehiin, mm. mitä pidät ihan tavallisena koulupäivänä päällä kun menet luennoille jne. :) Mulla tuppaa aamuisin olemaan niin kiire että heitän vaa mustat housut ja jonkun neuleen päälle ja juoksen bussiin :D

 2. Tyylikästä! Onko nuo vahapintaiset housut muuten sisäpuoleltakin vahaa vai onko siellä jotain pehmeämpää?

 3. That is indeed a great example of a basic autumn wear, I would definitely wear this too as it is simple, but still stylish. I recently bought the same trench coat, it's super comfy. I'm so happy I finally found this perfect one! With what kind of scarf would you wear it, black, dark blue or maybe neutral (same as the coat, but with a little print)? I've been thinking about it and can't decide what's the best, because I don't really want it to be so hard but also not to flat. Decisions, decisions haha.

  Have a nice trip in Copenhagen, would love to visit that city one day.

  xx Carian
  http://simplychicls.blogspot.com

 4. Kiitos kivasta postauksesta! Taas huomaan että itselläni on päällä hyvin samankaltainen asu kuin mitä sinulla kuvassa. Tuli hyvä mieli. Minäkun ajattelin että olen syksyisen tylsä, mutta sinun päälläsi asu on tyylikäs ja nyt minäkin tunnen oloni skarpimmaksi. Hauskaa päivää ja nauti Köpiksen matkasta!

 5. Voisitko tehdä postauksen sun huiveista, etenkin mulberryt kiinnostais :) ! Sulla on ihana tyyli, minkä ikäsenä sen löysit mielestäs:)

 6. Todella kiva asu, ja muutenkin ihania kuvia! :) ehkä munkin on metsästettävä itselleni tuollaiset vahapintaiset housut, ne ovat pyörineet mielessäni sen jälkeen kun näin ne ensimmäisen kerran sulla asukuvissa :D

 7. Tosi kaunis asu – kuten aina :) Itsekin tykkään kovasti tuosta vahapintahousujen ja harmaan kashmirneuleen yhdistelmästä <3

 8. Ihana asu! :) Muistaakseni ostit joskus zarasta beigen parkatakin? Olisi mielenkiintoista nähdä se joskus jossain asussasi! Se takki on niin kaunis :)

 9. Hei mitä kokoo käytät noissa mangon housuissa?? Kattelin noits mangon farkkuja tuolta outletista, en vaan tiedä minkä koon tilaan, kun osassa pienin on 3

 10. Tykkään kyllä itsekin ihan hurjasti näistä! Tälläkin hetkellä nökötän junassa kyseiset housut jalassa ;) Näissä on kyllä toistaiseksi tuo pinta pysynyt, toivottavasti ei lähde hirveästi haalistumaan..

  Voi kiitos, onpa mukava kuulla! Tämä on tosiaan hyvä esimerkki ihan tavallisesta luentoasustani, minullakin ne koostuvat usein yksinkertaisesta neule + housut- yhdistelmästä. Eiköhän näitä tule nyt syksyllä kuvattua useamminkin, kun on kaveri kuvaajana Vaasassa :)

 11. Thank you Carian! This is definitely the perfect trench coat – glad to hear you found yours too :) I've worn mine with a navy scarf, but I would combine it with a black or printed one as well. I think there are many options, since the coat itself is so neutral and classic :)

  Hopefully you've had a great weekend!

 12. Kiitos Eva itsellesi ihanasta kommentista! Sehän on parasta palautetta, jos voi välittää toiselle hyvän fiiliksen näinkin pienellä asialla kuin pukeutumisella :) Yksinkertaisuus on kaunista ja tärkeintä tosiaan on, että tuntee itse olonsa varmaksi – oli muiden mielestä tylsää tai ei!

 13. Coming up – kiitos toiveesta! Ja kuin myös kehuista :) Luulen, että tyyli alkoi muotoutua omaan suuntaan joskus tuossa lukion loppupuolella, joskaan mitään kovin radikaaleja tyylikokeiluja minulla ei ole nuoruudessakaan ollut.

 14. Kiitos kovasti :) Ja hei eikun metsästämään – nämä on niin loistavat! Mangoltahan saa kätevästi tilattua netistäkin, housuilla ei ollut kovin montaa kymppiä hintaakaan :)

 15. It feels like I'm the only one here waiting for the weather getting colder, because I'm so excited about all the fall clothes! :D Thank you sweetie!

 16. Heips! Mulla on nämä koossa 34 :) Itseltäni löytyy vain nämä ja ovat aika joustavaa matskua, joten en osaa sitten farkkujen osalta sanoa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *