Köpisterkut

Köpiksestä ollaan palattu jo takaisin kotiin ja kylläpä tämä neiti ihastuikin kaupunkiin! Meillä tosin oli valitettavan vähän aikaa tutkia ympäristöä, mutta jo lyhyellä läpikulkumatkallamme lounaalle huokailin monta kertaa ihastuksesta ja päätin, että tänne on vielä tultava. Niin kaunista arkkitehtuuria ja sympaattisia pikkukatuja! Olisi tehnyt mieli vain pysähtyä jollekin terasseista kahville, katsella rauhassa ympärilleen ja antaa kameran taltioida fiiliksiä.

Sen sijaan meillä oli ohjelmassa Changen ja Britney Spearsin alusvaatemalliston lanseeraus, jossa itse tähtikin oli paikalla. Palaan näihin kuitenkin vielä myöhemmin, nyt on pieni kiirus ehtiä hoitaa vielä asioita ennen siskoni lasten synttäreitä. Tädillä meinasi sydän sulaa eilen, kun pikkumies oli sitten viime näkemän oppinut ottamaan ensimmäisiä askeleitansa ♥

Ihanaa viikonloppua kaikille!

I’m back home from Copenhagen and one thing’s for sure – I definitely need to come back! We didn’t really have much time to see the city, but based on the little that I see – ohh what a beautiful city. I would have loved to just sit down and have a cup of coffee and watch people passing by, not to mention capturing all that beautiful architecture with my camera. Instead we got to see a great show of the Intimate Britney Spears Collection with Change lingerie. I’ll tell you more about it later, I’m soon off to my sister’s place to celebrate the little ones’ birthday! Have a lovely weekend :)

4 thoughts on “Köpisterkut

 1. Hei Jonna!

  Kysymys ei liity kyllä postauksen aiheeseen, mutta kyselisin, että oletko pessyt zalandolta tilaamaasi kashmir neuletta? Mietin tässä kyseisen neuleen tilaamista, mutta mietityttää tuo kemiallinen pesu vain, niin ajattelin kysäistä, että jos olisit omaasi kuitenkin esim käsin pessyt. Jos saa vielä kysyä niin onko oma neuleesi XS-kokoa? Kiitos jos ehdit vastata! Ihanaa sunnuntaita :)

  -Anni

 2. Heippa Anni! Mä olen itse asiassa tähän asti vain tuuletellut neuletta ja pärjännyt näin, mutta nyt olisi ensimmäinen pesukerta edessä. Ajattelin kröhöm ohjeista huolimatta pestä sen joko käsin tai varovaisesti villaohjelmalla koneessa, voin raportoida sitten miten käy.. :D Ja kyllä vaan, omani on XS-kokoa. On tuo vaan ihana neule kyllä! :)

  Mukavaa viikon alkua sinne!

 3. Kiitos vastauksestasi! Ja mielellään kuulisin kokemuksiasi sitten kun oman puserosi päädyt pesemään :) Vinkkinä muuten, että tuo samainen pusero, mutta mustana oli nyt puoleen hintaan Zalandolla! Itse päädyinkin tilauksen tekemään :)

  -Anni

 4. Pesusta tuli ja hyvältä näyttää! Käytin siis villa/käsinpesuohjelmaa :) Varminta tietysti olisi pestä käsin, mutta otin pikkuisen riskin ja neule ei näytä olevan moksiskaan! Ja kiitos vinkistä, mutta itse asiassa tilasin tuon mustan neuleen alella jo samoihin aikoihin tämän harmaan kanssa, hih :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *