Taas mennään!

Huh, kauaa en ehtinyt olla aloillani kun tänään oli taas pakattava tavarat kasaan. Istun nyt junassa matkalla kohti Helsinkiä, koska huomenna aamusta on oltava jo Helsinki-Vantaalla. Tiedossa on pikareissu Köpikseen, jonne lähdemme muiden bloggaajien kanssa Changen ja Britney Spearsin alusvaatemalliston lanseeraukseen. Mietin juuri itsekseni, kuinka edellisestä matkastani on vierähtänyt jo vuosi, joten ihan mahtavaa päästä edes pienellekin reissulle! Kööpenhaminastakin olen kuullut niin paljon hyvää ja seurana upeita bloggaajakollegoita, että odotan lähtöä jo innolla :)

Viikonlopun Helsingissä vietän läheisten seurassa ja ehdinpä siskoni lasten synttäreillekin, kunnes palaan sitten taas sunnuntaina takaisin Vaasaan. Olen kyllä sellainen ihminen, että kaipaan ehdottomasti myös omaa aikaa itselleni ja ihan vaan omassa kotikolossani oleskelua. Kotoilu maistuu erityisen hyvältä näin syksyn tullen, kun asunto on täynnä kynttilöitä, lyhtyjä ja muhkeita tekstiilejä! Lokakuun alussakin on vielä ravattava jonkin verran Helsingissä, myös Tampereella on pyörähdettävä Hämeenkadun approilla. Kahden kaupungin välillä eläminen ei ole ollenkaan mahdotonta, mutta juuri nyt odotan saavani olla pari viikkoa aloillani ilman kimpsujen ja kampsujen raahaamista :)

Samalla kalenteri alkaa näyttää jo hieman uhkaavalta kaikkien kouluhommien kasaantuessa yhteen ryppääseen ja pieni stressinpoikanen alkaa nostaa päätään. Tähän mennessä opiskeluiden kanssa on ollut aika hiljaista, mutta ensi viikosta onkin sitten alettava painaa töitä. Olen surkea suunnittelemaan ajankäyttöäni, mutta nyt ajattelin kerrankin aloittaa deadlineihin ja tentteihin valmistautumisen ajoissa.. Tarkoituksena olisi myös kirjoittaa opiskelufiiliksiä pian, joten ehkä ajatuksia tästä ajankäytön suunnittelustakin sitten lisää!

6 thoughts on “Taas mennään!

  1. Kiitos Ella! Sohvapöytä on kyllä minustakin ihana ja niin kätevä, kun tavarat saa kätkettyä rottinkikoreihin :)

  2. Oli kyllä huikea show ja upeita alusvaatteita ja yöasuja! Suosittelen käymään kurkkaamassa :) Toivottavasti sielläkin on vietelty kiva viikonloppu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *